Vi känner igen mönstret. EU vill skapa statskupper i länder som inte följer deras vilja.

Men denna gången gick det inte vägen. De försökte sparka ut den folkvalda Presidenten i Ukraina. Så att Ukraina skulle hamna i EU-sfär. Men de hade inte räknat med Ryssland och Putin. Det pinsammaste med detta är att EU gång på gång inte visar sig respektera folkets viljor. Vi har sett det i Libyen och i Syrien. Vi har sett det i Serbien och deras enorma beröm för den arabiska våren som gett islamister makten över allt. Nu har skall ni se att de kommer att stödja Krimtatarerna enbart för att de är muslimer mot Ryssland. Sedan har vi vår egna Calle Bildt som är en krigshetsare utan dess like. Obama som hotar och går på. Det är dags för folket i Sverige att inse att EU inte är ett freds projekt. Utan ett nytt sätt att skapa en jätte koloss på lerfötter för att sko sig och den nya adeln. Vår PKmedia försöker  att få det till att det är Ryssland som är problemet och inte EU. EU trodde att de kunde tvinga in Ryssland i ett hörn och att de inte skulle reagera. Men det finns ingen som vill gå till krig för ett fulspel av EU.

Varjager

4 Responses to Vi känner igen mönstret. EU vill skapa statskupper i länder som inte följer deras vilja.

 1. R Ericksson skriver:

  När männen fyller 35 år i Ukraina så har redan en 10 % av männen supit ihjäl sig. Korruptionen finns överallt och arbetsviljan är låg.
  Ett sådant land kan aldrig bestå .Landet är genomruttet , vad har EU där att göra .

 2. svenskinfo skriver:

  Läs det här från en hämtad text idag:

  ”Ryska federationsrådet har enhälligt godkänt president Vladimir Putins begäran att använda ryska militära trupper i Ukraina.

  Draget siktar på att lugna ner tumultet i det splittrade landet.

  Överhuset i det ryska parlamentet har röstat för att skicka trupper till den autonoma republiken Krim, vilket kommer att försäkra lugn och ordning i regionen “tills den socio-politiska situationen i landet har stabiliserats.”
   
  Debatten i federationens Råd har avslöjat att ryska parlamentsledamöter är eniga om frågan, med många av dem som delar bekymren om de nyliga händelserna i Ukraina. Den vanliga uppfattningen var att sedan makten greps i Kiev har situationen bara förvärrats med radikala nationalister som snabbt kom till makten och hotade livet på dem som opponerade mot deras handlingar, framför allt de ryska medborgare som bor i Ukraina.

  Utvecklingen ledde till en vädjan från premiärministern för den autonoma republiken Krim, Sergey Aksyonov, som bad Ryssland att hjälpa till med krisen och tillförsäkra “lugn och ro” i regionen.

  Krimbefolkningen började protestera efter att den nya självutnämnda regeringen i Kiev introducerat en lag som förbjuder andra språk än ukrainska i officiella sammanhang i Ukraina. Över hälften av Krimbefolkningen är ryssar och använder bara det språket i deras vardagsliv.
  Invånarna har meddelat att de ska hålla folkomröstning den 30 mars för att bestämma ödet för Ukrainas autonoma region.

  Putin begärde på lördagen från federationsrådet att använda armén för att normalisera den socio-politiska situationen i Ukraina i samband med den “extraordinära situationen” där. Händelserna i
  Ukraina indikerar att det finns ett “dödshot mot medborgarna i den ryska federationen… och personalen för de väpnade styrkorna av den ryska federationen på ukrainskt territorium,” sa den ryske presidenten.
  Enligt Putins talesman, Dmitry Peskov, har presidenten ännu inte beslutat att skicka trupperna till Ukraina.
  Dessutom betyder inte beslutet att använda de väpnade trupperna i Ukraina att det kommer att utföras omedelbart, sa Grigory Karasin. “Godkännandet som presidenten fick, betyder inte bokstavligen att den rätten används omedelbart,” sa Karasin.
   
  Ryska medborgare är med bland offren för kuppen i Ukraina, sa rådets talesman, Valentina Matvienko. I Krim fanns det ryska olycksfall under det lokala inrikesministeriets byggnad av skyttar under natten, tillade hon.
  “Under försöken att ockupera byggnaden för inrikesministeriet i Krim blev en del skadade, där fanns också offer, folket har blivit hotat, och i den situationen uttalar de naturligtvis bekymmer för säkerheten för deras liv och familjer. Detta framtvingade regeringen i Krim att be Ryssland om hjälp,” sa Matvienko.
  Talmannens ord sammanträffade med uttalandet från ryska federala migrationstjänsten som noterade att cirka 143 000 ukrainare har sökt asyl i Ryssland. Antalet representerar en skarp ökning av sådana förfrågningar, sa myndigheten.
  Den nya ukrainska myndigheten har formats “under diktat från Gatans Parlament” och “fortsätter med maktspråk i formandet av de beslutsfattande strukturerna,” sa Karasin.
  “Vi är särskilt bekymrade över situationen i den autonoma republiken Krim, där i enlighet med internationella avtal, Svarta Havs-flottan är stationerad; där 1,5 miljoner ryska människor bor,” betonade Putins representant.
  Krimbefolkningen “harmas över” försöken att ockupera lokala administrationsbyggnader och hoten som slungas ut mot regionala myndigheter, och kräver stabilitet, sa han.
  Samtidigt sa Karasin att han tror att det internationella samfundet och de stater som backade upp avtalet den 21 februari mellan oppositionen och den legitima ukrainska regeringen “har makten” att påverka den självutnämnda Kiev-myndigheten att bringa situationen tillbaka till “konstitutionella sätt.”
  Det ryska utrikesministeriet sa också att Moskva förväntar sig att det internationella samfundet ska påverka den självutnämnda Kiev regimen att normalisera situationen i landet. (RT)

  Rysslands enda chans att få FN med sig beror på hur väl de har samarbetat med många av världens länder och vilket förtroende de har byggt upp i tredje världen. Det är ju naturligtvis möjligt eftersom Västmakterna har visat sig allt vidrigare mot tredje världen, där Ryssland har gjort allt för att hjälpa tredje världen.
  Men från EU, USA och NATO får de bara hat enligt alla aggressiva uttalanden dessa nynazister har gjort mot Ryssland.

  Ukraina har nu en nynazistisk regim som stöds av Västmakterna och NATO. Alltså ser vi hur utbredd nynazismen faktiskt är i världen. Den finns inte bara representerad av 7-klövern i Sveriges Riksdag!

  Ukrainska ultranationalist-grupper krigade aktivt i Gatans Parlament för att störta president Jankovich. Nu när de hemska upploppen i Kiev är över är de ändå ovilliga att sluta med sitt våld, utan släpper lös sin “revolutionära” makt mot lokala myndigheter.
  De gömmer sina ansikten bakom masker. De har på sig jeans och kamouflage, hjälmar och skottsäkra västar. Deras arsenal är inte stor, men ändå mäktig: spikklubbor, baseboll trän, batonger, spadar, och eld. Under maskering av ”självförsvarsgrupper,” angriper de aktivister utan urskillning i Kiev.
  Den 15 februari samlade sig aktivister från ‘För ett rent Kiev’ för att sopa upp röran, samla in sopor, och riva ner barrikaderna runt stadens centrala torg där revolten stod som hetast; Men radikalerna hindrade dem från det.

  Beväpnade ungdomar jagade sedan bort gruppen av aktivister, slog ner dem och slog dem med batonger och påkar.

  Olyckliga åskådare drogs in i handgemänget. En man med ansiktet täckt av blod sa att han skyddade sin fru när en grupp på fem till tio från “ Gatans Parlament” plötsligt angrep dem och hamrade på honom med baseboll trän.
  Ultranationalistiska grupper som tog en aktiv del i att störta den sittande regimen på Kievs Oberoende Torg vill nu repetera sin framgång i andra regioner av Ukraina.

  Ett nätverk av extremhögergrupper med namnet Höger Sektor har sin egen agenda. De är mindre intresserade av Ukrainas sammanslutning med Europeiska Unionen och fokuserar istället på den “nationella revolutionen.”
  De vill ha “Ukraina till ukrainarna.” Dess medlemmar hälsar på nazistiskt vis och skriker nazistiska slogans som “Ärad vare nationen! Död till fienderna!
  Extremhögeraktivisten Aleksandr Muzychko, alias “Sashko Beliy” (Sasha White) har definitivt sin egen stil i förhandlingar.
  “Höger Sektor var beväpnad och kommer att vara beväpnad till nästa gång det är dags,” sa Muzychko, klädd i kamouflage. Och för att visa vad han menade drog han upp en AK-47 automatgevär från under bordet i det lokala ukrainska parlamentet.
  “Ni gav oss inte detta vapen och ni tar det inte ifrån oss. Vem är det som vill ta mitt automatgevär, min pistol, mina knivar? Försök bara! Som amerikanerna säger, ‘Gud gjorde alla människor olika; Sam Colt gjorde dem lika!’ Jag kommer att lägga undan min Kalasjnikov endast när ordningen i Ukraina är återställd,” sa han.
  I videon med titeln “Sachko kommunicerar med åklagaren,” skriker han barskt åt åklagaren i Rovno (Rivne) regionen efter att fått höra en brottsutredning mot en lokal mördare har fördröjts.
  Med ett ryck i åklagarens slips hotar Sashko att binda honom med ett rep och dra iväg honom till Gatans parlament.

  En annan extremhöger-aktivist, Igor Mosiychuk – alias “Moisha” – är medlem av ‘Patrioter för Ukraina.’
  Han kallar sig stolt för “Ukrainsk nationalist.” I den här videon från 2010 som fanns på u-tube, ser man honom högfärdigt leka med vapen.
  Igor Mosiychuk dömdes till sex år i januari detta år för att konspirerat för att förstöra Lenin-monumentet, men har nyss släppts som “politisk fånge.” Han så gott som bokstavligen gick från fängelset till en ukrainsk TV station där han delade sin grupps åsikter och hotade med “svåra straff” för dem som försöker splittra Ukraina; Han uppmanade Höger Sektor att gå vidare till Krim.

  Förhandlingar mellan högerextremistiska grupper och lokala myndigheter verkar vara långtifrån konstruktiva och fredliga. Ultranationalister tillsammans med maskerade människor i kamouflage med batonger i hand, visar ingen respekt.
  Vasylkovs folk vill inte ha ultranationalister i sin stad som ligger 25 kilometer från Kiev. En ordstrid mellan de två grupperna riskerar utvecklas till riktiga sammandrabbningar.
  Så, vilka är ‘Patrioter för Ukraina?’
  Patrioter för Ukraina är en välstrukturerad grupp som mest består av fotbollshuliganer, professionella angripare, och militanta. De har alla genomgått illegal militär träning och använder riktiga vapen på olika ställen i Ukraina.
  Denna video ger en utmärkt förståelse. (RT)
  Reaktioner: 

  Nynazisterna vill nu rusta för att gemensamt med övriga Väst angripa Ryssland
   
  Bakgrunden är att EU och USA har provocerat fram en nazistisk statskupp i Ukraina. Nu går Ryssland in för att hjälpa framför allt etniska ryssar från att bli förföljda och slaktade. Mängder av ryssar och ukrainare har flytt från Ukraina och Krim till Ryssland och sökt asyl där. Ryssland gick in för att skapa stabilitet.

  Det här kan inte de nynazistiska EU och USA tåla, för det kullkastar ju deras planer på att ta över Ukraina med nazisternas (Hitleristernas) hjälp. Nu visar det sig att Sverige har skrivit på ett ”solidaritetsavtal” med EU, som är likadant som om vi hade gått med i NATO, och eftersom Västmakterna rustar för att angripa det demokratiska Ryssland så ska också Sverige dra sitt strå till stacken för att angripa Ryssland.
  Så nu är hela 7-klövern enig med SD om att rusta upp armén (som de lögnaktigt kallar försvar) för att angripa Ryssland och mestadelen av det ”försvaret” ska ligga på Gotland.

  Den här upprustningen från svensk sida är inte att betrakta som försvar, för det är ett rent angreppskrig som Sverige ska delta i, och som riktar sig mot världens enda demokrati. Vad vi borde försvara oss mot skulle ju vara att USA kommer att bygga militärbaser i vårt land, som de sedan kan utgå ifrån för att anfalla Ryssland, i så fall hade man ju kunnat tala om försvar i verklig mening.

  Men när man lyssnar på 7-klövern så har de redan kommit igång med krigspsykologisk lögnpropaganda för att få till stånd ett imperialistiskt anfallskrig mot Ryssland.

  Vad Sverige istället borde göra, men som SD inte är intresserat av, är att stärka neutraliteten i vårt land och inte acceptera några utländska militärbaser i vårt land, varifrån dessa baser än må komma. Nu har vi ju sett vad SD går för. Man har ju redan sagt att presidenten i Ukraina frivilligt lämnat över makten åt ”folket”, vilket är en stor jävla fet lögn!

  Det blev en nazistisk statskupp över huvudet på det ukrainska folket, det är därför folk väller in i Ryssland som flyktingar i stora mängder idag.

  Fråga:
  Tror ni att SD skulle plädera för svensk neutralitet och upprustning i syfte att värna Sverige från NATO och EU!”

  MINA EGNA ORD:

  Putin är bara bäst.

  Han ger sig inte för omvärldens tryck.

  Han står för samma saker som oss.

  Han ställer upp för sitt folk, mot nazisterna i Kiev, som väststyrena stödjer.

  Klart att väst stödjer dessa folkutplånare. De är ju på samma linje som som väst.

  Se bara vilka som b l a stödjer kuppmakarna:

  SvP, som tänker åka ner som stöd för den nya Ukrainska regimen.

  SMR, samma sak där.

  Carl Bildt.

  Barack Obama.

  Trevlig kvartett, som säger allt om styrena i väst.

  Det var samma gäng som stödde Mursi också. Och då var det stackars Mursi, från de väststyrandes sida. Varför då, och inte nu… För att Mursi, och den nya Urainska regimen står för samma sak förståss, precis som väst gör.
  Nämligen folkförtryck.

  Därför handlar man olika i samma situationer, och väljer och vrakar som det passar en.

  Se här vad den dominerande kraften i det nuvarande Ukrainska styret är:

  http://sv.m.wikipedia.org/wiki/Svoboda

  Och dessa bejakar Carl Bildt och Barack Obama. Ja, det säger ju allt.

 3. svenskinfo skriver:

  Lyssna på P1, nu 23.07, i programmet studio 1, om en SvP:are som åker ner för att ”hjälpa” det Ukrainska styret. Han blir själv OBJEKTIVT intervjuad. UNIKT, i dagens Sverige. Mycket intressant att lyssna på. Ville bara upplysa om detta.

 4. svenskinfo skriver:

  Fel av mig. Sände bara en timme. Lyssna i början av andra timmen, på webben istället.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: