SD växer och växer. Men det som oroar mig är att 2014 kommer att vara den smutsigaste valkampanjen i våran historia.

Vissa institut get SD16% redan. Detta innebär att vi kommer att få se en veritabel hat kampanj mot SD. Förra valets kampanjvideo sa 7 klövern var lögn. Men verkligheten visade att det var pensionärerna och svenskarna som fick betala hela kalaset för 7 klöverns massinvandring. Idag läste jag dessutom något av det mest sämsta jag läst i Aftonlögnen.

”Året var 1991. Jag minns med skräck hur Sverige var ett land där mörkhyade sköts på öppen gata på grund av sin hudfärg. Mördaren kallades för Lasermannen. Sverige var ett land där nästan femtio flyktingförläggningar sattes i brand. Inom loppet av ett år.”

Jag minns med skräck hur siffrorna för våldtäkter skjuter i höjden, jag minns med skräck upploppen som är i våra förorter. Jag minns med skräck hur en enkel bild av en hund med muhameds huvud på får visa att bränna och hota med mord.  Jag minns med skräck alla de offer för massinvandringen som förlorat sina liv enbart för att 7 klövern har drabbats av ”mångkulturs” kärlek.

”I ”Svarta duvor och ­vilsna liljor” sägs f­aktiskt något helt centralt om rädslan och frustrationen som många ­människor känner. Det borde oroa en riksdagsman mer än några ­lösryckta text­rader.”

Vad som borde oroa våra politiker är att detta är ett sett att hylla våldsförhärligandet i sken av ”artistisk frihet”. Men om Tombolan och Staketet får sjunga om att misshandla politiker hur kan då inte Vilks få detta stöd av denna kvinna?

Somar Al Naher , borde kanske se sig själv i spegeln och inse att Sverige lider av hennes gelikars våldsdåd varje dag.

Varjager

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: