I dag startar ett nytt drev i mot SD.

Nu gäller det TV-licensen. Det som är konstigt i Sverige idag är att vi skall betala för ”fri och obunden” TV. Som snarare har visat sig vara det raka motsatta. Vi betalar med skattemedel en propaganda kanal. En kanal som inte tar någon hänsyn till demokrati utan enbart pumpar ut multikulti propaganda. Naturligtvis hänger PK.media på och direkt hänger ut SD politiker med en gång.

”Alla riksdagsledamöter betalar radio- och tv-avgift.
Förutom Sven-Olof Sällström och Julia Kronlid, båda riksdagsledamöter för Sverigedemokraterna.
– Jag tycker att det är väldigt märkligt att behöva betala tv-avgift för något man inte har efterfrågat, säger Kronlid.
Frågan har aktualiserats sedan det visade sig att statsminister Fredrik Reinfeldt inte betalat avgiften i tjänstebostaden Sagerska huset i Stockholm, och fick betala retroaktivt.”

Men nr det gäller C riksdagsledamoten som är misstänkt för ekonomiska brott var det bara notiser.

”Projektet har skötts av Centerpartiets internationella stiftelse, som upptäckt stora brister i redovisningen och inte klarat av att slutredovisa utgifterna på totalt 3,2 miljoner kronor för 2009 och 2010. Därför har styrelsen för stiftelsen polisanmält sig själv.”

Lägg nu samman 2 SD politikers noter för Tv-Licens och jämför det med 3,2 miljoner. Fundera varför det med SD politiker får krigsrubriker? Men att stjäla 3,2 miljoner blir notiser.

Varjager

3 Responses to I dag startar ett nytt drev i mot SD.

 1. oldman94 skriver:

  Men det är ju fler än dessa två som är/har varit under utredning SVT hade också granskningar…..

 2. Rauken skriver:

  TV- licensen för data är ett sätt för den Onde att förse svenska folket med bojor och framför allt munkavle. Han kan inte kontrollera och styra det som händer och sker över nätet. Där riktas en hatisk kritik mot honom som person och det tvingas han stå ut med antingen han vill eller inte.

  Licensen är därför att anse som ett straff. Att jämföras med när han öppnade dörren mot Afrikas horn, som också var ett straff, på vid gavel och lät folk därifrån välla in i landet till feta bidrag sprungna ur våra skatter.

  Jag har upplevt de två sista mandatperioderna som de absolut sämsta i landet under modern tid. Under den här tiden har vi kanske fått uppemot en miljon nya bidragstagare som lever ett herre liv på vår bekostnad. Varav de flesta aldrig kommer att göra ett positivt handtag, utan tvärtom kommer att vara till en belastning för den hårt arbetande skattebetalaren.

  Detta gagnar inte skattemoralen utan tvärtom, och vi finner inte den ringaste glädje i att se och uppleva alla dessa välgödda existenser, som hela dagar drar omkring på gator och torg på vår bekostnad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: