Är en röst på MP en röst på legalisering av pedofili?

Kent Ekeroth samman fattar beskrivningen av de gröna väldigt bra i dagens SvD.

”Indrek Tarand från Estland har bland annat skrivit under Spinelli-manifestet som syftar till att skapa en europeisk federation, vilket MP i Sverige säger sig vara emot. Franska Europe Ecology vill bland annat legalisera dödshjälp och droger. Den Gröna gruppens president är Daniel Cohn-Bendit, som i en bok beskrivit hur han haft erotiska möten med 5-åringar under sin tid som lärare på dagis. Partiet ”De Gröna” i Tyskland, som också ingår i MP:s grupp, har tidigare förespråkat legalisering av pedofili.”

En röst på de gröna är en röst för Sveriges undergång.

Varjager

2 Responses to Är en röst på MP en röst på legalisering av pedofili?

 1. Lovisa skriver:

  Svar: En röst på MP är inte lika med en röst för pedofili, du kan inte mena allvar. Om jag ens behöver säga det så skulle det vara absolut omöjligt att driva igenom en sådan lagändring, för något parti över huvudtaget. En röst på MP är däremot en röst för en ren, frisk och levande jord och dess varelser. Det vill och behöver vi alla ha oavsett om vi vill erkänna det eller ej. Det går faktiskt(!) inte att leva om vi förstör jorden, den tekniken har ingen ännu, vi är beroende av att vår planet är i balans. (Utom de individer som snart ska bege sig till Mars, de har tur, såvida de inte blir uppätna av aliens vill säga) Vill vi att de ska vara de sista av oss? Tycker man ska ha respekt för naturen, man är bara en liten skit, kastar nån ut dig i det vilda klarar du dig 10 min – max ett par dagar beroende på plats och erfarenhet. SD är inget alternativ för mig om de inte skaffar en förnuftig miljöprofil och drar tillbaka de löjliga abortförslagen + kommer med något feministiskt(aka humanistiskt), det är INTE Svenskt att kränka kvinnors rättigheter, DET är MUSLIMSKT om något, det borde de veta tycker man. Väldig och okontrollerad invandring tror jag alla förnuftiga människor är emot, oberoende av nationalitet, ingen vill se sitt land gå under, tro mig, problemet är att få vet hur mycket som är FÖR mycket och/eller att de struntar i vilket eftersom de tror att de själva inte kommer att hamna i kläm. Förstå mig nu inte fel, Sverige är ett så pass lågmält och personlighetslöst land att jag också instinktivt känner hat gentemot invandring, jag förstår helt och hållet folk som väljer att bli Sverigedemokrater, man känner sig hotad och man känner rädsla för det som verkar hända. Dessutom handlar det till väldigt stor del om avundsjuka; 50% rädsla och 50% avund. Jag tror således tyvärr att vi måste inse att vi behöver de här människorna, innan det är för sent, 10 miljoner pers räcker inte för framtiden, vi måste dock bli mycket starkare i oss själva och vi måste motivera våra unga att vilja studera och jobba hårt precis som icke-Svenskar gör. Annars kör de över oss för de tar utbildning på mycket större allvar. Vi MÅSTE göra likadant. Det är enda alternativet. Se bara på senaste veckans rapporteringar om de sjunkande kunskapsnivåerna, där kan man tala om hot mot Sverige. Så, utan invandring är det så gott som kört. Det fordras förstås inte att alla invandrare är Muslimer men det är så det ser ut nu pga krig och jävelskap. Sist men inte minst, om någon skulle tvivla; Nej, jag tycker inte om Islam och är varken anti-vit eller Svenskfientlig. Är en oreligiös helsvensk 21-årig kvinna som ofta drar rasistiska skämt och ogillar ”araber”, indier m.fl. i allmänhet(Detta är ej en kontaktannons). Alla religioner står emellertid för flera mer eller mindre vidriga värderingar och åskådningar. Det går inte att komma ifrån.

 2. Carl Ericsson skriver:

  Håller med i en del. Men det kostar människoliv i Sverige när psykiskt sjuka mellanöstern folk kastas ut i svenska samhället.

  Tyvärr så går allt åt skogen med särbehandlingar för vidriga brott begångna av en allt för stor del nyanlända.UTVISNING vid första brott, Inget bevis vem du är UTVISNING.. Simpelt, enkelt och absolut inte rasistiskt.

  Det mest anmärkningsvärda är att alla talar om hur synd det är om dessa , ändock drar de sig inte att bete sig lika djävligt mot värdfolket som tagit emot dem med ren lyx i svedala (Tvingats ta emot)

  Läs gratis boken ”Islam under slöjan” mycket bra och bildande för de som tror Sverige går att bygga på en medeltida religion/politisk ideologi. Sen kan du omvärdera ”att vi måste ta emot dessa folk”
  Självklart finns det bra och dåliga men det hör inte hitvjust nu med ett sjunkande estonia 2.

  Många svenskar samt en stor del andra invandringsgrupper från förr i tiden kommer inom en snar framtid
  förmodligen uppleva det nya fantastiska 1984 med inslag av medeltid och förnedring våldtäkt rån mord kaos.

  Tyvärr helt övertygad om att all räddning är fantasi.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: