Sagorna från KGB Guillou fortsätter.

Vänstern är aldrig förövare utan enbart offer. Även om Polisen griper dem då är de enstaka galningar i Guillous värld. Men högern är alltid en massa och måste dras över en kam.

”Dessvärre har vi också fått en handfull virrpannor som kallar sig vänster och betraktar politiskt våld som sin huvuduppgift. De är visserligen inte så dumma så att de riktar sitt våld mot staten, eftersom det bara skulle leda till att de snabbt buntades ihop och sköts eller låstes in på livstid.
En av dessa gökar, herr Joel Bjurströmer Almgren, är nu åtalad för att två gånger i påstått självförsvar ha knivhuggit en nazist i ryggen. Alltså samma brott med samma förklaring som några nassar snart skall dömas för.
Kålsupare! jublar då hela den borgerliga pressen och vår folkpartistiska demokratiminister. Att vara vänster är detsamma som att vara nazist. På de borgerliga ledarsidorna talas salvelsefullt om ”det meningslösa våldet”, en återkommande favoritfras, och förstås om likheten mellan vänster och nazism.

Något motsvarande program har inte virrpannor som herr Joel Bjurströmer Almgren. Det är över huvud taget svårt att förstå honom i politiskt avseende. Ett av de många brott han dömts för var att slåss med tunnelbanevakt och förklara att ”jävla turk, jag ska ta dej, jag ska plocka dej”. Det är inte mer vänster än Hells Angels.

Det är nämligen omöjligt att få ihop någon enda vänstergruppering med rasism. Ty vänstern är definitionsmässigt antirasistisk. ”

Som sagt i hasch/rödvins ruset sanningen omöjlig att urskilja.

Varjager

3 Responses to Sagorna från KGB Guillou fortsätter.

  1. Varg i Veum skriver:

    Läste den osedvanligt billiga relativiseringen av vänstervåld. Pinsam kille den där Janne…

  2. svenskinfo skriver:

    Dålig ursäkt, för all terror vänstern står för mot oliktänkande. Det håller inte det minsta. För ”Sådan är socialismen…” (Travesterat citat). De svina ska inte enväldigt härska över oss andra. KROSSA VÄNSTERHULIGANISMEN. Denna vidriga terrorism måste med alla medel bekämpas. Vi Sverigevänliga har precis samma rätt som dem, att framföra vårt. Det får vara slut med vänsterns svinaktiga översitteri gentemot oss fria krafter. KROSSA DEM.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: