Efter som SD nu är det tredje största partiet behöver PK-media en ny infalls vinkel. Då är det enbart kvinnor som kan stoppa SD.

Efter som kvinnor är de som o störst utsträckning röstar MÅ och SAP.

Kvinnor_SD

Det gör en väldigt fundersam på varför alla dessa kvinnorna inte bryr sig om sina medsystrar?

Då massinvandringens effekter syns i våldtäkts statistiken.

Varjager

4 Responses to Efter som SD nu är det tredje största partiet behöver PK-media en ny infalls vinkel. Då är det enbart kvinnor som kan stoppa SD.

 1. R Ericksson skriver:

  Jag är nästa helt säker på att om bara kvinnorna fick rösta i Sverige så skulle SD få mer än 4 %
  Men det är helt klart att våra svenska kvinnor är till stort besvär eftersom dom tror att staten har en ocean att ösa pengar ur.
  Dom är oxå negativa till kärnkraft och tekniska framsteg och mycket annat.
  STIG MALM sa en gång att det socialdemokratiska kvinnoförbundet vill förbjuda allting förutom sex timmars arbets dag för småbarnsföräldrar !!!!

 2. Robert Larsson skriver:

  Dom flesta kvinnor har väl tvingats bli konvertiter och sexslavar idag. Klart att alla utnyttjade och islamifierade svenska kvinnor inte röstar på SD. De är ju hjärntvättade till islamsk underkastelse i sitt kön istället, och ser inte något annat än Allah i sin blick. Tyvärr, de är förblindade och ser inget annat nu. Inte alla, men alldeles för många. Det börjar med våldtäkt, och slutar med Allah, för våra svenska tjejer tyvärr idag.

 3. Jessica skriver:

  Jag håller med, jag förstår inte heller varför inte kvinnorna backar upp sina medsystrar. De brukar säga att” det finns svenskar som begår våldtäkter oxå” då brukar jag ställa motfrågan: Å det räcker inte för dig? Du vill importera fler våldtäktsmän? Du vill ha fler våldtäkter och mord i Sverige? Nej, jag är kvinna o min röst går till SD!

  • Blodsven skriver:

   Antagligen tror väl allt för många kvinnor att feminizterna bryr sig ett skit om vanliga kvinnor. Äkta, vackra kvinnor avskyr dom lika mycket som oss heterosexuella vita män…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: