Vänsterextremisten slåss mot nazisterna.

”- Självförsvar kan definieras på olika sätt.

Nu åtalas vänsterextremisten och Revolutionära Fronten-grundaren Joel Bjurströmer Almgren misstänkt för att ha huggit en 28-årig nazist i ryggen med morakniv under upploppet i Kärrtorp. Han hävdar nödvärn.
Det är inte första gången 35-åringen använder våld i sin politiska kamp.
Hans bakgrund är en lång berättelse om stenkastning, brandbomber och bräckjärn.”

Läs de raderna en gång till och fundera sedan på vilken värld Expressens krönikör Lars ”sopan” Lindström lever i.

”Men ändå. Våldsbenägna unga män som tågar på gatorna med nazistsymboler på sina fanor får polisskydd medan 60-åriga kvinnor som slänger tårta på främlingsfientliga politiker åtalas. Svensk polis känner också till att de använder fanorna som vapen och att de ofta är beväpnade med knivar. Ändå tycks polisen aldrig vara beredd på att nazisterna ska börja slåss.”

Sätter man sedan det i samband med Joel Bjurströmer Almgren egna ord undrar jag när Lars ”sopan” Lindström kommer att kräva att vänster extremister arresteras?

”- Jag har haft ett engagemang för vänstern sedan 13-14-årsåldern för ett mera jämlikt samhälle. Jag har arrangerat studiecirklar och demonstrationer och ser mig som en brinnande antifascist, har han sagt till Kriminalvården.

Organisationen Revolutionära Fronten, förknippas dock med våldsammare sammankomster än studiecirklar och demonstrationer:

– Det är ett väldigt radikalt vänsteralternativ. De liknar mer de hårdföra autonoma vänstergrupperna som funnits i Grekland och Italien, säger Anders Bergman.

Joel Bjurströmer Almgrens politiska kamp har inte sällan förts med våld. Utöver EU-kravallerna är han bland annat dömd till fängelse för en våldsam husockupation i Linköping där han och andra vänsterextremister kastade brandbomber – molotovcocktails – mot polisen.

Så sent som 2011 dömdes Joel Bjurströmer Almgren efter att ha misshandlat en då 14-årig pojke på en McDonald’s-restaurang i Liljeholmen i södra Stockholm. Han skrek också:
– Jag ska döda dig, åt 14-åringen.
Motivet berättade han själv om inför polisens utredare. Han menade att pojken hade bråkat med hans styvson i skolan.
Två år tidigare dömdes han för hot och förgripelse mot tjänsteman sedan han knuffat en biljettkontrollant i Stockholms tunnelbana. Enligt offrets berättelse i domen skrek han åt kontrollanten:
– Djävla turk, flytta på dig.
Och sedan:
– Jag ska ta dig, jag ska plocka dig.”

Detta är exempel på vad PK-media hyllar som hjältar. De är bereda att misshandla barn och Poliser samt sticka kniven i ryggen på andra. Fråga Daniel Wretström Lars om inte dina hjältar utför mord. Fråga 16-årige Anders Gustafsson som mördades utanför fryshuset om dina hjältar inte utför mord. Det börjar med tårta och slutar med mord.

Varjager

7 Responses to Vänsterextremisten slåss mot nazisterna.

 1. svenskinfo skriver:

  ”Sååådan är socialismen…”

  Fel, Varjager. Det slutar inte med enstaka mord. Det är bara ett steg på vägen, i socialismens terrortrappa i avgrundsdjupet. Nej, slutet är Gulag, med en ytterst plågande torterande död.
  För ”Sådan är socialismen…”

  HÄR EN LITEN UPPLYSNING.

  Läs den här sensationella nyheten:

  http://avpixlat.info/2014/03/26/avpixlat-skaffar-utgivningsbevis-och-ansvarig-utgivare/

  Avpixlat, tar ett steg framåt mot etablerad ställning för oss Sverigevänner. 🙂

 2. R Ericksson skriver:

  Joel Bjurströmer Almgren har suttit mer än 3 månader i häkte det är ungefär lika hemskt som att sitta 12 månader på anstalt.
  Killen är ganska mör nu.

 3. svenskinfo skriver:

  Hitler hade rätt.

  Jaha, där ser man. Och samma försvar också, hade denna dolkstötare, som socialisterna i Versailles.

  http://www.historia.gotland.se/tyskland1900.htm 🙂

 4. svenskinfo skriver:

  Så Hitler hade rätt.

  Jaha, där ser man. Och samma försvar också, hade denna dolkstötare, som socialisterna i Versailles.

  http://www.historia.gotland.se/tyskland1900.htm 🙂

  Obs min ironi på flera plan.

 5. svenskinfo skriver:

  Hör egentligen inte hit, men något fasligt intressant jag vill delge er. Något att tycka till om:

  http://kristofferhell.net/svensk-sakerhetspolitik/

 6. HH skriver:

  Jag satt och tittade på tv-programmet ”Debatt” igår. En monolit vid namn Aschberg kastade ur sig oförskämdheter medan en trevlig ung kvinna från Piratpartiet gjorde kloka invändningar.

  Jo, jag har hört talas om denne Aschberg – liknar han inte en grövre upplaga av – Mussolini? – och hans eskapader. Vad som inte kom fram i programmet var det faktum att Aschberg faktiskt fått en av honom uthängd och mentalt outvecklad ung man att ta livet av sig. Alltså precis de Aschberg påstår att ”hatsajterna” gör med folk!

  Folk skriver vad de tänker, inte precis vad de vill och önskar. Kanske det är desperata skrik? Det vi på dagstidningarna förr slängde i papperskorgarna p g a av innehållet i det inskickade och skrivna – utgivaren hade ju ett lagligt ansvar! – kan folk få ut på nätet.

  Aschberg måste helt enkelt förstå att han aldrig kan vinna detta ”krig”. Att han åstadkommer mer skada än hjälper. Och det han visar upp faktiskt bara handlar om hans ego och hans egen förträfflighet.

  I slutändan handlar det förstås om – pengar…

 7. HH skriver:

  Jag kan faktiskt inte släppa den här Aschberg
  ur tankarna. Det känns så motbjudande med en människa som stolpar fram mellan TV-kamerorna och låtsas vara någon sorts åsiktspolis. Vore det inte enklare att sätta igång med ett bemötande på de sajter där ”hatet” breder ut sig? Be hataren om en förklaring och fråga hur han/hon mår och vad det är som plågar i vederbörandes sinne?.Utan att svara med eget hat.

  Men det slog mig plötsligt – han kanske lider av ett syndrom? Jag kallar det Aschbergs syndrom…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: