Expo: Olof Palme ville bli mördad

Det mediehyllade Stasi-organet Expo insinuerar att Jimmy Åkesson ville bli attackerad eftersom han olovligen tagit sig in på PK-gängens territorium SOFO på Södermalm. (Fria Tider).
Uppdaterat 7nov.

JÅ hade inte (hör och häpna) begärt tillstånd för att få vistas där varken av Expo, AFA eller PK-media  Ett Polistillstånd duger inte i det nya spännande Sverige, vilket SD uppenbarligen inbillade sig.

Med samma Expo-logik ville Olof Palme bli mördad för att bli hågkommen som martyr, inte som den kontroversiella samhällssplittrare han faktiskt var.

Var det därför han ville promenera ensam på Stockholms gator en mörk höstkväll tillsammans med sin fru -helt utan Säpo-skydd ?

Den blivande småbarnspappan Jimmie Åkesson har till skillnad mot Olof Palme alltid tackat ja till livvaktsskydd när sådan erbjudits.  Under valet 2010 var det den storvuxne partikamraten Sällström som fick rycka in som livvakt i brist på polisskydd.

Sanningen är att det är polisen, eller rättare sagt Polisledningen, som inte kan eller inte vill sköta sitt jobb så länge det handlar om att skydda Sverigedemokrater. Det är ett allvarligt hot mot demokratin.
Alternativet är att SD beväpnar sig med ”järnrör” för att försvara sig och demokratin.

Hasse Aro är inne på samma spår som Expo när han här intervjuas i Expressen-TV. Notera Aros talande kroppsspråk och hånleende.

Det är samme Hasse Aro som försörjer sig på att göra trams-TV och det vitpixlade Efterlyst i någon skitkanal som jag inte orkar titta på.

Det är Aro och hans gelikar inom Expo och media som uppmuntrar till och legitimerar politiskt våld i Sverige. De leker med elden.

När elden väl fått fäste i samhällskroppen blir det svårt att stoppa spridningen. Ingen går då säker- inte ens de politiskt korrekta medlöparna.

Epilog:
Mona Sahlin
, som själv sitter i Expos styrelse, låtsas idag att hon är emot våldet mot Sverigedemokrater, samtidigt som hon påpassligt markerar hur mycket hon hatar dem (Expr.)

För att bli trodd krävs att hon slutar hyckla, tar avstånd från Expo och deras militanta grenar (AFA m.fl) och avgår från Expos styrelse.

Den 60-kvinnan från Johanneshov attackerade Jimmie Åkesson för att hon ”hatar rasister,fascister,nazister” (Expr).

Våldsverkaren, Irene Matkowitzc får nu -som sig bör- gråta ut i Aftonblodet, samtidigt som tidningen låtsas ta avstånd från det politiska våld som de uppmuntrar. Och Expressen är inte sen att haka på.

Uppdaterat 7nov.

Det kan tyckas märkligt att en judinna ger sig på företrädare för riksdagens mest pro-israeliska parti.

Men eftersom Matkowitzc, i likhet med (partikamraten ?) Dror Feiler, jämställer sionism med nazism så finns det en viss logik i hennes syn på SD.

Det var Feiler som anförde vuvuzela-orkestrarna på SD:s valmöten 2010, samtidigt som han själv ställde upp som riksdagskandidat för Vänsterpartiet. Feiler har dessutom utsetts till Vänsterpartiets kandidat till EU-parlamentet 2014, som belöning för sina utomparlamentariska bedrifter.

Irene Matkowitzc hyllar politiska terrorgrupper och är flera gånger dömd för brottslighet. (Domar).

Hon har på sin blogg uttryckt kärlek till våldsnätverket AFA (Antifascistisk Aktion) och hyllat terroristgruppen Rote Arme Fraktion (mer känt som Baader-Meinhof-ligan) som låg bakom flera politiskt motiverade mord i Tyskland. På Facebook gillar hon ”Revolutionära fronten” som för bara några dagar sedan hyllade morden på två grekiska nationalister. (Realisten).

/Elfyma+

Relaterat:
Expos kumpaner bakom tårtattacken mot Åkesson
Tårtkvinnan en vänsterpöbel ur EXPO:s led – fängslad flera gånger

4 Responses to Expo: Olof Palme ville bli mördad

 1. R Ericksson skriver:

  Jag vill bara säga att Hasse Aro är frimurare – minst sjätte graden av 12.

 2. huginomunin skriver:

  https://www.flashback.org/t2252679p96 inlägg #1152,
  https://www.flashback.org/t2252679p110 inlägg 1309

  Nu är väl Flashback inte den säkraste sanningssajten, och vad som sägs där bör väl tas med en näve salt. Å andra sidan har sajten över 800 000 medlemmar – var tionde svensk, varför sannolikheten att någon känner hennes antecendia torde vara hög. Dessutom stämmer livsmönstret med de brott hon är dömd för.

 3. HH skriver:

  Jag tycker det är lika avskyvärt om en socialdemokratisk kvinna i Nordmalings kommunstyrelse attackeras som jag finner det vidrigt att en partiledare anfalls. Tänk om det varit syra? Eller krossat glas?

  Vad gäller Nordmaling, söder om Umeå, handlade det om indragna skolor. Man kan fråga sig om kommunledningen hade haft öppet hus och fått alla att diskutera. Att samma ledning på storbildskärm visat medborgarna kalla fakta i siffror. Lever vi inte i en demokrati?

  Det jag finner väldigt trist är att man hela tiden mobbar ett parlamentariskt invalt parti i vår riksdag. Men jag lade mycket tidigt märke till att i vårt land ska man följa flödet, d v s den uppfattning som massan har. Annars ligger man risigt till. Då är man besvärlig. Då kan man skärmas av vid skrivbordet, det har hänt.

  Och just nu hör jag att en familj, änkan och dottern, gör rättslig sak av att maken tog livet av sig p g a behandlingen på sin arbetsplats. Vi får se hur det går. Men en sak har jag sedan vuxen ålder lagt märke till – HA INTE EN ANNAN ÅSIKT ÄN MASSAN! Kan det bero på att vi aldrig haft krig på 200 år? Och att vi tror att vi ALLTID kommer att vara undantagna världens helveten? Och att vi därför kan lägga ned allt försvar? ÖB kanske också var mobbad – han sjukskrev sig ju om ni minns. Kanske för att Reinfeldt ansåg att försvarsmakten var ett – lo and behold! – särintresse!

  Jag har bott i andra länder, bl a Frankrike, och ni skulle vara med på en diskussion där! En sådan skulle hr Reinfeldt inte klara av, det kan jag garantera!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: