Peter Wolodarski:”Krim tillhör inte Ryssland och någon lokal folkomröstning kan inte ändra på det.” Men Kosovo funkade fint?

Peter Wolodarski hycklande når nya höjder. Han som ville flygbomba Assad regimen för att stödja islamisterna att ta makten i Syrien. Men när Ryssland vill att folket i Ukraina skall få rösta om de vill tillhöra Ryssland eller Ukraina då är det inte bra. Men när Serbien blev bombat för att Kosovo albanerna ville till höra Albanien då var det inte samma ljud. Detta är så sjukt så sjukt.

”När den breda proteströrelsen i Kiev blev för mäktig bekämpades den med ammunition. När den maktfullkomlige och Moskvatrogne presidenten Viktor Janukovytj förbrukat sitt förtroende valde Putin, med enhälligt stöd i den ryska duman, att hota med invasion.
Än så länge har han ”nöjt sig” med att lägga beslag på Krimhalvön och bana väg för en folkomröstning som är tänkt att bekräfta Rysslands folkrättsvidriga handlande.
EU hade kunnat göra vissa saker annor­lunda. Men det är ingen annan än Moskva som bär ansvar för att rysk militär är inne i en del av Ukraina, vilket Putin lögnaktigt förnekar. Det är Ryssland, inte några politiker eller tjänstemän i Bryssel, som öppet deklarerat att man är redo att ingripa militärt i ett grannland med 46 miljoner invånare.
Något legitimt skäl för att göra våld på Ukrainas territoriella integritet finns inte. Att etniska ryssars rättigheter skulle ha varit hotade – vilket tillbakavisats av OSSE – räcker inte som skäl för Rysslands agerande. ”

Med lögnen som vapen går EU fanatikerna framåt.

Varjager

7 Responses to Peter Wolodarski:”Krim tillhör inte Ryssland och någon lokal folkomröstning kan inte ändra på det.” Men Kosovo funkade fint?

 1. R Ericksson skriver:

  Peter Wolodarski är en farlig sionistjude

 2. svenskinfo skriver:

  Hela palestinaprincipen faller ju i så fall. Men det tänker han inte på. Men så är dom ju vidriga mångkulturalister också. Eller tänk på folken i Spanien, som vill bryta sig ut. Eller Skottland.
  o s v o s v. Eller när Sovjetunionen upplöstes.

 3. svenskinfo skriver:

  Det handlar om politisk korrekthet vilka man stödjer. T o m vilken utrikespolitik man har. Såväl inom EU som på hemmaplan. Hemskt. Man har kastat vett och sans på sophögen, för sjuka grillers skull. Helt förkastligt, som det är.

 4. Rauken skriver:

  Peter Wolodarski talar för egen och Bilderbergruppens del.
  De ser gärna att Ukraina ansluter sig till EU. Anledningen är Bilderbergruppen från EU, som de har i sitt våld, vill låta sina tentakler växa ut över hela Ukraina och då får inte ryssarna lägga beslag på Krim. Med ens är de ett steg närmare den globala världsregeringen. Zionisterna skall vi akta oss för. Från dem kommer inget gott.

 5. svenskinfo skriver:

  Peter Wolodarski, har varit rätt bra i sin öppenhet gentemot SD, som fått uttala sig i DN. Och annonsen, om boken ”invandring och mörkläggning, som de tog in. Detta just för att han var jude, anser jag. Dom andra islamstyrda tidningarna, som expressen och aftonlögnen däremot, ger inget gott ifrån sig. Men nu har Peter Wolodarski fallit till slut och böjt sig för södra moskéns påbud. För det är samma politik som förs i Kiev, som i Stockholm. I Kiev mot ryssarna. I Stockholm mot svenskarna. Dessutom är de uttalade antisemiter i Kiev. Och tänk bara på Repalu och Muhamed Omar t ex.
  Så det har snarare med att han säljer ut sin judiska själ, inte hävdar den, som han gjorde tidigare när han var mer öppen mot avvikande. Det bevisas hur han har blivit, när han kan stödja dessa nazister i Kiev. Då har han svikit det judiska och inte främjat det.

 6. svenskinfo skriver:

  Peter Wolodarski, kanske inte är medveten om vad han gör. Han dras med i det massiva manipulativa drevet, i denna fråga. Då den kanske är lite luddig och svår, om man inte är insatt. Lätt att inbilla sig saker om långt där borta. Lättare att ha en öppen och klarsynt instälning, nära i vårt land. Åtminstone om man är undersökande journalist, och om man vill, som jag tror Peter Wolodarski åsyftar egentligen. Men i denna fråga blev det totalt fel.

  Men läs om DN, och DN:s policy, som framkommer härnedan. Det är det jag menar. DN, ÄR bra mycket öppnare, sakligare, generösare och sannare än många andra tidningar, som de kommunistförljugna Expressen och Aftonbladet. Förutom SVD då förståss, som också är rätt bra, med den eminente Per Gudmundsson.

  http://avpixlat.info/2014/03/12/befriande-klarsprak-om-valdsvanstern-i-dn-ledare/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: