Brott lönar sig i Sverige. Bryt mot alla regler.

Hur man ger sken av en verklighet som inte är sann.

”Då vägrade medpassagerarna ta på sig sina bälten och ställde sig upp i protest.” Så skriver aftonbladet. Men lite längre ner kommer sanningen fram.

”Men ett tiotal personer, både anhöriga och personer från organisationen ”Ingen människa är illegal”, hade samlats på flygplatsen för att protestera, skriver P4 Jämtland. Bland annat hade man delat ut flygblad till piloten och andra och polisen var på plats. Enligt ÖP:s reporter tog sig flera av dem förbi säkerhetskontrollen och känslorna var mycket upprivna bland de anhöriga. Strax innan planet skulle starta ska någon eller några också ha försökt tagit sig in på landningsbanan för att protestera. Enligt tidningen ska en av passagerarna på planet ha uppmanat de andra att inte ta på sig sina säkerhetsbälten inför starten och att ställa sig upp, det för att visa solidaritet med mannen som ska utvisas. ”

Med andra ord så ”uppmanades” de av en ”orolig” medborgare. Om man skulle nagelfara beskrivningen är det säkert en av alla dessa Vänsterextremister som bokat biljett enbart för att kunna hota och ”uppmana” folk.

Varjager

6 Responses to Brott lönar sig i Sverige. Bryt mot alla regler.

 1. elfyma+ skriver:

  Media översvämmas av ”protestaktioner” mot det ena och andra.
  Protesterna sker ofta under arbetstid, eller vad som borde vara arbetstid, för folk i arbetsför ålder.
  Intrycket är att det handlar om bortskämda söndercurlade ungdomar som lever på sina föräldrar och på studiebidrag som de fuskat till sig genom att låtsas ”studera”.
  Dessa snorvalpar skulle må bra av hårt kroppsarbete i skogen med röjning och plantering så som vi fick göra i vår ungdom.
  CSN borde dra in alla bidrag för ”studenter” som demonstrerar i stället för att studera.

 2. R Ericksson skriver:

  Ingen människa är illegal – inte ens parasiterna och psykopaterna

 3. svenskinfo skriver:

  Tryck upp tröjor med texten: ”Ingen människa är illegal”, Varjager. Som vi kan bära när de kallar oss för rasister, och hetsande mot folkgrupp. Eller hur, Varjager. Vi kan säkert hitta på minst hundra till olika ändamål att bära dem för. Så, om nu vänstern står för denna paroll, varför terroriserar de då SD och SDU exempelvis. Är inte de också legala människor i så fall, som legalt har rätt att uttrycka en åsikt, liksom SMR och SvP. Så länge inte vänstern anser det, är det bara LÖGNER de sprider, med sitt budskap, när de inte är konsekventa med sin egen paroll. Så, det är bara att hävda denna sanning, när de kommer och skränar mot oss med detta.

 4. Jern&Betong skriver:

  Hon som ställde sig upp i flygplanet var en vänsterpartist. I radion berättade hon nyss att ingen annan följde hennes exempel. Resultatet blev att piloten vägrade flyga och IRANIERN fick lämna flygplanet. Alltså han som hade bältet på sig, inte hon som vägrade ta på sig bältet.

 5. JL skriver:

  Ett som är helt säkert är; Att nya lagar måste upprättats så snart Sverigevänliga krafter erhållit mera makt så att vi slipper detta understödjande av brottslingar som dessa vänsterpatrask håller på med.

  1. Det är störande.
  2. Det kostar ofta pengar.
  3. Det är brottsfrämjande

  Detta behöver ej samhället

 6. R Ericksson skriver:

  Jag tror att iraniern blir utsparkad om en månad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: