Hur media mörkar bakgrund på 23 åringen som är invandrare och serie våldtäkts man.

Vi känner igen det som vanligt. Är brottslingen svart då är media snabba med att döpa om dem till ”svensken” eller ”23-åringen”. Men Haga mannen hängs ut. Jag har inget emot att brottslingar hängs ut men jag vill att alla av dem skall hängas ut. Nu vill jag hjälpa till och ge er info om vem denna ”23 åring” är.

Max Eliud Rödén, 900605, adress, Ludvika kom till Sverige i april 1998 med sin mamma från Kenya. Det dröjde inte länge innan den första sexdomen kom. Redan 17 juli 2005 dömdes han för försök till våldtäkt. Då dömdes han även för stöld och brott mot knivlagen till skyddstillsyn. Max Eliud har sedan spätt på sitt kriminella CV.

Max-Eliud-Roden_a

 

När man läser PK media kan man tror att det är en blond lintott som begått dessa grova brott. Förljugenheten i PK media är för djävlig. Nu förväntar vi oss ett uttalande från Afroförbundet där de tar avstånd från vad denna svarta man har gjort.

Varjager

5 Responses to Hur media mörkar bakgrund på 23 åringen som är invandrare och serie våldtäkts man.

 1. R Ericksson skriver:

  Detta är en fullblodspsykopat som har tagit livsfarliga droger annars hade han inte reagerat på det sättet som han gjorde.
  I TEXAS hade han fått 45 års fängelse – i Sverige kan ha få 6 år och ute efter 4 år . Vad jag vet kan man spärra in honom på hispan under lång tid eftersom han är psykopat och sadist och livsfarlig för allmänheten.
  Jag förespråkar den kinesiska lösningen !!

 2. svenskinfo skriver:

  Ja, i våldtäkter och övergrepp, är verkligen härkomsten den allt dominerande faktorn. Inget annat har sån betydelse som detta. Varken ålder eller kön.

  http://petterssonsblogg.se/2014/02/27/71-arig-utlanning-tafsade-pa-sovande-kvinnor-pa-taget/

  Det finns te x nästan bara xenopedofiler i vårt land. Om man går till roten med alla övergrepp. Men sanningen förkvävs och förtigs.

  Det är ett hån mot alla utsatta, som får fel bild av verkligeten. För hur många svenska tjejer, förstörs inte av de svarta asen idag.

  Ja, vi måste skydda våra svenska tjejer, genom att motverka falsariet, så de blir mer vaksamma gentemot mörkhyade. Även om alla inte är svin, naturligtvis. Men alltför många, för att det inte ska vara ett generellt faktum.

  Så det är det det gäller, att ta det säkra för det osäkra, hos tjejer.

  Och är viktigt att upplysa om detta faktum om mörkhyade: ATT SÅ ÄR DE ÖVERLAG…

 3. svenskinfo skriver:

  Lyssna på P1, nu 23.07, i programmet studio 1, om en SvP:are som åker ner för att ”hjälpa” det Ukrainska styret. Han blir själv OBJEKTIVT intervjuad. UNIKT, i dagens Sverige. Mycket intressant att lyssna på. Ville bara upplysa om detta.

 4. svenskinfo skriver:

  Fel av mig. Sände bara en timme. Lyssna i början av andra timmen, på webben istället.

 5. Rauken skriver:

  Maskin Giljotin skulle göra underverk med såna svin.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: