När dumheten och lögnen blir sanning, det gäller Aftonbladets Karin Pettersson.

Massinvandring och välfärd går hand i hand i hennes värld. Det innebär för alla vanliga människor med sunt förnuft att hon är tokig. Som argument använder hon Philippe Legrain (José Manuel Barroso EU bossen som är en gammal extrem kommunist gillar honom  och har anställt honom.). En välkänd massinvandrings förespråkare. Om massinvandring och välfärd går hand i hand, hur kommer det sig att skolan sjunker som en sten? Hur kommer det sig att arbetslösheten stiger? Hur kommer det sig att våran ekonomi drabbas av nedskärningar?

En nutida version av ­Göran Perssons argumentation presenterades av Anna Dahlberg, chef för ledar­sidan på liberala Expressen, i söndagens tidning. Enligt henne står nu valet mellan ”upprustad välfärd” och ”fri flyktinginvandring”. Antingen öppnar vi gränserna helt eller så tar vi hand om våra pensionärer.

Det är fortfarande ett falskt val.De senaste 20 åren har Sverige öppnat sig allt mer mot omvärlden. Det har skett i vågor. Vårt medlemskap i EU öppnade våra gränser mot omvärlden. EU:s utvidgning öppnade dem ytterligare. Den utökade möjligheten till jobb­invandring ännu lite mer. Samtidigt har vi haft en generös flykting­invandring. Det har ­varit bra för Sverige.”

Nu kommer frågan till Karin Pettersson, på vilket vis har detta varit bra för Sverige? Om man inte ser till sysselsättningen bland poliser och diverse myndigheter.

Det spelar ingen roll Karin hur många gånger du upprepar eran lögn den blir inte sanningen i slutändan ändå.

Varjager

7 Responses to När dumheten och lögnen blir sanning, det gäller Aftonbladets Karin Pettersson.

 1. TheMinimizer skriver:

  Dags att stödköpa expressen?

 2. inger-siv mattsson skriver:

  Hej Varjager Eftersom jag inte har ngn e-adress som verkar gå fram använde rjag detta brev som retur. Läste i Nacka Värmdö Posten idag den 14 januari att ”Aftonbladets chefredaktör Jan Helins namn, följt av en hängd gubbe och ett hakkkors” stått att läsa på en skylt upphängd vid Nacka Forum. Nackapolisens Patrik Lillqvist säger i NVP att ”brottsrubriceringen är olaga hot eller hets mot folkgrupp.” När blev Jan Helin en ”folkgrupp”???? Hälsningar Inger-Siv

  • elfyma+ skriver:

   Jan Helin ingår i ”folkgruppen” vita heterosexuella medelålders män som absolut inte har något skydd i den svenska lagstiftningen.Vissa anser att denna ”folkgrupp” inte har några rättigheter i vårt fjolliga samhälle.

   Historielösa journalister och okunniga poliser förknippar hakkorset med nazismen och inget annat i brist på bättre vetande.
   Hakkorset är emellertid en mycket gammal symbol som funnits i olika versioner i många kulturer långt innan Hitler och nazismen var påtänkt.
   ”Nazismen” sitter i betraktarens öga inte i figuren.
   Försvarsadvokaten kan lätt att smula sönder polisens ”bevisning” -om han kan sin historia.
   Hakkorset användes redan 1918 av det finska flygvapnet.
   För en hindu är figuren en lyckobringare.

  • TheMinimizer skriver:

   Han tillhör rasen journalister.
   Den står väldigt långt ner i hackordningen,
   strax under begagnade bilhandlare, biskopar och prostituerade.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: