Söder: Inte rasistiskt att kritisera en religion . För om det vore det borde media vara kritiska mot Islam.

Men det är de inte.

Men kritiserar du Islam då är du jordens avskum enligt PK-journalisterna. Om vi tittar på representationen av muslimska våldtäkts män gällande de 10 sista åren så ser man ett samband. Det är inget brott att begå brott mot otrogna. Fakta är dock att antalet våldtäkter i detta land ökat drastiskt de senaste åren, och ett nytt fenomen som heter gruppvåldtäkt har dykt upp. Sverige är alltså två i världsstatistiken när det gäller våldtäkter per 1000 invånare. Märkligt nog har vi även haft en stor invandring från muslimska länder de senaste åren, och BRÅ för tydligen inte längre någon statistik med koppling till invandrare eller invandrares barn. Den senaste rapporten (som jag skrivit om tidigare), är 8 år gammal och den visar på en överrepresentation när det gäller invandrare med 400% beträffande sexualrelaterade brott.

Nima Gholam Ali Pour har skrivit ett bra och upplysande inlägg om detta i sin blogg.
Under rubriken ”DETTA STÅR I KORANEN OM VÅLDTÄKT” skriver Nima bland annat:
(Citat:)
”Den som har koranen hemma kan slå upp den 23:e suran vers 1-6 så står det:
‘DET SKALL gå de troende väl i händer; de som ber med ödmjukt sinne, som drar sig undan när de hör lättsinnigt tal, som gör en insats för hjälpen till de behövande, som håller sina begär i styr, [och inte ger fritt utlopp åt sin lust] med någon annan än sina hustrur eller dem som de rättmätigt besitter – inget klander kan då riktas mot dem’
Begreppet ‘dem som de rättmätigt besitter’ handlar om kvinnliga slavar. Sådana formuleringar om att man får ha samlag med slavar nämns flera gånger i koranen. T.ex Fjärde suran, vers 24:
‘Ni får inte närma er gifta kvinnor utom sådana som ni rättmätigt besitter – detta är vad Gud föreskriver för er.’

Professor emeritus Jan Hjärpe islamolog vid Lunds universitet säger så här till Blekinge Läns Tidning om att koranen rättfärdigar våldtäkt:

”Vilka dumheter. Det står inget sådant i koranen. Det är en myt, närmast en fabel som uppstod på medeltiden.”

Antingen så har Jan Hjärpe inte läst koranen eller så förnekar han att det förekom sexuell exploatering inom slaveriet. Jag undrar om Jan Hjärpe anser att kvinnliga slavar i den amerikanska södern inte heller blev våldtagna? Tror han att kvinnliga slavar genom historien har haft samlag frivilligt med sina ägare? Det är en absurd syn på historien där man rättfärdigar slaveri för att kunna ljuga om att koranen inte rättfärdigar våldtäkt.”
(Slut på citatet)

Varjager

One Response to Söder: Inte rasistiskt att kritisera en religion . För om det vore det borde media vara kritiska mot Islam.

  1. ericr45 skriver:

    Lätt att här tillämpa ett yttrande av den store tänkaren Groucho Marx:
    ”Förstör nu inte diskussionen genom att komma dragandes med fakta!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: