Etablissemanget silar högermygg och sväljer vänsterkameler.

Det är supervalår i år och medierna slår knut på sig själva i försöken att frammana en hotfull bild av ”nazister” och ”fascister” på frammarsch i Sverige och i Europa. Syftet är givetvis att skrämma okunniga människor att rösta ”rätt”.

Just nu är det Svenskarnas Parti (SvP) som står i skottgluggen. De omnämns alltid med epitetet ”det nazistiska Svenskarnas Parti” i alla media.

SvP saknar stalinistiska rötter, i motsats till det ”kommunistiska Vänsterpartiet”, varför de bespottas av etablissemangets inbäddade journalister utbildade vid kommunisthögskolan. SvP säger sig vara mot allt politiskt våld och vill vinna anhängare med demokratiska medel.

Men alla medier jagar inte i flock. Tidningen Affärsvärlden, som ägs av finska Talentum, släpper även fram obekväma sanningar. Senast Erik Hörstadius som på ett uppfriskande sätt skriver om medias förljugenhet och dubbla bokföring i sin rapportering om det politiska våldet.

Medierna går nazisternas ärendenAffärsvärlden hem

Han skriver: Etablissemanget silar högermygg och sväljer vänsterkameler. Ända upp i toppen (Statsministern).

Toleransen mot de vänsterextremas våld är farlig.

När ena sidan beväpnar sig och får tyst medhåll, så legitimeras också andra sidans beväpning.

Tvivlar du på att våld föder våld? Smocka till kollegan vid lunchbordet, så får du se, skriver Erik Hörstadius. (Läs mer i Affärsvärlden).

Har själv debatterat mot ledande personer inom SvP.
De utgår i likhet med sionisterna från blodsarvet -oklart om det ska vara på mödernet eller på fadernet. Det blir väldigt många som ska repatrieras.

/Elfyma+

3 Responses to Etablissemanget silar högermygg och sväljer vänsterkameler.

  1. Jern&Betong skriver:

    Tecknen på att den multikulturella ideologin håller på att rämna blir allt fler. Jag förutspår att den samhällsomstörtande förljugna läran om att Europa inte skulle överleva utan den invandring som ormen Barbara Spectre så ”generöst” erbjuder oss http://www.youtube.com/watch?v=MFE0qAiofMQ , kommer att svepas bort som av ett jordskred när européerna ser att alla andra också vill få slut på mardrömmen. När alla folken reser sig upp och säger stopp blir det slut på vansinnet och vi får börja återskapa de goda samhällen vi en gång hade. Först ett stopp för invandringen och sedan börja skicka hem de mest skadliga enligt principen – sist in först ut.
    Erik Hörstadius artikel är en käftsmäll på de svenska folkförrädarna.

  2. svenskinfo skriver:

    Hellre ”smygnazister”, som SMR och SvP, än rånazister som sjuklövern, som genomför sin förintelse av oss svenskar i smygdemokratins namn.

  3. […] Tidigare inlägg:  Etablissemanget silar högermygg och sväljer vänsterkameler. […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: