Kränkt papperspolis polisanmäler SD-Nyköping

Vi har under EP-valrörelsen läst om fruktansvärda människoöden runt om i landet.

Skolelever och lärare har blivit häftigt illamående, brevbärare har sjukskrivit sig och vänsteraktivister har blivit överansträngda, fått tennisarmbågar och förstörda stämband. Den bullriga aktivistmiljön har även orsakat hörselskador.

Allt för att Jimmie Åkesson och hans parti envisades med att visa sig på våra skolor, på våra gator och torg och dessutom skickade valinformation till helt försvarslösa människor. Utskicken orsakade sjukdomsepidemier och psykiska sammanbrott, hävdar alltid trovärdiga källor inom Expo.

De drabbade vill nu göra en anmälan till Arbetsmiljöverket för kräva ett stort skadestånd av Sverigedemokraterna för de arbetsskador som partiets blotta existens orsakat dem. De drabbade säger att det inte är pengarna som är det viktiga utan försvaret av yttrandefriheten.

Till de drabbade hör även landets Papp-Poliser.
I Nyköping gick det så långt att en Papp-Polis kidnappades, fotograferades och visades upp på SD-Nyköpings hemsida.(P4-Sörmland).

sdnyktorget
Papp-polisen och hans familj blev så traumatiserade
av kränkningen att de gick upp limningen.

Det är oacceptabelt säger Nils Pappskalle , ordförande för PPR, Papp-Polisernas Riksförbund. Händelsen är polisanmäld till Sörmlandspolisen.

Kling och Klang vid Sörmlandspolisen säger nu att det inte är olagligt av ett politiskt parti att använda sig av en uniformerad Papp-Polis i sin propaganda.

Själva har de inget emot att bli fotograferade tillsammans med SD.
Men SD är av någon anledning inte intresserad. (Läs varför).

Justitieminister Tummelisa ser mycket allvarligt på det inträffade och kommer att genomdriva en lagskärpning redan före valet..

Tema: Verkligheten överträffar satiren.

/Elfyma+

5 Responses to Kränkt papperspolis polisanmäler SD-Nyköping

 1. Jern&Betong skriver:

  Tuffa tider för polisen. Men polisens arbete mor falska poliser har varit framgångsrik. Rimdahl och maskeradligan låstes in och nu syr de in en pappolis. Första maj knep de även en svartpolis i Jönköping. Klang- och jubelföreställning. Kling och Klang jubelidiotförställning.
  Sämre går det vid invandrarupplopp och vänsterextremas räder. Då är det lika svårt att gripa någon som vid mötesstörningar.

  • elfyma+ skriver:

   Blev själv påkörd bakifrån efter att ha stannat vid stoppskylt.
   När vi klev ur bilarna för att besikta skadorna och för att klara ut vem som var vållande, påstod den civilklädde mannen att han var polis i staden.
   Jag brydde mig inte om att begära att få se polislegget efter att han fått kylaren punkterad av min dragkrog.
   Men det slog mig efteråt att en äkta polis knappast riskerar en prick i sin karriär genom att åka dit för vårdslöshet i trafik.
   Eller så räknade han med att jag inte skulle våga ställa krav mot stadens polis, vilket jag inte heller gjorde eftersom skadorna var små på min bil.

 2. Jern&Betong skriver:

  Lustigt. En bekant till mig blev också påkörd bakifrån av en civilbil. Han var generad och sa att han höll koll på något annat. Polisen betalade alla skador utan snack.
  Dragkrok i kylaren – en klassiker.

  • elfyma+ skriver:

   Sensmoral:
   Montera en fast dragkrok på bilen- det lönar sig.
   (låtsaspolisen är inte den enda som kört på mig bakifrån).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: