Just gruppen nyanlända med socialbidrag ökar rejält, enligt revisionen som Nässjö har gjort.

Hushållen med socialbidrag har under en femårsperiod ökat från knappt 700 till ca 1 300, och enligt revisionen är det det nuvarande arbetsmarknadsläget som är största anledningen till ökningen. På denna arbetsmarknad definieras nyanlända som en “utsatt grupp”. Detta är enbart Nässjö kommun. Är det någon som tror att det ser annorlunda ut i någon av de andra kommunerna som påtvingas massinvandringen av 7 klövern?

Just gruppen nyanlända med socialbidrag ökar rejält, enligt revisionen, och antalet förväntas öka ytterligare då fler väntas gå igenom etableringsperioden och inte får något jobb. En anledning till detta anser man i sin tur vara att “en stor grupp av de nyanlända har ringa eller obefintlig skolbakgrund”. Revisionen pekar ut arbetet med sysselsättning i kommunen och på Arbetsförmedlingen som den enskilt viktigaste frågan för att integrationsarbetet ska lyckas.

 

Så här ser det nog ut i varenda kommun.  Medans 7 klövern svamlar om öppna gränser. Lite mer fakta.

I slutet av november 2013 presenterade SCB siffror som sade att 160 000 av alla de 230 000 nya jobb som skapats sedan 2006 gått till utrikesfödda, eller 70 procent om ni så vill. Under debatten i Agenda anklagade Sjöstedt Ullenhag för att regeringen misslyckats kapitalt med sin integration och med att få ut invandrare på arbetsmarknaden. Ullenhag å sin sida använde sina väl inövade floskler och påtalade för Sjöstedt att regeringen minsann satsat stort och kommer att satsa än mer framöver.

Minns SCB:s siffror från 2013 när ni hör regeringen och oppositionen gräla och anklaga varandra för ett misslyckande. Uppenbart är att varken Allians eller röd/grön sörja känner sig nöjda med att bara 70 procent av alla nya jobb sedan 2006 gått till utrikes födda.

Detta borde väl övertyga den mest hårdföra ”god” människa att det är svenskarna som betalar sin egna utslagning och etniska rensning.

Varjager

4 Responses to Just gruppen nyanlända med socialbidrag ökar rejält, enligt revisionen som Nässjö har gjort.

 1. Bra rutet som vanligt. Jättebra att beteckna flyktingar/asylsökande/ensamkommande etc. som NYANLÄNDA. Det är ju vad det handlar om inget inbyggt kramande här inte.
  Hur många av de ”160 000 av alla de 230 000 nya ” jobben är ”riktiga” jobb och inte förtäckta bidrag?

 2. Blodsven skriver:

  Att det ens krävs en revision för att konstatera något så in i helvetes uppenbart…

 3. flower skriver:

  Det finns folk som ska vara utanför arbetsmarknad under hela sina liv bara pga deras utseende! Jag inte är racist men det är ett faktum!

 4. Vinterstorm skriver:

  Bra inlägg och diskussionstråd som skaparen av Varjager har dragit igång. Det avslöjas att 7-klöverns politik suger nåt fruktansvärt, när de påtvingar Nässjö kommun mer invandrare som får allt serverat på ett silverfat utan att behöva röra så mycket som ett finger för att erhålla olika bidrag, medans vi svenskar som är arbetslösa av flera orsaker, tvingas mot vår vilja att gå med på diverse konstgjorda åtgärder för att erhålla A-kassa, socialbidrag, och aktivitetsstöd inom ramen för FAS3 som inte är mer än 3000 spänn i månaden. Snacka om att hela samhället har blivit snedvridet. Det är 7-klövern som bär skulden till att arbetslösheten i Sverige har bitit sig fast på 10 procent. Det blir den nya röd-gröna regeringen som får städa upp oredan efter 8 års vanstyre från 7-klöverns sida. 7-klövern har dessutom raserat möjligheter för många arbetslösa genom att dra ner på komvuxutbildningar och andra arbetsmarknadspolitiska åtgärder som verkligen gav jobb med avtalsenliga löner, men deras arbetspolitik har misslyckats och inte lett till att många har fått riktiga jobb,istället har många blivit fast i FAS3 och andra inavlade vuxendagisåtgärder som inte är ett dugg positiv och utvecklande för de som är arbetslös och har gått ut gymnasiet samt uppbär socialbidrag, det är vuxendagisåtgärder som gör att folk mår dåligt psykiskt och fysiskt, med förhöjd risk för självmord, för de som har blivit påtvingad att delta i dessa inavlade FAS3-vuxendagisåtgärder, som luktar gratisjobb på långt håll.Stat och kommun gör alltför att utnyttja de som har det sämst ställt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: