Skånskt uppvaknande…

http://www.skanskan.se/article/20140621/OPINION/140629967/1061/-/usas-forlorade-krig
Av Lars J Eriksson 21 JUNI
Det brukade sägas att Saddam Hussein var den enda irakiern. Nu ser vi hur den på konstlade vägar en gång skapade staten fallit samman och fullt inbördeskrig rasar mellan sunnimuslimer, shiamuslimer och kurder, de tre stora och mot varandra fientliga befolkningsgrupper som tvingats ihop i en statsbildning där hatet är just det enda gemensamma. Den allra bästa lösningen vore en uppdelning av denna del av världen i tre etniska områden, ett för sunniter, ett för shiiter och ett för kurder”.
Så sant så sant, Lars J Eriksson!
Därför den självklara frågan:
Vad är det som säger att vi i Sverige ska kunna upprätthålla ett fredligt och fungerande samhälle med den invandring av ovannämnda etniciteter, religioner och kulturer + ett stort antal andra folkgrupper som i sina respektive hemländer systematiskt ägnat sig åt inbördeskrig och förstörelse.!?

Suck…

Kenneth Sandberg

2 Responses to Skånskt uppvaknande…

  1. Lidenkatten skriver:

    Reblogga detta på Lidenkatten och kommenterade:
    Varför skall Sverige vara hela världens soptipp??

  2. Peter Grafström skriver:

    Det artikelförfattaren försummat att uppmärksamma är att syftet med Usas agerande hela tiden har varit att splittra för att förhindra framväxt av fungerande samhällen=konkurrenskraftiga kulturer som är svårare att underkuva och suga ut. Och även om det inte är uppenbart för mig i vilken grad som Israel över inflytande över detta så är det i varje fall klart att hökarna i Israel gärna ser en splittrad och försvagad arabvärld. Artikelförfattaren serverar den politiskt korrekta beskrivningen där det heter att Usa misslyckats, där det är underförstått att man egentligen hade ett konstruktivt syfte.
    Men något sådant syfte existerar inte.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: