Det finns ingen av 7 klövern som pratar fakta. Alla barar upprepar sina känslor.

Nu är det gamla Kommunist partiets nuvarande ledare som pratar om att Europa glömmer fort. Detta för att EU olika länder har börjat tröttna på den sociala turismen. Det konstigaste är att i går såg vi stackars ”arbetsökande tiggare” banka skiten ur varandra i Stenungsund. Enligt Polisen är det revir kontroll. Om de nu är så desperata varför slåss de med varandra?

Jonas Sjöstedt säger: Genom att peka ut vissa grupper av människor som skyldiga kan de erbjuda förklaringar – falska men enkla – på nästan vilket problem som helst. Människor pekas ut på grund av sin hudfärg, sitt språk eller den gud de tror på. Nästan alltid går rasismen hand i hand med ett hat mot hbtq-personer och en politik för att pressa tillbaka kvinnors rättigheter. Ibland är det muslimerna som är det stora hotet, ibland är det judarna. Vissa har prydligt leende företrädare i kostym, andra marscherar i uniform.
De partier bland dessa som ser ut att öka mest är franska Nationella fronten och brittiska UKIP. Nationella fronten är ett parti som putsar på sitt rykte men där antisemitismen sitter i väggarna. I EU-valet kommer de troligen att mångdubbla sina mandat. Brittiska UKIP skyller landets problem på östeuropéerna och har företrädare som regelbundet uttalar sig rasistiskt. De kan bli Storbritanniens största parti.

Han till och med matchar in den befolkningsgrupp som är det största hotet mot judarna i samma mening som offer.

Sedan kommer naturligtvis sanningen om ”arbetsökande tiggare” från denna lögnare.

”Samtidigt är Sverigedemokraterna på valturné. Just nu angriper de människor från andra länder som är så fattiga att de tvingas sitta på gatan och tigga. De personerna behöver insatser mot den fattigdom och diskriminering som har lett fram till att de tvingas tigga. SD däremot fokuserar på att sprida myter och misstänkliggöra. Resultatet är bara mer rasism och diskriminering. Det är så de högerpopulistiska och högerextrema partierna arbetar.”

Nu är det ju så att bloggarna runt om i Sverige och världen har motbevisa Jonas Sjöstedt gång på gång. Men ändå fortsätter han att sprida sina myter. Det finns ingen fakta och substans i 7 klövern och dess propaganda.

Se nu till att Rösta på SD i EU valet. Låt denna lögnare få en väckar klocka körd in i örat!

Varjager

 

3 Responses to Det finns ingen av 7 klövern som pratar fakta. Alla barar upprepar sina känslor.

 1. Olli Rein skriver:

  Sjöstedt har ju så mycket skit att handskas med hemma, så han behöver inte prata om det ställe han själv häckade på i många herrans år och skaffade sig det viktigaste attributet vänsterledare numera har. Det kallas pengar, och gör så att man slipper leva som en vanlig människa måste.
  Men som sagt Jonas har mycket att fixa på sin egen bakgård, innan han ärligt kan angripa andra ledare, och dessa är inte bara bestående av Jonas eget mörka skrå.
  Jag har hittat en sammanställning av alla opinionsundersökningar av instituten, där deras senaste mätning redovisas, den allra senaste har Sifo, Där har jag skrivit att den är färskast. Den tar rätt stor plats, så jag vill bara tala om det, ifall att ni har sifferbitare som läser er Blogg. Då kan ni ju skriva något annat istället, som det ni har gjort.
  Mvh Olli Rein Petterssons

 2. BJ skriver:

  Jag kommer absolut att rösta på SD i EU-valet. För jag gillar inte EU. Det är självklart jag röstar mot EU!!!

 3. HH skriver:

  En gång i tiden trodde jag på EU – nu förstår jag att alltihop kan sluta som en enda enorm kommunistisk lydstat – eller en ny fascist-stat modell NZ. Jag har inget hopp. Europa är INTE USA!!

  Med detta sagt vill jag ta upp ett ämne som är så frustrerande att jag saknar ord. Och INTE ett enda parti har tagit upp det trots synligheten av förfallet.

  Vad det handlar om? SJ!! Jag ser folk som arbetar på spåren, som är kunniga och varnar för förfallet – och genast kommer en kvittrande stämma från högre ort som friskt förklarar att detta vet man om: vi har läget under kontroll.

  Kontroll? Jo kyss mig! Åk inte tåg! För en tid sen skulle vi åka till en ort 2 timmar bort. Det tog FYRA TIMMAR! Bussar… Nedriven elledning, det vanliga. Hur har SJ det med sina elledningar? Allt talar om ett enormt förfall.

  Detta skulle min ärade farfader fått höra, han som var med och byggde Malmbanan och Ofotenbanan. Måtte han inte höra detta i sin grav…

  Dagens politiker är så odugliga att de helt enkelt inte kan regera. Och generaldirektören för SJ måste helt enkelt vara svagsint som inte självmant avgår!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: