MP:s förslag : Ta dig bara in i Sverige så betalar den svenske skattebetalaren allt för dig.

Svensken skall öppna plånboken ännu mer och gärna dö av innan han själv börjar kosta något. För att finansiera MP extrema massinvandringspolitik.

Finns det inget slut på MP spridande av våra hårt ihop arbetade pengar? Fundera på vad dessa extrimister säger.

”För svårt utsatta och sjuka barn ändras bestämmelsen ”synnerligen ömmande omständigheter” till det bredare ”särskilt ömmande omständigheter”. En mer human bedömning görs för barn när det gäller ”verkställighetshinder”.
Internationella studenter får stanna kvar och söka arbete i sex månader. Det blir lättare för doktorander och arbetskraftsinvandrare att få permanent uppehållstillstånd. Spårbyte från asylsökande till arbetskraftsinvandrare underlättas.
Papperslösa ges nu rätt till vård som inte kan anstå (enligt samma villkor som asylsökande) och papperslösa barn ges rätt till vård på helt lika villkor som andra. Papperslösa barn ges rätt att gå i skola.
Familjeåterförening har blivit lättare. Främlingspass görs nu möjliga att överklaga och familjesplittring motverkas genom att vårdnadshavare med barn i Sverige kan söka uppehållstillstånd från Sverige och slipper återvända till hemlandet för att söka.
Allt detta är viktiga förbättringar, och man kan vara trygg med att Miljöpartiet även under nästa mandatperiod kommer att fortsätta prioritera arbetet för att stärka migranters rättigheter.”

Ingenstans står det hur allt detta skall betalas, det enda vi vet är att facken varnar för att med MP:s extra skatter dör våran industri. Eller rättare sagt det sista av den.

Fackförbund: Stoppa MP:s gröna skatter

”De fackförbund som DN talat med ser behovet av klimatinsatser men varnar för att stora skattehöjningar kan förfela sitt syfte. De påpekar att den tunga industrin i  Sverige konkurrerar med länder som har låga miljökrav. Effekten kan bli att produktionen förläggs till fabriker som släpper ut mer än de svenska.
– Om vi har väldigt mycket högre kostnader så slår vi ihjäl Sveriges konkurrenskraft och då hotas jobben, säger Öhman.
MP vill höja miljöskatterna med cirka 17 miljarder kronor årligen och det mesta riktas mot klimatutsläpp och energi.
Karin Svensson Smith, klimat­ansvarig i MP:s partistyrelse, sticker inte under stol med att klimatskatterna även skulle få kännbara negativa effekter.

Vi är inte naiva, visst kommer det att försvinna arbetstillfällen inom verksamheter som i dag är beroende av fossila bränslen. Men den här omstruktureringen kommer att ske ändå, den påskyndas bara av våra skatter, säger Svensson Smith.”

Vad MP säger är att vi bryr oss inte om den svenske arbetaren. Utan han kan gott betala sin egen väg ut i arbetslösheten. Detta är det partiet som Reinfeldt ”ryggradslöse” har låtit styra migrations politiken för att straffa Svenskarna för att de röstade in SD.

Med MP i styrande position dör Sverige och dess folk.

Varjager

4 Responses to MP:s förslag : Ta dig bara in i Sverige så betalar den svenske skattebetalaren allt för dig.

 1. Blodsven skriver:

  Vad idioterna i MP inte begriper är att ca 99.6 % av jordens befolkning INTE är svenskar. Anser att bara en verklighetsfrånvänd idiot kan rösta på ett parti som leker världsförbättrare på en hel nations bekostnad. Fy fan…..

 2. Erik skriver:

  För varje dylikt debattinlägg befästs bilden av bristande verklighetsuppfattning hos MP.

  Var glad för att de publiceras, gärna fler av dem.

 3. HH skriver:

  Jag sitter och läser Ian Wachtmeisters bok ”Elefanterna”. Strålande rolig – och hemsk. Jag ser ingen skillnad på dagens koryféer förutom att de är ännu mer obildade och barnsliga.

  På Svd såg jag en rubrik om vådorna av tobaksrökning. Det kan man ju förstå, men snart är väl snus ett lika hemskans verktyg i folks munnar. Allt för att vi i förbudstankarnas värld ska bli äldre och äldre och sen dö i en vårdkö.

  En som uttalade sig om vådorna av rökning, känd person, såg mkt och rejält överviktig ut. Hur var det med kolesterolet där?

  Jag har emellertid en lösning på förbudsproblemet: FÖRBJUD ALLTING! Då dör folk lugnt och stilla och vi BEHÖVER INGA FLER FÖRBUD! Och åldringsvårdspengarna kan gå till immigrationen.

  Under tiden blossar jag på min havannacigarr. Host, host på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: