Kent Ekeroth måste ju vara medveten om vad PK-isterna tycker om han honom.

Så varför sätter han sig i sådana situationer igen? Till slut kommer folk tro att han arrangerar dessa tillfällen. Vi vet ju att mängder av Svenskar hämtar sin info från PK pressen. Därav borde han vet att han till slut kommer att få ett dåligt rykte. För alla gräver inte längre än PK-pressen säger till dem. Sedan är Restaurangen Nosh & Chow säkerligen en inne restaurang för den ”PK-adeln” vilket innebär att som en sanningsägare blir du automatiskt obekväm..Anser att Kent Ekeroth borde veta bättre .

”Restaurangen Nosh & Chow i Stockholm vill inte ha Sverigedemokrater som gäster. När de på fredagen upptäckte att den Sverigedemokratiske riksdagsledamoten Kent Ekeroth var en av gästerna kastade de helt sonika ut honom.

När media uppmärksammar saken hittar företrädare för restaurangen på en historia om att Ekeroth skulle ha kränkt en kvinnlig gäst och att detta skulle vara orsaken till att han blev utslängd. Ekeroth har dock ljudbevis för att det var därför att han är Sverigedemokrat som han blev utkastad. Det som utgör “kränkningen” är i själva verket att några andra gäster inte kan acceptera att befinna sig i samma rum som Sverigedemokrater och klagat för personalen över att det fanns människor med sådana åsikter i restaurangen.”

Varjager

2 Responses to Kent Ekeroth måste ju vara medveten om vad PK-isterna tycker om han honom.

  1. elfyma+ skriver:

    Instämmer- Ekeroth borde veta bättre än att utsätta sig och partiet för ännu en ”skandal”. Innekrogarna är ett tillhåll för dem som vill honom illa. Så varför ta risken ?
    Nu ser det ut som att medföljande Säpo ska anmäla krogen för diskriminering. De är rimligen trovärdigare än krogens gorillor.

  2. R Ericksson skriver:

    SD för några tusen röster till här.
    Folk är tusen gånger mer upprörda på informationen i sitt pensionskuvert än Ekeroths eventuella fadäser!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: