Pensionsräddare våldtar efterbliven.

Men som vanligt undanhåller PK-media att förmedla vilken förövare det var, men han är ju inte Svensk så det är ju helt i deras linje.

”Kvinnan har en psykisk utvecklingsstörning och uppges enligt SVT Sörmland ha en mental mognad som ett barn i 8-9-årsåldern.
I mars i år tvingade hennes färdtjänstchaufför till sig oralsex under en körning, och efter att ha följt henne till bostaden tvingade han henne till vaginala och anala samlag, skriver SVT Sörmland.

I dag dömdes mannen, mot sitt nekande, till fyra års fängelse för två fall av våldtäkt skriver SVT Sörmland och P4 Sörmland. Han ska även betala drygt 175 000 kronor i skadestånd till kvinnan.

Tingsrätten ser extra allvarligt på att mannan utnyttjat sin ställning som färdtjänstchaufför.

”En försvårande omständighet är att NN har utnyttjat Sekretess A:s skyddslösa ställning och svårighet att värja sig. Försvårande är i viss mån också att NN kan sägas ha utnyttjat sin ställning samt det förtroende som har legat i hans roll som färdtjänstchaufför”, skriver rätten i domen enligt SVT Sörmland.”

Men Pettersson har en nyktrare syn på att förmedla verkligheten är den förljugna Pk-media.

”Mannen heter Wisam Abbas Hashim Al-Rubaye är född 1991, bor i Trosa men är medborgare i Irak och behöver tolk på arabiska.

Här har vi ett mysterium, en relativt ung person som bott i Sverige i ungefär tio år har inte lyckats lära sig svenska men har ändå lyckats ta körkort och taxilegitimation och har fått förtroendet att köra funktionshindrade passagerare!!!”

Sanningen är inte PK-medias prioritet. Denna man borde utvisas.

Varjager

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: