Det mullrar mot EU tanten nere i Spanien Läs detta

Det mullrar mot EU tanten nere i Spanien Läs detta
============================================
Kritikerstormen mot Malmström ökar: ”En verklighet som hon inte vet något om”
Ramón Luis Valcárcel Siso som är ordförande för Regionkommittén (ReK) i EU besökte Melilla under gårdagen för att titta närmare på det stora trycket från migranter som den spanska enklaven i Nordafrika upplever.

Valcárcel besökte Melilla och träffade den autonoma presidenten Juan José Imbroda och Abdelmalik El Barkani som är centralregeringens delegat i enklaven.

Vid en presskonferens på torsdagen sa Valcárcel att en rapport kommer att skrivas och skickas till den svenska EU-kommissionären Cecilia Malmström för inrikesfrågor i EU på måndag.

”Jag tror att detta är en verklighet som hon inte vet något om”, säger Ramón Luis Valcárcel Siso till den lokala dagstidningen El Faro i Melilla.

”Jag tror att det skulle vara mycket positivt om hon besökte Melilla för att själv studera migrationstrycket som Melilla upplever. Denna gräns är också en gräns till Sverige” sa Valcárcel och påminde om Malmströms medborgarskap.
”Här är gränsen till 28 medlemsländer i EU och det är inte passande att titta bort. Invandringen här är inte bara en fråga för Melilla utan för hela EU. Nu gäller handling och inte bara ord”.

Varken Valcárcel eller Juan José Imbroda förstår inte varför den svenska EU-kommissionären Cecilia Malmström inte kan hitta en lucka i sitt schema för att besöka Melilla och Ceuta.
”Det är något hon är skyldig Melilla” menar Valcárcel.

Dagstidningen El Faro uppger också att Cecilia Malmström har vägrat att träffa Valcárcel för ett möte och hävdar ”tidsbrist”.
”Nu hoppas jag att rapporten ska få henne till att ändra sig”.

Samtidigt säger den autonoma presidenten Juan José Imbroda att han nyligen har uppmanat EU-kommissionären att delta i en juridisk konferens om invandring som arrangeras i sommar i Melilla.

Återigen har Malmström meddelat att hon inte kan delta på grund av schemaproblem.
”Hon verkar vara mer bekymrad över migrationstrycket i Lappland” skämtar Imbro
========================================
Jag är så trött på denna kärring !!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: