Hur kommer det sig att PK-isterna alltid får muslimer till offer?

Till och med när de erkänner att våldsam islam finns världen runt, så är det muslimerna som är offer i deras värld. Man kan fråga sig varför det inte är några demonstrationer i de ”vanliga” muslimernas värld mot allt detta våld. Utan vad dessa våldsbejakande utövare än gör så är svensk PK-media där och letar efter en offer vinkel. I PK-isternas värld blir vi andra enbart utsatta minoriteter.

”Från ett västerländskt perspektiv är det lätt att dra slutsatsen att hotet från al-Qaida har minskat. Även om det fortfarande sker avskyvärda terrordåd, såsom attacken mot ett judiskt museum i Bryssel nyligen, har upplevelsen av ett akut hot från al-Qaidas högsta ledning avtagit.
Men det betyder alls inte att den militanta islamismen har förlorat i styrka. Den har bara riktat om sitt fokus mot närområdet. Världens säkerhetsordning håller på att regionaliseras och terrorn är inget undantag från den regeln.
Boko Harams terrorvälde i nordöstra Nigeria har motsvarigheter runt om i Mellanöstern och norra Afrika. Al-Shabab sätter skräck i grannlandet Kenya med en terrorkampanj som bara tilltar i styrka.
I Syrien har motståndet mot diktatorn Assads regim alltmer tagits över av fanatiker med den al-Qaida-anslutna gruppen al-Nusra i främsta ledet. Och i Irak tågar terrorgruppen Isis mot huvudstaden Bagdad.
Till det ska läggas al-Qaidas starka fästen i Nordafrika (AQIM) liksom på den arabiska halvön (AQAP) och i Pakistan.
Det uttalade målet är att upprätta ett kalifat – det vill säga en islamistisk gudsstat av medeltida snitt. En försmak på hur livet skulle te sig ges i de samhällen som terrorgrupperna har lagt under sig.
Musik och tobaksrökning är förbjudet. Kvinnor får inte lämna hemmet utan mannens tillåtelse och den enda utbildning som anses uppbygglig är att studera Koranen. Till vardagen hör också det ständigt närvarande våldet – ett skräckvälde av avrättningar och kroppsbestraffningar.
Det är dessa erfarenheter som får människor att fly i hundratusentals för att undkomma Isis framfart i Irak, och det var den sortens lidande som låg bakom sunnimuslimernas omvändelse 2006, då klanledare reste sig mot al-Qaida.
Därför kommer fanatikerna att få svårt att förverkliga sina planer. Däremot kan de åsamka oerhörd skada genom att utnyttja det vakuum som skapas i krig och i sönderfallande stater.
Jihadisterna hävdar att de värnar muslimers intressen runtom i världen. I själva verket är det vanliga muslimer som, tillsammans med utsatta minoriteter, får betala priset för deras blodiga framfart.”

Det är förvånansvärt hur de lyckas att alltid få dem att framstå som offer. När de själva har radat upp en väldigt stor de av den muslimska världen i sin egen artikel.

Varjager

2 Responses to Hur kommer det sig att PK-isterna alltid får muslimer till offer?

  1. Erik skriver:

    Muslimer är i genomsnitt fattiga och efterblivna, det räcker.

    Inför fattigdom och efterblivenhet så går svenska journalister över i autopilot och därmed i ett starkt försvar för den fattige och efterblivne. Hur tillståndet har uppnåtts lämnas därhän och offerrollen är därmed automatisk.

  2. Lidenkatten skriver:

    Reblogga detta på Lidenkatten och kommenterade:
    Detta dalt med muslimer får mig att spy! Anser att ALLA muslimer skall skickas tillbaka med deras eventuella avkomma!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: