Per-Anders ville visa sig som bror duktig. Men använde ingen fakta i sina kommentarer.

Per-Anders är en man som ville sätta ”främlingshatare” på plats. Men han backade inte upp med några fakta utan började prata om ”handgripligen” visa oss vad skåpet skall stå. Hade haft mer respekt för Per-Anders om han hade bemödat sig med att läsa inlägget och faktisk påvisa felen i det. Men inte då. Men jag vill ge er en bild av hans resonemang.

”Per-Anders skriver:Ja du, jag skulle gärna vilja träffa dig och ge en direkt kommentar till ditt inlägg, och faktiskt rent fysiskt ge dig en hand( kanske flera) i din ”kamp”.
Kontakta mig gärna så kommer jag att ge dig ett stöd i din fortsatta tanke och liv som du kanske inte nu kan föreställa dig.
Det tror jag, att jag kommer att få dig att få många nya tankar. Kontakta mig, du och jag kommer att hitta vägar till ett nytt tänk, tro mig.

Bloggen svarar:Kul att du hotar och inte bemöter ämnet i sig.

Per-Anders skriver:Svar till personen ”varjager” vem/vilka det ni nu kan vara. Mitt inlägg tokar du som hot. (Enbart för att bloggen inte korregerade vajager med missat r skulle han göra sig lustig överstavningen och sedan tokar bloggen??)Märkligt vad sårbara, lätt sårbara ni/du verkar vara för kritik och tar minsta lilla för hot ?
Men det är väl så med människor (för det är väl det ni och vi alla är ?) som lättvindigt kan skriva om andra men inte tål minsta lilla. Nej kritik och yttrandefrihet går nog bara åt ett håll….Jag är inte förvånad om denna lilla text blir förvanskad eller redigerad. Nåväl, jag är öppen för att ha en öppen debatt, ni bestämmer plats och forum, jag har en, kanske flera tankar om plats, tid och forum, om ni inte har någon. Jag väntar med spänning på ert intelligenta svar….
Jag är beredd att vänta….Jag kan förstå att det tar en stund, varjager.
Du som är mentor och administratör av denna sida tar ställning menar jag och därför är det intressant att ta del av dina/din åsikt.

Jag bjuder även in signaturen ”blodsven” (seriös signatur by the way), med flera om ni har intresse, och modet att delta, vilket jag personligen betvivlar, men som sagt ni är välkomna !
Sen får jag beklaga för att ni, på denna sida, bidrar till att Riket framstår som sämre än det faktiskt är.

Per-Anders skriver:Sen tycker jag att det är skitkul att det första inlägget från VARJAGER ( i tråden, längst upp ni vet, ni som är anhängare av denna sida….) är felstavat ”vajager”. Fast det kanske är någon intelligent tvist, hahahah. Kvalitet ! Mer sånt, snacka om självmarkerande hahahhahhahhaaaaaaa. Jises ! Och er skall man ha debatt med ! hahahhhaha. Nej seriöst, vi måste alla få komma till tals,,, hhhhmmpppffff…… Jag ber om ursäkt… Vi kan alla begå misstag, en del mer än andra kanske, men ändå,

Bloggen svarar:Ja du Per-anders, det är inte mycket du tillför i en debatt.

Per-Anders skriver:Och en sista kommentar, det vore trevligt om kommentarerna kom kronologiskt som på andra moderna sidor. Men det kanske också är…..självmarkerande…. Ni fattar va ? Även ni anhängare ?

Bloggen svarar:Jag undrar hur en stackars människa som du mår? Du hotar och försöker göra dig lustig. Det enda som är lustigt med dig är att du är ett nät troll.

Per-Anders skriver:Varjager, ärligt talat var är den debatt du så ivrigt vill framhålla ? och vad debatterar ni ? Ovanstående kanske med hämtat,inklistrat material från media, och en fråga ?
Ok, debattera det här, Varjager, varför är det märkvärdigt med att nya svenskar får chansen att få en utbildning som leder till arbete, som innebär att det blir inkomster till staten. Den inkomsten gör att du kan få en bättre levnadsstandard och vård, så att du kan, vid sjukdom, få vård och fortsätta ditt debatterande. Fint va ?
Nättroll ? Har du sett för mycket på TV 3 och snappat upp ett ”nytt” ord ?
Jo då jag mår rätt bra om du vill veta, men jag misstänker att du inte egentligen bryr dig va ? Ni lägger nog energin på annat och andra viktiga frågor på denna sida. Sedan detta med hot, det har du faktiskt fått om bakfoten, på riktigt…. Jag skall dock glädja dig med att detta blir mitt sista inlägg och besök på denna sida, den var inte så häftig som jag faktiskt trodde, Jag menar vem är inne här ?

Ha det gott och lycka till med främlingshatet.”

Efter som nu Per-Anders har missat alla de senast rapporterna om bortkastade pengar vill jag gärna ge han chansen att få läsa dessa. Så du kan väl ta en titt på dessa bloggar med. Jag har lagt in länkar för dig om vad det kostar Sverige med den massinvandring du hyllar.

Länk 1, Länk2 , Länk 3

Så ta nu en kopp kaffe och återkom med vad du tror att allt detta kostar. Bara för att hetsa upp dig lite till ger jag dig slutklämmen.

”- Är det jobb de ska få så är det alldeles för lite men det är så mycket mer som våra nyanlända behöver hjälp med, säger Göran Nilsson som är regionchef över Norrbotten och Västerbotten på Arbetsförmedlingen.

– Det som kommer till oss har en väldigt lång resa. Det ska göras parallellt med svenska studier och en del kan inte läsa och skriva på sitt eget modersmål, fortsätter han.”

Dessa säger du skall betala för mitt uppehälle…..

Varjager

One Response to Per-Anders ville visa sig som bror duktig. Men använde ingen fakta i sina kommentarer.

  1. Blodsven skriver:

    ”Mitt sista besök och inlägg”. Vad vill fåntratten förutom att göra sig till åtlöje? Jag har ändå slutat att slösa dyrbar tid på hopplösa PK-arslen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: