Alltid annars är det hur den utsatte situationen, men inte när det gäller SD.

Åkesson ljuger…..Det är allt slaskmedia säger. Inte en tanke på att det är hur Jimmie uppfattade det. Hade det varit i förortern så hade det varit synd om de som varit utsatta. Men inte när det gäller SD.

”Kari Svahn, 35, gick på samma gymnasieskola som Jimmie Åkesson. Hon håller med om att området var ­polariserat, men inte så som Jimmie Åkesson menar.
Konflikten fanns mellan vänstersympatiserande ungdomar och Sverige­demokrater, enligt henne. Hon upplevde att Jimmie Åkesson och hans kamrat­gäng betedde sig hotfullt på gymnasieskolan Furulund.
Olle Sterner var Jimmie Åkessons klassföreståndare i högstadiet och undervisade i samhällsorienterade ämnen. Han tror att det är honom som Åkesson ­syftar på.
– Att jag, eller för den ­delen någon annan lärare, skulle ha försökt påverka eleverna är helt barockt. Jag kan inte minnas någon gång som jag torgfört mina politiska åsikter inför min klass, säger Olle Sterner.
Däremot håller han helt och hållet med bilden som Jimmie Åkesson målar upp av sig själv som lite till­bakadragen.

– Han var tystlåten och låg lite lågt i högstadiet, ­säger Olle Sterner.

Att gamla lärare och skolkamrater kallar hans minnen av uppväxten för lögner anser SD-ledaren är märkligt.

– Det är jättemärkligt, kan jag tycka, att man ­utifrån någons upplevelser ­talar om lögn. Man kan ju ha olika uppfattning om ­olika händelser och jag har ­försökt berätta min ­historia så uppriktigt som jag kan, säger Jimmie ­Åkesson till Aftonbladet.”

Som sagt det finns enbart offer om de är ”anti-rasister”.

Varjager

4 Responses to Alltid annars är det hur den utsatte situationen, men inte när det gäller SD.

 1. Verkligheten skriver:

  Känner honom inte, men JÅ framstår inte som en person som skulle ha gått omkring och varit stöddig och hotfull på skolgården. Nu var det i och för sig länge sedan, och JÅ kan ju helt ha bytt personlighet i vuxen ålder, men det känns inte så troligt…

 2. Karin skriver:

  Med tanke på hur många kända eller mindre kända personer friserar, lägger till och drar av ang deras uppväxtförhållanden, så anser JÅ:s utsaga är en västanfläkt!

 3. elfyma+ skriver:

  Vänsternissarna hävdar att Åkesson ljuger om sin uppväxtmiljö – att det inte alls fanns motsättningar mellan invandrare-svenskar.

  Om allt var frid och fröjd – varför tog då Jimmie steget att lämna ungmoderaternas glada fester för att bli en bespottad Sverigedemokrat innan partiet ens var etablerad i Sölvesborg ?

  Var det för att Jimmie föddes med SD-skalle ?
  Dags att kräva skallmätning på Jimmy så att vi får klarhet ?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: