I Aftonlögnens världs finns det bara onda män. Aldrig fria val.

Hur mycket man än försöker har kvinnor aldrig några val. De är alltid offer. Om det inte är så att de väljer att kritisera islam förstås. Hon sätter sig framför datorn och får kontakt med en man som är islamist. Vips så åker hon över hela Atlanten och gifter sig och sedan uppmanar till mord och död till otrogna.

”Ett one night stand med en muslimsk man i Amsterdam väcker hennes intresse för islam. Väl hemma i USA registrerar hon sig på datingsajten Muslima.com. Hon konverterar på Instant messenger, men lyckas varken sluta dricka eller lära sig att be. Däremot börjar hon kommentera jihadistvideos på Youtube under det upp­seendeväckande namnet ”JihadJane”.
Hon berättar omedelbart om FBI:s besök för sina nya vänner hon fått via Youtube. Vänner hon säger sig ”älska”. En femtonårig pojke i Maryland som fascineras av Malcolm X och översätter jihadistvideos från urdu till engelska. En hittills oidentifierad man som kallar sig ”Eagle Eye” och påstår sig stå i kontakt med al-Qaida. Samt en man på Irland.

Med dessa bröder på nätet har hon i ett par års tid diskuterat islam, jihadism och terror. Vid ett tillfälle har ”Eagle Eye” uppmanat henne att döda den svenske konstnären som avbildat profeten Muhammed som en rondellhund – Lars Vilks.

”Åk till Sverige”, skrev han.

”Och döda honom.”
Damache lovar att om de kommer till ­Irland ska han undervisa dem i ”Koranens mystiska skönhet” och lära dem att be.

De anländer med ett par dagars mellanrum. LaRose åker via Amsterdam där hon köper en burka. Ramirez kommer med ett spädbarn – sonen till en papperslös ­mexikansk invandrare. Hon gifter sig omedelbart med Damache.

Väl på plats får de båda kvinnorna ­städa och dela säng i Damaches ettrumslägenhet. Koranundervisningen uteblir. Bönen likaså.
Damache, som påstått sig vara ledare för en islamistisk organisation, mannen som sagt sig anordna ”träningsläger” för terrorism, visar sig vara en bluff.
Hon erkänner att hon verkligen ville ­döda Vilks. Hon erkänner att hon twittrat uppmaningar att samla pengar till jihad. Hon erkänner att hon stulit ett pass från en amerikansk pojkvän. Och att hon ljugit för FBI.
Så visst är den vita, amerikanska ­hemmafruterroristen skyldig.
Men den islamska terrorismens nya fas visade sig snarare vara en av de äldsta historierna som finns – historien om en kvinna som fallit offer för män i hela sitt liv.”

Hon har själv haft så många chanser att inte välja att predika massmord och ond bråd död. Men efter som hon är kvinna är det inet hennes fel i Aftonlögnens värld.

Varjager

One Response to I Aftonlögnens världs finns det bara onda män. Aldrig fria val.

  1. R Ericksson skriver:

    Jag tycker det låter som en korkad FALSE FLAG operation.
    Brudens hjärna är ju grillad av alla hemska och farliga droger.
    Kolla Alex Jones nästkommande veckor , han kanske har någonting

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: