SVT hyllar brottslingar och uppmuntrat mot jakt på folkvalda.(Om de tillhör SD förstås)

Att se den patetiska Kartellen och dess ”gangsta wannabees” samt hela den ”kultureliten” stå upp med en knyten näve i luften fick säkert mängder av gamla kommunister att drömma sig tillbaks då Stalin allena kunde sprida sin propaganda. Att sedan SVT inte anser att Sebbe uttrycker sig partipolitiskt är för mig ett sådant dumt beslut att jag funderar på hur dum man måste få vara för att få jobb på SVT?

”När låten var slut tände Sebbe Staxx en fackla och uppmanade en jublande publik att ställa sig upp och höja sina händer i en protest mot rasismen i Sverige.
– Det är uppe på tapeten hela tiden med Sverige­demokraterna och rasister. När vi är inbjudna till ett ­sådant här folkligt evenemang så tar vi gärna vår chans att använda tiden i rampljuset till något positivt. Vi känner att vi bär ett ansvar, säger Sebbe Staxx.
Enligt Björn Wahren, projektledare på SVT, fattades beslutet om att godkänna tilltaget bara några timmar före sändning.
– Jag tittade på genrepet och tog då beslutet. Hade de uttryckt sig partipolitiskt så hade vi haft ett problem, för att det är valår, ­säger han.
Enligt Björn Wahren innebar Kartellens kriminella bakgrund också en diskussion.”

https://www.youtube.com/watch?v=g99L1rWY2vc#t=15

Så nu frågar man sig lite vad betalar folk licens för? Då det är ett verktyg för att medvetet jaga upp hat mot ett folkvalt parti. Liten notering av vad SVT sedan säger:

– Vi funderade absolut när deras namn dök upp. Men skulle vi säga att ­ingen som är dömd för brott får synas i rutan så skulle det vara ganska tomt på Grammisgalan, säger han.

Svensk kultur elit är med andra ord en navelskådar klubb med brottslingar.

Varjager

10 Responses to SVT hyllar brottslingar och uppmuntrat mot jakt på folkvalda.(Om de tillhör SD förstås)

 1. ericr45 skriver:

  Kan man kalla detta en form av politisk massonani ?
  ”Navelskådare” låter så trivialt..

 2. svenskinfo skriver:

  De borde ha avböjt att ha dom med. Inte p g a brott. Utan för att de är så extremt kotroversiella för många av oss. Jag undrar vad massmedia skulle ha sagt, om Ultimathule skulle ha uppträtt istället.

  Dessutom är, antirasism, ursprungsinnevånarhat. Här, i vårt land, svenskhat då.

 3. HH skriver:

  Jag såg ett par saker på ett par andra sajter. Gottsunda ligger i Uppsala-trakten och de styrande ville ge Lina Sandell – hon med våra omtyckta psalmer och som står som blygsam staty längs Smålands härvägar – till minne åt alla vi som känner till henne. Lina Sandells park skulle platsen heta.

  Detta tyckte sossar, vänster och miljöpartister var olämpligt eftersom Gottsunda är ett samhälle med stor inflyttning av folk från andra länder. Som de skriver ”etnocentriskt fel”.

  Nu vet ni det! Vår egen historia faller i skymning.

  Igår placerade jag om alla ”Svensk uppslagsbok”. Efter att ha läst om konditorn i Karlskrona som fått en anmäla av en folkpartist för att ha skojat med sina bakelser i skyltfönstret fick jag andra tankar när ett ex av uppslagsböckernas alfabet-rad dök upp. Niger! Får man skriva så? Flickan niger för farbrorn… Flickan neg…

  Niger betecknar inte bara en av Afrikas största floder, det har också en latinsk rot i en växt. En svart växt…

  Bäst man passar sig!

 4. svenskinfo skriver:

  HH. Det är bara för att Lina Sandell var kristen, och skrev många fina kristna sånger. Hade hon varit muslim hade det hyllats minsann. ”För sådan är socialismen…” För att travestera deras lilla äckliga nidvisa. Så hur sjukt är allting egentligen när vår fina kultur, ska raseras för sån skit kommande utifrån. Varför inte döpa parken till muhammed-parken eller Aisha-parken då på en gång, så blir väl de förfallna kräken nöjda, va va va. Aisha efter Muhammeds sista 6-åriga barn-”fru”. De socialistpestas hatar ju det kristna, medan de älskar, åtrår och kråmar sig för den muslimislamska äckelsörjan. Varför då… För att de själva krälar i samma sörja såklart, och aldrig får näsan och blicken över den.

 5. HH skriver:

  Ursäkta misstaget – det är ju storsångerskan Christina Nilsson som står staty, inte Sandell. Ursäkta mig Nilsson och ursäkta miiiig alla pk om jag nämner denna SVENSKA världssångerska som fyllde alla scener och konserthus över världen en gång i tiden.

  Jag har ju lärt mig att vi INTE har någon historia och jag grunnar mest på hur Vilhelm Moberg kunde komma med alla sina ´hitte-på-historier´ som naturligtviiiis har en helt annan bakgrund. Fast Moberg gjort om gestalterna till svenskar. Vita dessutom. Usch Moberg!

  Vi har ju fått veta av hr Reinfeldt att vi är barbarer. Ordet är grekiskt och betydde fordom att en ´barbaris´ var en person som inte kunde grekiska. Kan hr Reinfeldt grekiska?

  Jag är mest orolig nu över vår armé. Med 200 tilltänkta soldater till Mali förstår jag faktiskt inte hur vi ska kunna försvara oss.Men enligt hr Reinfeldt rör det sig ju bara om ett egenintresse,

  Kan vi inte be ryssarna om en ordentlig armé?

  Det vi har idag som regering är ett skämt, en ren expeditionsministär. Och tyvärr, vänner, ser jag inga alternativa lösningar. Är röststrejk ett alternativ? Vad säger ni?

 6. svenskinfo skriver:

  Nu svamlade du väl bra mycket HH. Läs om ”Lina Sandells Park”, här:

  http://avpixlat.info/2014/02/20/etnocentriskt-med-kristet-gatunamn-i-invandraromrade/

 7. HH skriver:

  Jag menade att det var Christina Nilsson som stod staty där i Småland. Ursäkta om jag svirrade till det.

  Hoppas att det andra jag skrev , bl a om Vilhelm Moberg får ses som ett draget skämt.

 8. svenskinfo skriver:

  Jo, men du hade ju rätt först också om ”Lina Sandell Park”, HH. Varför då röra till det du först sa så klart. Man trodde ju allt var ett konstigt skämt liksom. Och det var ju inte det här med ”Lina Sandell Park”. Det var bara därför jag tyckte det var svammel. När du var så konkret och saklig först. Inget illa ment. Men det är bättre att skilja på skämt och fakta, i separata kommentarer, annars kan det bli rörigt, och missuppfattas.

 9. HH skriver:

  Helt rätt i det du skriver. Jag ska bättra mig. Hälsning till dig och tack!

 10. svenskinfo skriver:

  🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: