GT:s hjärta är att avslöja hat och hot. Samt att hota och hänga ut folk som inte hyllar mångkulturen och massinvandringen.

Detta säger inte Frida Boisen som ser en rasist i varje buske. Men hennes andemening är att Svensken är en rasist och de är bara dessa ”upplysta” experter som vet sanningen. Jag tycker det är tur att en mode och tränings reporter vet ”sanningen”. Så här skriver hon i GT.

”Varje tidning har en publicistisk idé, den grund vi vilar på. GT:s är denna: Vi bekämpar alla idéer som försöker krympa människan och hennes möjligheter – kvinnoförakt, klassförakt, främlingsfientlighet, fördomsfullhet. Det är därför vi finns. Det är därför vi går till jobbet varje dag. Det är därför vi granskar näthatare som vill förtrycka kvinnor, det är därför vi granskar rasister som vill vräka ut sitt osande hat mot medborgare i vårt land.
Om det är allvarligt att högerextremister med hot om våld vill försöka skrämma oss till tystnad? Ja. Det är helt oacceptabelt. Men bara så att ni vet. Deras kamp förblir tröstlös. GT:s skäl och hjärta är att avslöja hat och hot. Den övertygelsen kan ingen skrämma oss ifrån.”

Vad hon missar i ämnet är att vänster och dess fotsoldater står för så mycket mer näthat och kvinnoförakt än den samlade normala manliga befolkningen i stort. För i Fridas värld är alla som inte tycker som henne och hennes gelikar rasister och näthatare. Så här skrev hon dessutom tidigare, lägg märke till att hon anklagar oss Svenskar för skjutningarna och kravallerna i Sveriges invandrarområden.

”Nu har vi det svart på vitt. Sverige är ett rasistiskt land. Det är svårt att tolka siffrorna på annat sätt.
Av 34 OECD-länder i världen är vi sämst på att ge invandrade medborgare ett jobb. Sämst. Av alla. USA, Tyskland, Holland, Australien.
Alla andra är bättre.Vi svenskar envisas med att anställa människor efter färg. Det håller inte. Det är dags att vi blir ett färgblint land.
Självklart finns det jobb även för svenskar som är födda i ett annat land. Vi har hittat ett jobb som passar jättebra för invandrade universitetsdiplomerade civilingenjörer, civilekonomer och jurister: Bakom ratten. För Sveriges taxikår har det senaste decenniet plötsligt blivit en av landets mest välutbildade.

Jag träffar dem flera gånger per vecka. Reza, Jamal, Achmed, Abed. De pratar bra svenska. Är samhällsintresserade. Ofta med universitetsexamen. Och jobbar ofta sex dagar i veckan. Tio timmar per dag. Och får knappt ekonomin att gå ihop.
När vi lät ett reporterteam lägga två arbetsdagar på att fråga taxichaufförer med utländsk bakgrund, som väntade på nästa körning vid Centralstationen i Göteborg, vad de hade för utbildning var resultatet uppseendeväckande. Nio av tio hade universitetsutbildning. Inte inom taxivetenskap förstås. De är utbildade ingenjörer, civilekonomer, jurister. Är det nya haschkriget med skjutningarna i Göteborg en slump? Var Husby-kravallerna en tillfällighet? Eller är det så att om man får man dörren smälld i ansiktet nog många gånger kommer det en motreaktion: Det här är inte mitt samhälle, det är ert.”

Frida bor fint och borde kunna öppna upp sitt hem och jobb till alla dessa ”raketforskare” som hon ser i varje taxibil eller dylikt.

Varjager

One Response to GT:s hjärta är att avslöja hat och hot. Samt att hota och hänga ut folk som inte hyllar mångkulturen och massinvandringen.

 1. ericr45 skriver:

  Igen…
  Myten om den ”taxitjörande lekaren” lyftes ju av Mona S.
  Soc styr blev förb-e över allt tramssnack och gjorde en egen undersökning.
  Fanns ju de som assisterat sjuksköterskor i bushen och som kallade sig ”läkare”.
  Enl nån annan nyligen timad undersökning (utförd av en inv på ett fåtal personer <<50) är ju 11% av somalierna "högskoleutbildade". 41% har "gymn kompetens"
  Ingen ska få mig att tro på dessa egenskaper hos folk som kommer från ett totalraserat land….
  Frida Boisen, släng dig i väggen, det enda du gör är att uppfylla det obefintliga "Lilla Saltsjöbadsavtalet"..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: