Fabricerat hot mot Expressen/GT ?

Enl. Expressen är yttrandefriheten (Expressens rätt att beljuga och förfölja människor) hotad om en ensam person går ända fram till tidningens (GT:s) reception, presenterar sig med namn och lägger fram två eller möjligen tre ägg framför receptionisten. (Uppdaterat 15/12-13)

Han ska dessutom ha hotat kasta något av äggen om Expressen/GT inte lägger av med sina förföljelser av oliktänkande.

Expressen/GT påstår att besökaren skulle ha knivhotat dem, vilket besökaren, Kamil Ryba från Swedish Defence League ?, förnekar (Läs mer).

”Hotet” kom som på beställning för den skandalomsusade tidningen.

Expressen passar nu på att slå på stora trumman om hur ”journalister hotas av högerextremister och rasister”, underförstått Sverigedemokrater.

Vad man talar tyst om är att Bonnier-media varit utsatta för betydligt allvarligare hot från vänsterextremister (AFA) under ockupationen av DN-redaktionen 1994.

Bonnier-media valde då att liera sig med de kriminella ockupanterna istället för att rya om hot mot media. Var det månne för att de ”goda” vänsterextremisterna var så många fler, kom från burgna hem och var utrustade med betydligt tyngre vapen, bl.a gatstenar och påkar ?

Några av AFA-terroristerna har t o m anställts eller anlitas som frilansare inom Bonnier-media. Extremisterna kan nu bestämma agendan utan att behöva ockupera redaktionerna. Det är som om Jyllands-Posten hade anställt jihadisterna som planerade slakta tidningens journalister.

En av de dömda terroristerna (Mathias Wåg) står f ö bakom Researchgruppen, gänget som anlitas av Expressen för att hacka in sig på ”främlingsfientliga” sajter och på privatpersoners konton. Figurerna från våldsvänstern kommer som sig bör att belönas med journalistpriser för sitt mod att trakassera obstinata åldringar som fortfarande envisas med att tänka själv (är själv en fritänkare som inte låter sig dompteras av unga journalister som knappt kan de fyra räknesätten).

Kamil Ryba:s tilltag var ovanligt klantigt, synnerligen lägligt (för Expressen) och absolut kontraproduktivt.
Man kan nästan tro att invandrarkillen från Bergsjön anlitats av Expressen/GT, för att flytta fokus från Expressens klavertramp den sista tiden. Det uppblåsta tonläget tyder på detta.

Min erfarenhet är att de verkliga hoten inte ger någon förvarning.
Har själv blivit utsatt för flera konkreta mordförsök av okända personer.
Det bara smäller till när man minst anar det. (Som det gjorde i Arlöv)
Det kan drabba vem som helst utan förvarning, även på jobbet (DN).

/Elfyma+

Relaterat:
Rätt att förfölja dissidenter – men bara i Sverige

3 Responses to Fabricerat hot mot Expressen/GT ?

  1. HH skriver:

    Av någon anledning kom jag att tänka på Völkischer Beobachter… Förlåt meeeej! Det var ju den myyyycket gamla regimens husorgan. Jag hoppas ni verstehen vad jag menar.
    Svensk journalistik har verkligen nått den absoluta bottennivån nu .

    I gamla tider kunde redaktören för insändarna slänga de misshagliga breven i papperskorgen. Det går inte längre, Dessvärre förstår inte svensk press att folks sätt att uttrycka sig bara är en spegling av vad den själv åstadkommer. Så – håll till godo Mattsson och vad ni nu heter alla ni andra storskojare.,

  2. […] Medias ovilja att granska extremvänstern har sin logiska förklaring- redaktionerna har infiltrerats av vänsterextremister (läs mer). […]

  3. […] Granskning Sverige ringer upp en annan av Wolodarskis hejdukar, Niklas Orrenius, för att ställa frågor om varför han och en fotograf trakasserar en multihandikappad gammal kvinna som vill vara ifred. Orrenius gör som journalister brukar göra- han vill inte svara på frågor. (YouTube). DN:s omtalade samarbete med AFA började måhända för 20år sedan när DN ockuperades av våldsvänstergruppen. (Läs mer) […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: