Expressens hetskampanj bär frukt. Folk blir avskedade och utsätts för bomb attentat.

Folk sparkas från sina jobb, utsätts för bomb attentat. Men Thomas Mattsson anser att de inte gjort något fel

Av de två huvudsakliga våldsbejakande extremistmiljöerna vit makt-miljön och autonoma miljön, är det i dagsläget den autonoma miljön som utgör det största hotet. Det beror på bland annat på att majoriteten av de fall av otillåten påverkan som Säkerhetspolisen känner till kommer från denna miljö.

Utifrån erfarenhet vet Säkerhetspolisen mot vilka måltavlor aktionerna riktas och att de metoder som extremistmiljöerna använder mot varandra också används mot förtroendevalda inom etablerade partier både på lokal och på nationell nivå. Bevekelsegrunderna är politiska idéer och övertygelser och som de reagerar på genom aktioner. En stor del av fallen av otillåten påverkan gäller våldsamma konfrontationer mellan extremistmiljöerna och så kallade hembesök där framförallt autonoma aktivister tagit reda på meningsmotståndarnas adresser och hotat eller förstört egendom.

För det är Thomas Mattsson som samarbetar med de vänsterextrema våldsverkarna, han de facto betalar dem för att de skall kartlägga tilltänkta offer. Detta om något visar att Sverige inte är en demokrati. AFA är PK-elitens stormtrupper för att kunna röja undan oliktänkande. Sedan sitter han på sin kammare och hycklar att han tar avstånd från politiskt våld. Genom att hänga ut privat personer. Men de hängs enbart ut om de är svenska och kritiska till invandringen. Mördare och våldtäktsmän med utom nordisk bakgrund är automatiskt skyddade av Thomas Mattsson. Jag uppmanar alla att stödja Fria Tiders insamling för att åtala Thomas Mattsson.

Varjager

9 Responses to Expressens hetskampanj bär frukt. Folk blir avskedade och utsätts för bomb attentat.

 1. elfyma+ skriver:

  Nu väntar vi på att Jimmie Åkesson bultas gul och blå inspirerad av kriminella Kartellens/Timbuktus tonsatta ramsa som spelas i Public Service.
  Men nu ska raparens uppmaningar till våld mot politiska motståndare kommenteras med att ”det finns även andra uppfattningar”- som om det skulle innebära någon skillnad.SR talar med dubbla tungor i likhet med Tomas Mattsson i detta radioinslag:

  Det handlar bara om att kringå kravet på opartiskhet.
  För skulle SR verkligen vara opartisk, och mot våld, så skulle de inte marknadsföra alster som uppmanar/uppmuntrar till våld mot politiska motståndare.
  Vem ska ställas till svars om även JÅ blir attackerad ?

 2. Danne skriver:

  Tyvärr är jag rädd att samhället inte ställer upp. Det är förmodligen startskottet för ett regelrätt inbördeskrig. Då har folk fått nog.

 3. World Traveller skriver:

  FRA och Researchgruppen kartlägger Sverigedemokrater genom deras kommentarer och e-mail. Personer blockeras från att läsa och skriva kommentarer (bl.a. jag själv). SÄPO hotar tele-operatörer för att kunna avlyssna Sverigedemokraters telefonsamtal. SD-politikern Anders Dahlberg sparkas ut ur Hemvärnet. Försvaret har (i det tysta) genomfört en reform som innebär att Sverigedemokrater automatiskt nekas anställning. Polisen gör likadant. Våra styrande är ordentligt rädda för SD. Det är helt uppenbart. Marxisterna och islamkramarna som styr är dessvärre otroligt bra organiserade och har infiltrerat alla viktiga samhällsorgan och de har våldsmonopolet i sin hand.
  De har dessutom hela EU’s maktapparat bakom sig. Mot sig har de vanligt folk. Vanligt folk som de nu försöker skrämma till tystnad. Visst kan det bli inbördeskrig i Sverige, men de som opponerar sig mot marxism och islam ligger jävligt illa till från start. Polisen och militären kommer att slå till stenhårt. Felet är att vi som inte vill bli dhimmies eller marxister är så dåligt organiserade, eller rättare sagt – inte organiserade alls. 2014 kommer att bli ett ödes-år för Sverige. Sverige som nation och svenskar som folk är allvarligt hotade och det ser riktigt riktigt illa ut.
  (Varjager, du får gärna kontakta mig via e-mail. Jag tror att samtliga regimkritiska bloggar släcks ned innan valet, så kontakt via vanlig e-mail blir enda valmöjligheten för oss ”dissidenter”)

 4. World Traveller skriver:

  Det är ett skrämmande högt antal mordbränder runtom i Sverige nu. Många med dödsoffer. Man läser också nästan dagligen om man kollar landets alla tidningar om mystiska dödsfall. Folk hittas döda lite här och där. Ibland kan mord konstateras, ibland inte. Jag har också lagt märke till att flera trogna kommentatorer på Avpixlat, Fria Tider och Exponerat har ”försvunnit”. För ungefär 2-3 månader sen var det ett par stycken kommentatorer som skrev att de fått besök av Expressen och Aschberg (jag trodde först att de skämtade) och sen har de slutat kommentera. Kan dessa försvinnanden och mordbränderna och dödsfallen ha ett samband? Kan AFA och RF ha kommit på besök efter Aschberg och Mattssons STASI-polis varit där?

  @ Varjager
  Kan detta vara värt att följa upp?

 5. Eva skriver:

  Låter helt otroligt, så otroligt att det bara kan vara sant!
  Inget under att det sovande folket inte vill vakna.
  När ändrades lagen så att militären åter igen kan skjuta mot svenskar? 2010? Det var ju förbjudet efter Ådalen. Ingen tidning har skrivit om detta.

 6. Sofia skriver:

  Det avgörande för svenska folket är om majoriteten av poliskåren står på svenska folkets sida – eller inte. När makteliten vill dölja brott så går det inte i längden om polismakten är omutlig.

  • World Traveller skriver:

   Med tanke på hur polisen rekryterat de senaste tio åren så tror jag att det finns kvar kanske 25% hederliga poliser. De flesta nya är Politiskt Korrekta, eller om man så vill – hjärntvättade och SD-fientliga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: