Den fatala symbiosen politiker och massmedia i Sverige

http://snaphanen.dk/2014/05/11/sondagskronika-sveket/

Invandrare väljer att flytta just till Sverige

Invandrare väljer gärna att flytta just till Sverige. Förra året beviljades 116 587 personer uppehållstillstånd eller uppehållsrätt i landet.  Det är en mycket hög siffra för ett litet land med 9,5 miljoner invånare. De flyttar inte hit för att Sverige är ett hemskt land utan av motsatt anledning. Friheten och den generösa välfärden är kraftfulla dragplåster. Men de tar sin kultur, sin etnicitet och religion med sig, vilket tycks ha kommit som en total överraskning för politiker och myndigheter.

Politik ur ett totalt hjärnsläpp

Hur tänkte politikerna i Sveriges regering och riksdag när de 1975 enhälligt beslutade att Sverige ska vara ett mångkulturellt samhälle? De tänkte inte alls. Svensk invandringspolitik uppstod ur ett totalt hjärnsläpp. Politikerna var – och är fortfarande – fångna i en utopi som aldrig har förverkligats någonstans i världen. De kände sig goda och vidsynta när de över folkets huvuden drev igenom sin utopi utan att ha en aning om vilka konsekvenser den skulle få för landet och dess medborgare.

……

 

http://blogs.jp.dk/setfrahoejre/2014/04/21/%e2%80%9dnationalisme-v%c3%a6rre-end-milj%c3%b8%c3%b8del%c3%a6ggelse%e2%80%9d/

Skrevet af Morten Uhrskov Jensen Jyllands Posten

 

“Nationalisme værre end miljøødelæggelse – Og “Franske arbejdere stemmer på fascister.” Sådan skriver Aftonbladet . Aftonbladet er også en kriminel avis, der hacker hjemmesider for at sværte dissidenter. Helst få dem fyret. Betegnelsen rendesten dækker ikke, når Aftonbladet skal beskrives. Vi taler i stedet om en avis, der i en dansk sammenhæng er uden for nummer, men i Sverige kun er noget længere ude end medierne, som de er flest.

 

Jeg holder umådelig af skåningene og svenskerne. Jeg fortvivles over deres fortvivlende situation. Hvilke afskyeligheder må de ikke dagligt gennemleve, når de åbner deres avis, deres radio, deres tv-kanal, og hvad de ellers kan finde på.

Skåne og Sverige bør være i danskernes tanker”…

……..

http://janmilld.wordpress.com/2014/05/05/film-landet-som-gick-i-baklas/

Jern&Betong, on maj 8, 2014 at 12:46565 said:

“Invandringens årliga kostnad enligt Tullberg 250 miljarder, dividerat med antalet invånare i Sverige 9 600 000 = 26 000 kr/person
En tvåbarnsfamilj skulle alltså ha 100 000 kr extra varje år om vi inte tvingades bekosta den ”goda” elitens invandringsprojekt”.

……..

 

http://snaphanen.dk/2014/02/15/niklas-orrenius-vanda/

Niklas Orrenius, 40, agendajournalist på Dagens Nyheter och chefredaktör Peter Wolodarskis handgångne man, grubblar på vad han ska säga till sina barnbarn som han ännu inte har. Frågan tål att ställas. Niklas Orrenius är nämligen en av de politiska aktivister som under täckmantel av journalistik driver Sverige käpprätt åt helvete. Med en kombination av manipulation och guilt by association intar han en av tätplatserna i den pågående åsiktsförföljelsen och skuldbeläggningen av svenska folket.

 

Jag tror nämligen inte att de eventuella barnbarnen kommer att fråga varför vi inte släppte in fler afrikaner och syrier i Sverige. Jag tror att de kommer att ställa helt andra frågor. Som de här:

 • Varför gav ni upp ert eget land, farfar?
 • Vi har läst att Sverige var ett etniskt homogent och välfungerande land ända fram till 1970-talet. Varför gav ni upp ert eget land, farfar?
 • Varför tog Sverige emot flest flyktingar i hela Europa och beviljade som enda land alla syrier PUT? Varför trodde ni att ni i ert lilla land måste ta hand om hela världen?
 • Varför lade ni er platt för islam och släppte in hundratusentals människor från muslimska länder?
 • Varför värnade ni inte yttrandefriheten – du var ju journalist, farfar?
 • Varför gick du och dina kolleger som dresserade hundar i den politiska maktens ledband – det var ju ert jobb att granska makten?
 • Varför var det viktigare att försörja invandrade analfabeter än att ge era egna gamla en bra ålderdom?
 • Varför gav ni bort era bostäder till utlänningar och tvingade era egna barn flytta runt i tredje och fjärde hand eller bo kvar hemma till 30-årsåldern?
 • Varför deltog du i demoniseringen och förföljelsen av det enda demokratiska parti som ifrågasatte massinvandringen och mångkulturaliseringen av Sverige?
 • Varför har du och andra i din generation lämnat över ett utsuget och förstört land till oss? Varför tänkte ni bara på er själva och inte på oss?

Kenneth Sandberg

One Response to Den fatala symbiosen politiker och massmedia i Sverige

 1. elfyma+ skriver:

  Varför vill så många ”fly” till Sverige
  -ett land i kalla norden befolkat av rasister, nazister, fascister, islamofober, antisemiter, xenofober, högerextremister, antiziganister och andra hemska människor ?
  Är det våra regniga somrar och våra kalla vintrar som lockar nomadfolken (de som inte odlar och tillverkar något själva) från alla världens hörn ?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: