EU/USA bekostar statskuppen i Ukraina om dessa uppgifter stämmer

Telefonsamtalet mellan Estlands utrikesminister Urmas Paet och EU:s utrikespolitiske talesperson Catherine Ashton återges inte i västerländska medier(förutom DI.SE). Det är bara de fria bloggarna som tar upp det.Det finns en orsak till det. Det är att telefonsamtalet beskriver att både poliser och motdemonstranter sköts av samma skyttar som troligtvis bekostades av oppositionen som röjde den folkvalda presidenten ur vägen. ”Inspelningen av ett telefonsamtal mellan utrikesminister Urmas Paet och EU:s utrikespolitiska talesperson Catherine Ashton som har läckt är autentiskt”, skriver departementet på sin hemsida. Detta borde innebära att Carl Bildt borde sparkas. Han har blod på sina händer. Samt EU/USA var väl medvetna om vad som var planerat. Sverige är ett land med den mest förljugna pressen i världshistorien.

Varjager

2 Responses to EU/USA bekostar statskuppen i Ukraina om dessa uppgifter stämmer

  1. R Ericksson skriver:

    Är det bara jag som vet att männen i URKRANJA är totalt nedsupna ? Var tionde man är redan död vid 35 års ålder – han söp ihjäl sig.

  2. svenskinfo skriver:

    Det är klart att dom stödjer nazistgardet i Kiev, dom är ju som dem. Putin bryr sig om sitt folk, och det hatar mångkulturalisterna. Därför gillar de de i Kiev som är som dem. Det tycker SvP och SMR också, som far ner för att ”hjälpa” de nya herrarna. På samma sida som Carl Bildt och Barack Obama, för en gångs skull. Vad säger det egentligen om de styrande i Väst. Jo, det jag just sagt. Läs min första mening i denna kommentar igen, så förstår ni.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: