4000 små parasiter …..elller lögnen om ensamkommande ”barn”

Hitintills i år har det anlänt över 4000 nya små utländska parasiter till Sverige! Hitskickade av samvetslösa och beräknande föräldrar enbart i syfte för att dom själva tillsammans med hela den stora släkten också  skall  kunna komma till Sverige och den hägrande livstidförsörjningen och ett bekymmerslöst och bekvämt liv. Att dom sen lever på våra pengar bekymrar inte dessa primitiva varelser det minsta!

Varje utländsk snorunge kostar det svenska samhället minimun 1,2 millioner per år och ”barn” plus sedvanlig vandalisering och skadegörelse som dom brådmogna telningarna konsekvent ägnar sig åt, trots att dom bara är små barn med tummen i munnen!

4000 nya parasiter bara i år och året är inte slut än! Detta till en kostnad av minst 5 miljarder hitintills. I Sigtuna kostar varje liten odåga 6 millioner per år (allt enl. tidningen ”Departement & Riksdag”  vilket blir 24 miljarder enbart för denna kategori massinvandrare!  Sen ska vi också komma ihåg att var och en av dessa ”små oskyldiga barn” i sig genererar minst ett 30-tal nya familjemedlemmar som också skamlöst kräver sin försörjning på vår bekostnad!

Plus ytterligare minst 100.000 nya asylturister som fullkomligt okontrollerat väller in i landet och som också kräver att bli försörjda, inte bara ett eller två år utan hela livet ut! Och där var och en av dessa har ynglat av sig ytterligare en ansenlig mängd avkomma som likt sina föräldrar ärver livstidsförsörjningen!

Sen har vi dessutom alla som tidigare har kommit hit och där dom allra flesta redan från begynnelsen anslutit sig till kommitte:n  för ett arbetsfritt och bekvämt sätt att leva och parasitera på andra hårt arbetande människor!  Så även om Sverige skulle stänga gränsen i morgon dag så skulle vi ändå dras med enorma bördor i hundratals, kanske tusentals år framåt!

Det finns naturligtvis inga genvägar för att bli av med detta till synes olösliga problem! Men om vi stänger gränsen i morgon, lämnar EU dagen därpå och därefter börjar exportera minst 100.000 av den hitresta spetskompetensen varje år under minst 10 års tid, så finns det en möjlighet att vi på sikt kan återskapa det välskötta Sverige vi en gång hade! Men det allra bästa vore naturligtvis att 1,5 millioner lämnade landet redan i morgon! Jag skulle gärnapersonligen skänka dom en kompass och ett par väl ingångna gymnastikskor för deras utvandring!

MVH

Janne

4 Responses to 4000 små parasiter …..elller lögnen om ensamkommande ”barn”

 1. Matsini skriver:

  Tur att vi inte har militär diktatur i vårt land. Med alla dessa brutala ingripanden som måste tillgripas av ‘styret’ för att med skräck hindra upprorsmakare att hota landets struktur.
  Och så plötsligt bryter helvetet löst!
  Jag skulle i alla fall göra ALLT vad jag kunde för att skydda mina älskade ”snorungar”!
  Jag vet vad lättpåverkade unga pojkar är relativt grupptryck så om jag ville stanna kvar i kriget för och kämpa med livet som insats genom någon ‘frigörelseguerilla’, skulle nog ha satsat stort på att få iväg dem så långt bort som möjligt från oroshärden och hoppas på att senare kunna förenas med dem. Typ; danska, finska, norska flyktingar som kom till Sverige under det stora kriget.

  Sen har du rätt i att det kostar oss svenska medborgare en m.e.m. förmögenhet att hysa dem här. Och den förmögenheten borde vi ju kunna få slösa bort själva!
  Det viktigaste jag som samhällsekonom ser i detta är att vi ser till att svenska pengar STANNAR i Sverige!
  För annars dräneras vår marknads likviditet.
  Så se till att vår ekonomi har ett kraftigare/större ‘flöde’.- att pengarna snurrar runt snabbare INOM vårt lands väggar!
  Kostnaderna för de ”parasiterande snorungarna” MÅSTE alltså omsättas i Sverige. Då blir effekten positiv; ökad omsättning, större efterfrågan på inhemsk tjänster, ökad efterfrågan på arbetsmarknaden, massivt ökande på bostadsbyggsidan, en ökad polisiär insats, skadegörelse ger mer ROT, RUT, ökad nationalitet, starkare ‘svenskhet’, starkare svenskt varumärke, ökad export, högre BNP, mer välstånd m.m.m.

  Du resonerar så radikalt kortsynt Janne!
  ”Inte längre än näsan räcker” som Pinocchio sade.

  • Janne skriver:

   Hej Matsini.
   Tyvärr kan jag bara konstatera att Du inte har begripit ett enda dugg? Sov vidare!
   MVH
   janne

  • Varjager skriver:

   Jag ser hellre att alla dessa pengar läggs på de som byggde landet. Så de kan få det drägligt på våra ålderdomshem och den vård de behöver. Varför skall skattemedel gå till rena snyltare?

  • Jern&Betong skriver:

   Samhällsekonom betyder att du inte är ekonom och om du är ekonom är du en extremkeynsian.
   Det har den allra största betydelse vart satsade pengar går. Att mata flyktingar leder inte till välstånd lika lite som om alla arbetslösa blev skoputsare. Det är inte heller god ekonomi att bygga pyramider över hela landet även om sossarna hävdar att ett byggjobb genererar tre andra jobb.

   Att föraktfullt spotta på Sveriges alla Jannar är inte bara ett svinaktigt beteende utan när du och överheten gör detta föröder ni också det samhälleliga moraliska kapitalet som oåterkalleligen kommer att gå förlorat och DET gör Sverige till en ekonomisk B-nation.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: