Carl Bildts verkar vara väldigt uppjagad just nu.

Såg han på TV där han verkar vara orolig att SD skall stödja de partierna som vill ge makten tillbaka till folket. Han var riktigt aggressiv och jag förstår han. För om EU tappar makt då har Carl snart ingen som är villig att betala han stora pengar för hans propaganda. Vi hör Carl Bildt hela tiden säga att det är Ukrainas President som har blod på händerna. Jag säger att det har Carl och hans gelikar med. Men det har blivit personligt för lille Calle. Ryssland kom med ett bättre erbjudande och vad hände sedan? Jo de extrema grupperna startade kravaller och angrepp på en folkvald regering. De extrema grupperna stöds av EU. Allt detta för att Demokratin vann. Vi ser nu det ”demokratiska” EU införa straff sanktioner mot Schweiz för att de hade en demokratisk omröstning och ville begränsa invandringen.

”Efter nattens oroligheter i Kiev kände sig Carl Bildt manad att ta upp frågan innan han påbörjade sin presentation av regeringens utrikesdeklaration som han skulle inleda debatten med.
– Det är en mörk dag för Europa, inledde Carl Bildt och fortsatte med att lägga skulden för oroligheterna på Ukrainas president Viktor Janukovytj.
– I dag har president Yanukovych blod på sina händer. Han var den ende som kunde ha förhindrat detta, genom att sträcka ut en hand av genuint samarbete med oppositionen(Samma opposition som mördade en domare för att han dömde ett antal kravallbrottslingar efter första upploppen.). I stället blev det en knytnäve, sade utrikesministern.”

Så Carl och hans gelikar har gjort allt de kan för att störta Ukraina ner i inbördeskrigets gryta. Så jag hoppas att ingen luras av Calles prat om demokrati, för det är inte det han står för.

Varjager

3 Responses to Carl Bildts verkar vara väldigt uppjagad just nu.

 1. R Ericksson skriver:

  Kalle Stropp är en Bilderbergare och dom vill ha kaos i Ukaraina

 2. svenskinfo skriver:

  Inte samma knytnäve som på grammisgalan, väl. Carl Bildt har sålt sin själ till det glupande Monstret, som ”regerar” vårt land. Just detta, som han varnade för på 90-talet
  p g a den liberala invandringsinställningen, hos detta. Men nu är han dess slav, istället.

  Så vem har inte blod på sina händer, om inte han. Vårt blod. Denne den störste förrädaren av dem alla. Då Carl Bildt har svikit sina egna ideal, han en gång stod för på 90-talet. Samma ideal som SD har idag. Men så är det när nyliberalismens gift tagit sig in och genomsyrat en hel själ, med sin svarta död och sot.

  • Rauken skriver:

   Ja nog har de blod på sina händer alltid.
   Alla som våldtagits, mördats samt de som av andra orsaker blivit ihjälslagna av det omhuldade anhanget, är blod på samtliga politiska korrekta händer.

   De har ett betydande personligt ansvar för alla oegentligheter som begåtts med mångkulturella förtecken.

   Över hela samhället vilar en unken stank från Bilderbergarnas oförrätter, i syfte att jämna vägen mot deras mål. Nämligen den, för dem, så viktiga globala världsregeringen med sig själva på toppen och vi på botten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: