Otroligt hur mycket fascism rasism och nazism PK eliten spyr ut sug som omdöme.

Det börjar bli riktigt pinsamt hur PK-isterna håller på. De stänger kommentarsfälten om de inte får den effekten de  vill ha. Samtidigt som de spyr ut sig sitt hat för alla som vill värna Sverige. Filmregissören Ulf Malmros anser att alla som röstar eller sympatiserar med SD är onda. Detta  är en kultur fjant som jobbar på statliga pengar. Pengar so de onda SD människorna bidragit med. Jonas ”jag är bög” Gardell anser att islam är en bra religion som inte hänger bögar. Jag funderar ju p¨å hur Gardells bror skall kunna rädda sin bror när islamisterna får göra som de vill?

Varjager

2 Responses to Otroligt hur mycket fascism rasism och nazism PK eliten spyr ut sug som omdöme.

 1. TheMinimizer skriver:

  Dessa människor har uppenbarligen glappkontakt mellan sina båda hjärnhalvor.

 2. HH skriver:

  Jag vet inte så mycket om Ulf Malmros insatser i samhället – varken vad han gjort (som gör att han kan gå ut som en ikon) eller hur han umgås med invandrare och fått en djupare inblick i dessa människors utsatthet och ofrånkomliga gettoisering. Detta är solklara fakta.

  Jag förväntade mig då att Malmros med sina djupa insikter borde bo i ett sådant område – kanske Eskilstuna med alla sina somalier, Tensta eller något annat område där kontakt och insikt kan etableras.

  Bara på skoj gick jag in på Eniro. Här hittar jag denne Ulf Malmros. Gissa var han bor? Trumvirvel! Kungstensgatan är adressen!! Inte så långt från Observatorielunden i Stockholm. Ett fint ställe mitt i smeten. Vad kan hyran vara där?

  Som ni förstår . Malmros har en ANDLIG kikare som gör att han förstår så mycket bättre och därför behöver han inte alls bosätta sig i områden som kryllar av muslimer och annat löst folk.

  Ibland blir man emellertid underrättad och drar sina slutsatser…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: