15-30 demonstranter skall ha jagat och attackerat nazisterna, som då svarade med att gå till attack med knivar.

Nu väntar vi på den samlade Politiker kåren går ut och fördömer politiskt våld. Då det verkar visa sig att de ”rättfärdiga” startade attacken men blev lidande då de nazistiska slog tillbaka. Så nu väntar jag på ett stor fördömande från Aftonlögnen och 7 klövern.

”Efter knivattacken hölls flera demonstrationer, och statsminister Fredrik Reinfeldt, S-ledaren Stefan Löfven hör till politikerna som under gårdagen fördömde nazisternas angrepp.
Men polisens utredning ger, enligt flera oberoende källor, en annan bild än den som rapporterats om att knivbeväpnade nazister gått till oprovocerad attack mot en fredlig demonstration.
Innan blodbadet ska demonstranter på Möllevångstorget ha känt igen nazister i gruppen. Därefter har demonstranter sprungit mot nazisterna, uppger Kvällspostens källor.
Polisen har däremot ännu inte fått några bekräftade uppgifter om att nazisterna i inledningsskedet attackerat eller uppträtt hotfullt mot demonstranterna.
Polisen ska i stället fått bilden, genom en mängd vittnesförhör med såväl personer i nazistgänget, demonstranter och poliser på plats, att en grupp på mellan 15 och 30 demonstranter rusade mot nazisterna, som försökte fly från platsen.
En av nazisterna uppges ha ramlat och skadat sig. När demonstranterna hann ikapp utanför Folkets park uppstod ett vilt slagsmål. Flera av nazisterna var knivbeväpnade och gick då till attack. Någon eller några av dem ska ha använt flaskor som tillhygge.
Poliser som snabbt kom till platsen ska ha beskrivit situationen som kaotisk och extremt farlig.”

Det måste vara jobbigt för Oisín ”jag är tom i bollen” Cantwell. Som krävt att SÄPO endast skall ingripa mot grupper på höger kanten.

Nu när vänstern återigen visat sitt våldsamma ansikte förväntar vi oss manifestationer i mängder mot vänstervåldet.(OBS ironi, kommer aldrig att ske.)

Varjager

4 Responses to 15-30 demonstranter skall ha jagat och attackerat nazisterna, som då svarade med att gå till attack med knivar.

 1. Varg i Veum skriver:

  Precis som jag misstänkte när jag såg de sedvanliga proffstyckarna bröla sin grej direkt efter händelsen, så ser inte verkligheten ut som deras fantasier vill få det till.

 2. svenskinfo skriver:

  Det är det som är det mest fruktansvärda i alltihop. Förnedringen. Att aldrig rättvisa skapas, utan bara lögner och förtal mot de Sverigevänliga. För hur de nu än är med dessa ”nazister”, så praktiserar dom inte nazism, som vissa andra inom vänstern gör. Så vilka är egentligen de sanna nazisterna. Dessutom åkte SvP:are och SMR:are ner, för att hjälpa den Urainska regimen gentemot Putin. Denna nya regim, stödjs också av Carl Bildt och Barack Obama. Så var det egentligen 6 nazister eller var det de 25, som var det. Och hur ska man egentligen tolka nazism. Och vilken typ av nazism.

  Klart att dom 6 var nazister. På papperet. Carl Bildt och Barack Obama är det medvetet ideologiskt, men papperslöst, genom sitt stöd till Ukrainas regim. Vänsterpacket, vid demonstrationerna, är nazister genom sina handlingar. Men alla är nazister på sitt sätt. Men SvP, är de lindrigaste i sammanhanget. För de är rättframma med var de står, och brukar inte våld som de andra jag nämnt, med samma ideologi.

 3. Bengt Lundström skriver:

  Antar, att de som betecknas nazister var etniska svenskar? Men finns det uppgifter om vilka ”folkslag” angriparna bestod av?

 4. R Ericksson skriver:

  Rättegången kommer att bli intressant
  Svårt att fälla ” nazisterna ”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: