Karin Pettersson på Aftonlögnen börjar bli desperat.

Nu försöker hon på pådyvla dagens SD med Anders Klarströms gamla uttalanden.

”Sverigedemokraterna är ett ­rasistiskt parti, en del av den neofascistiska våg som sveper över Europa.

– Vi ska bränna dig, ditt jävla judesvin. Fy fan, ditt äckliga ­lilla judesvin. Passa dig! Vi ska komma och döda dig!

Så sa SD:s förre ordförande Anders Klarström i ett anonymt telefonsamtal till tv-profilen Hagge Geigert.”

Men jag är inte förvånad då SD når 11,5% i Demoskops senaste undersökning.

Dessutom är det fakta att judarna hotas av den muslimska massinvandringen. Sedan kan vi pratat om S-valarbetare som är hittills den största faran mot kvinnor?

Varjager

5 Responses to Karin Pettersson på Aftonlögnen börjar bli desperat.

 1. elfyma+ skriver:

  Att ringa till media anonymt eller påstå sig vara någon annan är inte okej.
  Men bara om det drabbar någon av de politiskt korrekta narrarna som inte tål skämt.(Avpixlat).

 2. HH skriver:

  Så här sa en gammal kompis till mig – vi började i samma yrke på den tiden man gick som volontär på en tidning och lärde sig vilka rubriker som skulle till för att man skulle få läsare:

  ”Ja alltså, ett beprövat sätt var ju att redaktionellt skriva en insändare i något känsligt ämne. Snabbt blev det mot- eller medsvar och större upplaga. En annan variant var att vid fettisdagstider fråga vilken semla som var godast, billigast och störst. Eller vem som odlat största jordgubben. På redaktionen åt vi semlor av hjärtans lust och jordgubbar tills vi storknade. Allt hamnade ju på våra skrivbord. Och folk fick annat att tänka på än höjd bensinskatt och såna saker.

  Och det var då det slog mig. Varför skulle Aftonbladet skriva ut vilka yrken donatorerna till Avpixlat hade? Observera att det var noblessen som trädde fram: läkare, direktörer, affärsidkare och så vidare och så vidare. Tanken slog ned som en blixt!

  Avpixlat är skapat av Aftonbladet! Om du minns vad jag sade först så är det här bara en större och mer imponerande fortsättning. Tidningen vill hålla igång tanken om rasism och främlingsfientlighet och vad vore lämpligare än att uppfinna en fiktiv sajt? Alla namn och bilder som syns på Avpixlat kan ju vara rena påhitten. Känner du någon av dem? Inte jag heller.

  Idag kan man inte tro på någonting alls, det är min uppfattning efter alla år i tidningsbranschen. Titta på politiken – ser du någon skillnad? Knappast! Tro mig – det är Aftonbladet som skapat Avpixlat och kallat den för hatsajt. Annars skulle tidningens upplägg falla samman som ett korthus. Svenskar är inte rasister och folk går inte på ryss-snacket om en USA-ledd registrering av allt och alla. Det faller på sin egen orimlighet.”

  När jag gick hem föll jag i djupa funderingar. Vad tror ni?

 3. HH skriver:

  Naturligtvis hade min kompis fel – Avpixlat, Snaphanen, Varjager och andra sajter har helt enkelt kommit till av frustration hos alla människor som ser stupet framför sig.

  Jag har noga läst mig in på SD:s politik och kan helt enkelt inte se någon rasism i budskapet – om det ligger dolt på något sätt kan jag helt enkelt inte se detta. Jag drar slutsatsen av SD inte är något främlingsfientligt parti, utan vill styra de hjälpande medlen till platser där de gör mest nytta. Att vårt lands statsminister inte kan diskutera detta utan att göra grimaser eller undslippa sig oförskämdheter gör mig alltmer vaksam.

  Härförleden läste jag om Anatole Frances bok ”Gudarna törsta”. Jag rekommenderar var och en att skaffa boken/låna den och läsa en fruktansvärd redogörelse av franska revolutionen. Vad sägs om en misshaglig borgare som slits i stycken av fyra hästar? Eller de revolutionära äktenskapen där man och kvinna – misshagliga givetvis – binds ihop och slängs i vattnet för att drunkna? Jag har läst senare att detta lär ha varit rent påhitt och inte en sanning. Men nog har jag svårt för Frankrikes nationalsång efter detta, alltid…

  Men hur som helst – vad är inte människor kapabla till bara de får för sig en sak. Att franska revolutionen kom till är ju av kända orsaker – toppens behandling av botten. Och vilket gensvar!

  Herman Lindqvists bekännelse i Aftonbladet – sett på annat håll – beskriver egentligen bara omöjligheten i den rådande politiken. Efter oss syndafloden, som det hette en gång.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: