Expressen får problem när det gäller våld mot politiker. Nu drabbade det en (S) politiker.

När SD:har drabbats har det möts av tystnad i princip. Men nu är de tvungna att kräva att Ask agerar. Men nu vill de så att säga visa sig att de tar hotet som de själva varit med och byggt upp på allvar.

Fredrik Reinfeldt kunde kalla till presskonferens med anledning av hoten mot Djurgårdens tränare. Det är givetvis en tragisk händelse, men en lokalpolitiker som misshandlas på grund av sina politiska ståndpunkter är ett angrepp på vårt folkstyre.

Runt om i Sverige gapar stolarna tomma i fullmäktige efter avhoppade sverigedemokrater. Allt för ofta finns en tragisk förklaring: de orkade inte längre känna sig utsatta, de har hotats och mobbats bort från sina förtroendeuppdrag.

Och under den kommande valrörelsen kommer vi att få se det igen: hur motdemonstranter som skryter med att vara ”antirasister” saboterar SD:s valmöten. Hur antidemokrater från den autonoma vänstern gör allt för att tysta politiker och attackera vår grundlagsskyddade mötesfrihet. Det är vedervärdigt, och vi får hoppas att rikspolisstyrelsen har skaffat sig en strategi för att möta yttrandefrihetens fiender valåret 2014.”

Läs Ledaren och begrunda. Ni har säkert själva läst löpsedlarna med och sett bilderna på ihop skrynklade valsedlar. Hört statsministern uppmuntra försvar våldshandlingar. Men börjar en del av media vakna för var de skapat?

Varjager

3 Responses to Expressen får problem när det gäller våld mot politiker. Nu drabbade det en (S) politiker.

 1. elfyma+ skriver:

  Det handlar om människors lika värde.
  Men eftersom Sverigedemokrater är monster- inte en människor- så gäller inga mänskliga hänsynstaganden.
  Ändamålet helgar medlen. Det kallas PK-logik.

 2. R Ericksson skriver:

  Svenska politiker älskar att hjälpa till att införa demokrati i skitländerna samtidigt monterar man ner demokratin i Sverige.

 3. Rauken skriver:

  Att de som varit med och satt oss på mångfaldens pottkant nu börjar få inkassera betalningen för sina illgärningar, är en naturlig utveckling efter många års dumheter och inget att gråta blod över. Var och en får stå för sitt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: