Ambulansförare: Farliga adresser borde ”flaggas” Sverige av idag.

Låt kräken dö anser jag. Alla dessa nya ”svenskar” som hotar och beter sig. Om man ställer sig utan för lagen så har man inte rätt till ambulans. Då har man gjort sitt eget val. För det är vid dessa tillfällen som deras IQ verkligen lyser igenom.

”Efter en skottlossning mot ambulanspersonal i februari reser sjukvården åter krav på att SOS Alarm ska kunna ”flagga” farliga adresser.
DN kan nu visa att gärningsmannen anmäldes sex veckor tidigare för att ha hotat en annan ambulanspatrull om beskjutning.
Sex veckor tidigare anmäldes han för olaga hot mot en annan ambulanspatrull. Enligt anmälan, som gjordes av ambulanssjukvården, sade han att han umgicks med ”bekanta” som skulle kunna se till att personalen blev skjutna.

Trots detta gjorde polisen aldrig några utredningsåtgärder mot mannen. En polisman försökte förvisso boka förhörstid med ambulanspersonalen, men glömde bort att återkomma. Några förhör med den misstänkte hölls inte.
För att förhindra liknande händelser vill sjukvården på flera håll i landet att SOS Alarm ska kunna ”flagga” farliga adresser. På så sätt skulle ambulanspersonal kunna larmas om att kolleger utsatts för hot på platsen tidigare.

– Det vore bra med ett system där SOS Alarm kan skicka ut en polisbil när det misstänks kunna bli farligt. Om 112-samtalet är hotfullt skickar de i dagsläget ut polispatrull, men det vore önskvärt om de kunde förfina det systemet, säger Tomas Nyman, områdeschef på företaget Falck som kör ambulanser i Skåne.

I Västra Götaland har hot och våld mot ambulanspersonal blivit ett växande problem. Även här har frågan om ett system att ”flagga” adresser diskuterats.”

Som sagt detta är effekterna av Ryggradslöses och hans kumpaners massinvandringspolitik.

Varjager

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: