Förvalsdebatt om agendajournalistik

PK-journalisterna diskuterar fortfarande hur landets enda oppositionsparti ska behandlas i media. De har inget lärt och förstår fortfarande ingenting.

Att tiga ihjäl partiet var ingen lyckad strategi, det ledde bara till att läsarna flydde till alternativa media.

Att låta partiet komma till tals vid enstaka tillfällen var heller ingen bra strategi. Det var fler som lockades till partiet än som skrämdes bort.

Och att smutskasta och beljuga partiet hade inte avsedd verkan.
Det var som att spotta snus eller pissa i motvind.

Beprövat maktspråk biter tydligen inte på partiet och dess obstinata väljare som inte låter sig dompteras.

Det har skapat frustration och vanmakt hos det maktfullkomliga journalistskrået som inte är vana vid att bli emotsagda.


Dunka Jimmie gul och blå – våldsvänsterns/etablissemangets stridsrop

Återstår att anlita vännerna inom våldsvänstern för att skrämma bort läsarna från alternativa media genom att  hota med oväntade hembesök och offentliga skampålar, och om så krävs – yxhugg levererade av ”de godas” SA-trupper.
Och samtidigt (för syns skull) demonstrera mot det politiskt våldet.
Hyckleriet har inga gränser -hur står de ut med sig själva ?


Färsk men unken ”debatt” inom klubben för inbördes beundran.
AB:s prostituerade murvel Jan Helin bekräftar att egna åsikter och skitsnack lönar sig bättre än seriös journalistik.
Att fabulera ihop en skröna kostar nästan ingenting, men genererar många lukrativa klick om skrönan är tillräckligt hatisk och provocerande.


Aftonbladets Lena Mellin slingrar sig när SD-TV ställer frågor.
Oklart om rodnaden emanerar från frågorna -eller från den senaste ”dansresan”.

/Elfyma+.

Annons

6 Responses to Förvalsdebatt om agendajournalistik

 1. Anna skriver:

  Ungern visar vägen! -Om hur man gör med media där för många är kommunister = MYCKET BRA!
  Detta är något hela Europa bör ta efter!

 2. ericr45 skriver:

  ”När orden inte räcker till – då tar man till nävarna”??

  • Emil skriver:

   …Eller baseball-trä’n!
   Sådant sysslar bara kommunister med när deras censur misslyckats.
   Sådana skall ställas till svars i det nya Europa.

   • Emma skriver:

    Tror att Aschberg kommer sätta skrattet i vrångstrupen inom en ganska snar framtid.
    Han tillhör en väldigt väldigt liten klick av befolkningen med sina kommunistkompisar, Därför att om de fortsätter så där så kommer de mest troliga scenariot vara att de kommer möta en militär ordningsmakt som är vida överlägsen hans småslantar, bokklubbar och brännbollsträn.

 3. Robert Larsson skriver:

  ”När förståndet inte räcker till, kommer nävarna fram”, lyder det. Bra mycket bättre eller hur… Stämmer ju på stenålderskastarvänstern med deras Bam-bam Flint(a)-ledare. Aschbergsyndromet i egen låg person menar jag. Man riktigt ser nollheten lysa ur ögonen. Ugh. Tänk bara på vad Göran Greider sa när han fick veta att en som hade hälsat på honom på en restaurang, arbetade på Avpixlat. ”Kommer han hit en gång till, åker han på en rak vänster”.
  Såna är dom allihopa detta vänsterristiska drägg, som idag har tagit makten. Dom tål ingen annan än sig själva. Tala om intolerans och totalitärt beteende. Och sen blir det stort rabalder, när de får smaka lite på samma medicin av SMR. Vilken dubbelmoral. Detta drägg som i samma veva, som dom gör s k manifestation mot s k rasism, säger att SD:are ska knivskäras och dylik skit. Det visar vad AFA-packet och dess följare går för. De är precis som SA, då det begav sig. Tänk bara på vem det var som blev svårt knivskuren, vid samnandrabbningen med SMR. Ja, just det det var en SMR:are inte nån av manifestatörerna. Det säger allt eller hur… Vilka som är farliga i vårt samhälle idag, och vilka man bör akta sig för. Inte är det dom uttalade nazisterna i alla fall. De bara gör som AFA med exempelvis vuevezulor gjort mot alla Sverigevänliga yttringar. D v s stör, men inte som detta fanatiska vänsterhat. Utan mera bus. Nä, vänstern, smygnazisterna, är de riktigt farliga idag, som man måste bekämpa. SMR är som en varm vårvind vid en jämförelse, även om det naturligtvis inte är bra det heller. Men de kan kanske hålla vänstern i schack något. För VEM ANNARS GÖR NÅGOT. Ja, vänstern måste verkligen bekämpas, annars är vi förlorade.

 4. inger-siv mattsson skriver:

  Hej Elfyma! Jag vill bara erinra om valet 2002 då Lars Stjernkvist och Mona Sahlin skulle ”avslöja sverigedemokraternas lögner, överdrifter och rena stolligheter.” Av detta blev intet! I valet 2006 anlitade sossarna en konuslt vid namn Elaine Bergkvist, konsultföretaget Zebra som skulle hjälpa (s) att ”hantera SD” i debatterna. Hon kom fram till att ”det är svårt – omöjligt – att debattera med ett parti som har/kommer med så mycket fakta och statistik.” Jag skrev till Göran P/Mona S m fl och om att de måste bestämma sig för om det var ”lögnerna ”etc eller om det var det ”fakta och statistik” som var problemet med SD. Givetvis inget svar. . Hälsningar Inger-Siv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: