Får man ljuga hur mycket som helst i EP-valet ?

Radiointervjun med Piratpartiets toppkandidat Christian Engström påminde om Linda Bengtzings låt Jag ljuger så bra”.

PP påstår sig vara ”EU-kritiskt” men har konsekvent röstat för mer makt och mer pengar till EU-monstret. Det är ett bedrägeri mot väljarna.

Den enda frågan PP driver är friheten på nätet- inklusive friheten att lägga ut barnporr och pedofilibilder. PP säljer ut vårt land för att få igenom sin enda hjärtefråga. Det kallar jag extremt.(Lyssna själv).

På tal om extrema enfrågepartier. 

Lyssna på Fi:s toppkandidat, när den blonderade zigenarkvinnan Soraya Post, avslöjar sin djupa okunnighet och sitt hyckleri när hon intervjuas av ”Granskning Sverige”.

Hon kan inte ens redogöra för sitt partis program och vilken typ av feminism hon står för.

Ej heller förklara varför romerna är en folkgrupp men inte svenskarna.

Standardsvaret på alla frågor är att hon är ”människa” och att hon kämpar för ”allas lika värde”. Mantrat upprepas 7 gånger under intervjun.

Och när hon frågas ut om sin syn på Fi:s kommunistiska rötter flyr hon fältet och avslutar intervjun tvärt.

Soraya Post är en självutnämd företrädare för zigenarna och har som sådan kunnat kvittera ut åtskilliga miljoner för diverse ”projekt” utan synbart värde för andra än henne själv.(Läs mer). Det har hon gemensamt med en annan omhuldad ”entreprenör” i Sörmland.

Hur blåst får man vara som EP-kandidat ?
Räcker det med att kunna haspla ur sig några inövade PK-floskler för att få en plats vid de dignande köttgrytorna i Bryssel ?

Ja – inom Fi behöver man inte ens vara svensk medborgare.
Sossarnas Jytte Guteland (Bengtsson) är inte heller folkbokförd i Sverige, eller så gömmer hon sig under skyddad identitet.

På Sverigedemokrater ställs helt andra krav. De förväntas vara fullfjädrade EU-parlamentariker innan partiet satt sin fot i Bryssel.

/Elfyma+

Relaterat om förestående val:

3 Responses to Får man ljuga hur mycket som helst i EP-valet ?

 1. […] Först valdes en zigenarkvinna in för Feministiskt initiativ som påstår sig vara ”feminist” utan att kunna definiera vad feminism egentligen är. Hon ville bara fortsätta kämpa för zigenarnas särrättigheter och kultur –  nu på EU-nivå. (läs mer). […]

 2. Luntan skriver:

  Ljuga går bra i alla val för ”politiker”, men man får inte åka fast!

 3. HH skriver:

  Kommandoran Schyman fyller mig med skräck! Bara att höra henne tala – denna röst – får mig att springa mig utmattad.

  Hon är mkt för kortare arbetsdag 6 timmar ska det vara och sen blir det väl 4 timmar – eller? Fru Schyman som är från en drömd planet har aldrig kunnat tänka sig att man faktiskt som förälder kan prioritera sin tid om man har barn. Man har m a o ett ansvar för dem man satt till världen. Samtidigt kan man ju lära sitt barn på ett lekfullt sätt klockan också, en kunskap som gymnasieelever saknar, har jag läst.

  Vi har världens största parlament per invånare sen första och andra kammaren slogs ihop. Bland partier jag önskar utraderade här Fi och Miljöpartiet. Det sistnämnda vill ju i princip avfolka t ex en ort som Dorotea där folk fortfarande demonstrerar för att få en ambulans.

  Vissa får, andra får inte. Men vilken politiker bryr sig om det där han och hon sitter med en härlig månadslön och dessutom belönas med pensionsvillkor som inte är uppnåeliga för vanliga väljare.

  Jag känner bara en kompakt avsky för gänget i riksdagen. En riktig maffia är det.

  Och jag som trodde att vi hade demokrati…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: