Sveriges import av ankarbarn….

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/par-misstankt-for-attaarings-dod_3523626.svd
Mannen hade vårdnaden om flickan eftersom hennes föräldrar befinner sig i palestinska Gaza.
http://www.expressen.se/nyheter/dokument/de-fick-dodsbudet–efter-flera-dagar/
Det var i februari förra året som Yara placerades hos släktingar till föräldrarna i Karlskrona. Hon kom ensam till Sverige och planen var att resten av familjen, föräldrarna och småsyskonen, skulle komma efter.
Vi har ansökt om återförening och vi har fyllt i alla papper. Men myndigheternas beslut drog ut på tiden, säger pappan.
Han talar om att stämma svenska staten för behandlingen av dottern.
……..
SVENSK INVANDRINGSPOLITIK I ETT NÖTSKAL..!:
MENA-folk som skickar iväg sina barn som brohuvud för att själva tillförsäkras en tillvaro i den svenska välfärden. Och sen – helt i linje med deras sätt att fungera och uppfattning om hur den svenska naiviteten kan utnyttjas – kräva ansvar och skadestånd för det brott som deras släkting och landsman begått.
Individer som genom bestialisk misshandel berövar ett 8-årsbarn livet, har i ärlighetens namn förverkat sin rätt att leva..!
I det här fallet kan definitivt förordas odjurens omedelbara kastrering respektive sterilisering – samt hemtransport och överlämnande för “vård” hos de för barnen empatikännande som eventuellt kan finnas i ett MENA-land.
Visst ska kritik riktas mot Socialförvaltning och Polis i Karlskrona. Även om vi förstår att det passiva agerandet beror på den rädsla för drev från massmedias sida som osvikligen väntar den myndighet som, när “flyktingar” är involverade, agerar adekvat. Därför – allt ovanstående till trots – är det just PK-media och fähundarna i Riksdag och Regering som går i medias strypkoppel, som har skulden till att ett stackars 8-årigt barn misshandlas till döds i Karlskrona..!
Och inte bara ansvar för detta, utan också för alla de svenska flickor, pojkar och oskyldiga människor överhuvudtaget som misshandlats, rånats, (grupp-)våldtagits och mördats sedan ett par-tre decennier tillbaka. Där den “humanistiska”, “solidariska” och “goda” asylpolitiken i praktiken inneburit en massinvandring där odjur, kriminella och terrorister utnyttjat möjligheten att med understöd av svensk massmedia och folk- och landsförrädande politiker, installera sig i den svenska välfärden.
Här ska förhoppningsvis en framtida Folkdomstol utöva rättsskipning. Inför denna borde redan nu svenska folket samfällt beordra ansvariga journalister, reportrar och politiker att en dag i veckan ställa upp sig på torgen runt om i landet för åtnjutande av medborgarnas förakt och medhavda tomater. Initialt kan förslaget gälla svenskfiender som Bengt Westerberg, Mona Sahlin, Fredrik Reinfeldt, Erik Ullenhag. Samt Thomas Mattsson (Expressen), Asylsvenskans redaktion, Mats Edman (DS) Martina Jarminder (SkD), m fl.

One Response to Sveriges import av ankarbarn….

  1. ericr45 skriver:

    ”Han talar om att stämma svenska staten för behandlingen av dottern”
    Bullshit.
    Han är nog allra mest lessen över att han nu inte längre han någon anknytning till Sverige och möjligheten till ett PUT och ett parasitliv i landet.
    Svenska skattebetalare betalar ju! så villigt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: