Etablissemanget marscherar i takt med våldsvänstern

Våldsvänstern, uppbackad av etablissemanget, ska på söndag manifestera mot nazisterna och mot det politiska våldet.

Alla riksdagspartier, utom Sverigedemokraterna, ska marschera sida vid sida med bl.a AFA, EXPO, RF, SUF och Expressens inbäddade journalister.

SD:s officiella ståndpunkt är att de inte vill stödja, eller förknippas med våldsbejakande extremism vare sig den kommer från vänster eller höger (Läs mer).

SD:s inställning ska ses mot bakgrund av att uppåt hälften av partiets politiker utsatts för hot och våld av vänsterns utomparlamentariska grupper,  ofta med etablissemangets goda minne. Inget annat parti har någonsin utsatts för lika mycket politiskt våld som SD. (Läs mer)

Att då marschera sida vid sida med denna våldsvänster är inte bara motbjudande, det kan också vara direkt farligt för en igenkänd Sverigedemokrat.

Riksdagens talman (den ”oväldige” Per Westerberg) ska också marschera i Kärrtorp på söndag. Han motiverar sitt deltagande med:

”Vi får aldrig vika oss för våldet som politiskt argument eller metod att strypa mötes- och yttrandefriheten. Våldet utgör ytterst ett hot både mot demokratin och vårt öppna fria toleranta samhälle med människors lika värde.” (Riksdagen)


Riksdagens talman i dåligt sällskap. 

Per Westerberg (M) menar kanske vad han säger
– men hur naiv får man vara som Riksdagens talman ?

I Westerbergs hemstad Nyköping har Moderaternas lokaler vandaliserats vid upprepade tillfällen av vänsterslöddret. Och kommunens dåvarande starke man Jan Carle (M) har orättmätigt hängts ut som ”nazist” av V och nyckelskramlarna, anförda av den chilenske kommunisten Marco Venegas som numera är MP-politiker i kommunen.

Nyckelskramlarna samverkar dessutom med våldsvänstern när någon för dem misshaglig person ska jagas ut ur staden (NT.se).

I Nyköping tillåts bara det ”goda” klottret från vänsterns utomparlamentariska grupper.

Upprördheten var inte heller särskilt stor när det avslöjades att vänsterterrorister försökt spränga en brandbomb på Mac Donalds i Nyköping (läs mer).

Bombarna är nu i 25-årsåldern och ”manifesterar mot våldet” tillsammans med etablisssemanget -när de inte jagar meningsmotsåndare.


SR:s Monica Saarinen grillar Jonas Sjöstedt, V(PK) i Lördagsintervjun.

Hör hur Sjöstedt slingrar sig. Påstår att det bara är två Vänsterpartister som förespråkar politiskt våld som kampmetod.

Vad menade Lars Ohly på valnatten 2010 när han i sitt hatfyllda tal sa att vänsterns utomparlamentariska grupper skulle mobiliseras  -om det bara fanns två personer att mobilisera ?(YouTube).

Saarinen steg i trovärdighet i mina ögon. Hon ställde besvärande följdfrågor i stället för att bara nöja sig med sedvanliga PK-floskler utan innehåll.

/Elfyma+

Relaterat:
Kärrtorp,Kärrtorp,Kärrtorp
Våldet från vänster

10 Responses to Etablissemanget marscherar i takt med våldsvänstern

 1. World Traveller skriver:

  De som står för 99% av allt politiskt våld i Sverige är som alla vet Revolutionära Fronten och AFA. Imorgon kommer Stefan Löfven och andra politiker att tillsammans med dessa våldsverkare demonstrera mot rasismen, endast rasismen mot invandrare, inbillad eller verklig. De nämner förstås inte invandrares rasism mot svenskar eftersom svenskar i Sverige ej räknas som en egen folkgrupp. Om nu SMR skulle anordna en demonstration mot rasism, skulle alla dessa kändisar gå med då också? Om inte så är de riktiga hycklare.

 2. ericr45 skriver:

  Att Riksdagens talman är ute och marscherar ser jag som allvarligt..
  Sånt borde han hålla sig för god för..

 3. Kurtan skriver:

  Demonstrationen i morgon, eller kanske vi bör kalla den för vad den är, en ”politisk korrekt avancerad?! manipulering av det svenska folket”.

  Denna ”demonstration” skulle man utan vidare kunna jämnställa med en demonstration bestående av våldtäktsmän som demonstrerar mot vålddäkt…
  MVH

 4. ericr45 skriver:

  Det styrande etablissemanget har hittills gjort allt för att slippa förknippas med eller att överhuvudtaget ha någon kontakt med ”dödsknarkarnazisterna” i sd, något som ibland tagit rent löjliga proportioner, typ man vill inte ens besöka samma kopiator som sd nyttjar i riksdagshuset..
  Men man har absolut inga problem med att demonstrera tillsammans med ett antal synnerligen suspekta extrema våldsvänstergrupperingar..???
  HYCKLERI stavas ordet och tystnaden om detta är i media är son vanligt…. total….

 5. Ab skriver:

  Tala om att Löven och co har GJORT B O R T SIG!!!!
  OjOjOj -V i l k e t misstag!

 6. […] att  hota med oönskade hembesök, bomber och yxhugg i dörren, och samtidigt (för syns skull) demonstrera mot politiskt våld. Hyckleriet har inga gränser -hur står de ut med sig själva […]

 7. […] Toppolitiker har tävlat om att få delta i demonstrationer ”mot våldet”, mot ”rasism och fascism” arrangerade av våldsvänstern (tidigare inlägg). […]

 8. […] Etablissemanget marscherar i takt med våldsvänstern ExpoExpressens […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: