Myten Ullenhagen är igång igen.

”Moskéer som attackeras genom sprayade hakkors och inslängda grisfötter. Synagogor som utsätts för stenkastning och en katolsk kyrka som eldhärjas. Därtill en rädsla för många att bära religiösa symboler. Detta sker i Sverige år 2014.”

För att illustrera debatten har Ullenhagen och Expressen använt en bild som många ifrågasatt sen den publicerades. Då det verkar som om förrövarna inte hade riktigt koll på hur man sprejar hakkors ens. Vilket innebär att det troligen är en snyftsprejning av de själva.

5kolummen

Sedan fortsätter myten med sin snyft berättelse. 

”Runt om i Europa kan vi även se en utveckling där populistiska, nationalistiska och främlingsfientliga partier går framåt och deras valfråga är intolerans. EU skapades som ett fredsprojekt där grundtanken var att om vi är beroende av varandra kommer inga krig att startas mot varandra. Men de krafter som vi nu ser mobiliseras runt om i Europa, och även i Sverige, riskerar att skapa klyftor mellan människor. Ett ”vi och dom” som skuldbelägger snarare än ser till allas lika värde, rättigheter och möjligheter.
Från regeringens sida har vi under senare år kraftigt höjt ambitionsnivån när det gäller kampen mot intoleransen och för människors frihet. Vi avsätter 61,5 miljoner kronor de närmaste fyra åren för att bekämpa främlingsfientlighet och intolerans. Skolans roll i arbetet kan inte nog understrykas. Vi har tagit initiativ för att höja kunskapen och förmågan att bemöta hatet på nätet. Regeringen har också gett bidrag till judiska församlingar för ökad säkerhet.
Under de senaste tre åren har stödet till trossamfund ökat med mer än 50 procent – just för att trossamfunden är en viktig del av ett vitalt civilt samhälle.”

Men vad Myten inte säger är att muslimerna idag står för i princip alla angrepp på de Judiska församlingarna. Vad han inte säger är att invandrare står för en stor del av rasismen mot varandra. Utan det döljs i media. Med svepande beskrivningar som ”svensk”,”östgöte”,”skåning”. Man undrar lite när folk tröttnar på Myetn och hans gelikar. Som hittar Svenska rasister under varje sten. Men inte ser bjälken i sitt egna öga?

” när rabbinen i Malmö vittnar om öppen antisemitism och när personer som konverterat misshandlas för att de har ett dopintyg i sin väska – måste samhället reagera. Vi måste stå upp för att skydda våra medmänniskors rätt att få tro och leva ut sin tro i Sverige.”

När skall Ullenhagen skydda den religion som är den mest förföljda i världen? Den kristna som mördas kontinuerligt av Ullenhagens favorit religion?

Varjager

 

6 Responses to Myten Ullenhagen är igång igen.

 1. elfyma+ skriver:

  Hakkorsen ser ut att vara av samma typ som finns inom buddismen och inom det finska flygvapnet. Dessa hakkors fanns långt innan nazisterna kidnappade figuren som sitt ”varumärke” och vred den 45-grader.
  Klottrarna tillhör nog den historielösa klottervänstern.
  Riktiga nazister skulle inte ”vanhelga” sitt varumärke på detta sätt.
  Skulle tro att klottret är lätt att tvätta bort.

  • Blodsven skriver:

   Kan ju oxå vara historielösa skolungar som blivit berikade till leda i tillvaron, och vill visa sin avsky mot ”fredens religon”…

 2. svenskinfo skriver:

  När kommer vi svenskar att skyddas, från vår utsatthet, när svenskintolleransen och vi-och-domtänkandet, gällande oss svenskar, själv sitter vid makten.

 3. svenskinfo skriver:

  Lite variatiner på svastika:

  http://sv.m.wikipedia.org/wiki/Svastika

  Finns även sen gammalt, inom den persiskt/iranska kulturen. Troligen dessa marodörer som varit framme. Mer likt detta solkors än nazisternas vridna symbol. Finns också inom den armeniska och indiska kulturen.

 4. svenskinfo skriver:

  Gå in här och läs:

  http://camillasvra.wordpress.com/

  Mycket intressant att läsa om SvP
  b l a.

  Ett tips till er bara, kära vänner.

 5. svenskinfo skriver:

  Om hakkors sprejas på moskéer, kan det alltså vara shia som gör det på sunnimuslimers moské, eller hur… Inget är så banalt själklart, som PK-dum-dum, alltid vill göra gällande. Men så är det när man är sanningsfientlig veritofob.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: