Vem vinner PK-mästerskapen i kränkthet ?

Vi översköljs dagligen av rapporter från de mediala PK-mästerskapen i politisk kränkthet, eller ”strukturell diskriminering”.

Rapporterna duggar nästan lika tätt som från PK-minglandet på Bokmässan i Göteborg.

Det såg länge ut som att somalierna skulle avgå med segern.

Men de har nu hamnat i medieskugga efter att zigenarna kapat åt sig all snyftpropaganda, genom att pådyvla oss kollektiv skuld för vad tidigare generationer påstås ha gjort mot zigenarna i Sverige och i andra länder.

Somalierna har ännu inte lyckats pådyvla oss motsvarande arvssynd eller historiska skuld som skall ”återbetalas”. Det kan bli avgörande.

Kampen om tredjeplatsen är desto jämnare. Irakierna och Afghanerna hotas nu av outsidern Syrierna som är på stark uppgång.

Första pris är obegränsade rättigheter och absolut inga skyldigheter mot det svenska samhället.

Romerna har förvisso redan alla rättigheter, inkl. livstidsförsörjning, men de får inte leva ut sin kultur fullt ut utan att polisen ingriper och vill ta en titt under de rymliga kjolarna.

Med ett första pris i ryggen finns det ingen polis som vågar ingripa – zigenarna kommer att stå över lagen -i likhet med kungafamiljen.

Erland Kaldaras är ordförande i Romska Ungdomsförbundet. Foto: Drago Prvulovic/TT.
Staten (skattebetalarna) ska betala 250 000kr till alla ”kränkta” zigenare, kräver Romska Ungdomsförbundet (SR).

Mitt stalltips är att zigenarna vinner mästerskapet.
Men vill ändå inte räkna ut Somalierna som kan ha tårdrypande ess i kaftanen i stil med den påstådda ”mjölkattacken” i Forserum.

PS: Missa inte det romska kulturåret på YouTube!

Termen ”romer” kan ses som ett noaord för zigenare som används av media.

Emellertid börjar även detta ord nu bli belastat, varför termer som: ”Skrotletare”, ”Bärplockare”, ”Tiggare”, ”Vägpirater”, ”Falsk hemtjänst”, ”Falska poliser” mm har kommit att bli nya synonymer för zigenare. (Flashback).

Relaterat:
Småbarn utbildas till yrkeskriminella

/Elfyma+

Annons

8 Responses to Vem vinner PK-mästerskapen i kränkthet ?

 1. Fröken S skriver:

  NYHET: Media kollapsar i snabbare takt än förväntat i hela västvärlden!

  18 åringarna (De som är på väg ut i vuxenlivet) berättar i intervjuer att de väljer alternativ media.

  Den förhatliga 68-Vänstern är FINITO

 2. flower skriver:

  Jag är invandrare och när man kommer hit vet att integration funkar ej. Svenskar är hjälpsamma men de börjar bli trötta för att de betalar skatt för de andra, det är en svår tid nu med pengar!. Min man är svensk och han själv är inte nöjd när han betalar skatt…. mycket skatt, när jag själv måste betala min tandläkare och de andras är allt gratis. Folk skulle veta rösta nästa val. I mitt land folk brukar skrika på gatan för att bli hörda med deras intresse.

  • elfyma+ skriver:

   Samma här. När inte pursvenskarna (med undantag för våra läsare och några till) vill värna om det svenska samhället och den svenska välfärden, är det vi (assimilerade invandrare) som får ta upp kampen mot den politiska korrekthetens demokratur.

 3. Bengt Lundström skriver:

  Varför detta zigenargnäll i massmedia? Jag misstänker att en orsak är att zigenarna börjar bli oroliga beträffande fortsättningen på sin parasiterande, bidragsförsörjda livsstil och kanske som ”svenskar” kommer att bli tvingade att arbeta under hård kontroll och betala skatt? För troligen ser de alla nytillkomna somalier som deras konkurrenter om bidragen?

  • elfyma+ skriver:

   Det finns en avsikt bakom det vältajmade “avslöjandet”, skriver Julia Caesar i sin senaste söndagskrönika. Hon kan ha rätt.

   ”Från första januari 2014 får Bulgarien och Rumänien medlemskap i Schengen och visumfri rörlighet inom EU. Beslutet kommer troligen att tas i oktober”.

   “Koreografin med ”romregistret” är perfekt:
   vi ska från och med nu anse att vi har en ny fördomsskuld att betala med fri och kravlös invandring.
   Journalisternas uppdrag nu är att ansvarsbefria regeringen inför vad som komma skall.

   Skulden för det som händer, har hänt och kommer att hända ska läggas på den ondskefulla svenska befolkningen. Ju högre vi protesterar och visselblåser inför ett vansinne som står i full blom, desto mer ”godhet” kommer det välla fritt in över våra gränser.” (slut citat).

 4. flower skriver:

  Här är de zigenare rikaste i världen (källa wikpedia). Jag gav tre barn till samhället och är arbetslös men måste vara sista i kö på arbetsförmedlingen…jo, det är min man som försörjer mig! Om 30 år Mohamedsson ska styras över Sverige…massor som kommer psykisk sjuka och ska leva (lever) som handikapp eller skaffar 10 barn. Jag undrar hur många kommer med bra utbildning, vem vill ha en anställd som som bakar bröd med svart någlar … för att redan finns mycket folk som vet bara städa. Jag mår inte så bra heller, det är bara fight (notiser om samhällsproblem) på Tv4 nyheterna…jag är inte rasist men det är så.

 5. Rauken skriver:

  Jag tror det är dags att börja dra in medborgarskapen för störiga och kostnadskrävande främmande etniciteter. Sverige är väl det enda land som av inställsamhet, likt en mask, vrider, vänder och krökar sig för att behaga FN. Och svenskarna de får på huden för andras djävulskap. Låt oss avsluta mångfalden en gång för alla. Det skulle vi må bäst av.

 6. HH skriver:

  Radions politiska framtoning har aldrig stått klarare än idag tisdag. Registret om romer känner vi till och vad det var bra för – och här får vi mer och mer en rimlig förklaring. Det går inte att tiga bort sanningen eller hitta på demonstrationer.

  Men det jag tänkte på betr radion handlade i det här fallet om den regering som ska till i Norge. Det var ett evinnerligt tjatande om det ”högerpopulistiska” parti som ska samregera med dem som fått flest röster.

  Konstigt nog hör jag aldrig talas om ”vänsterpopulistiska” V i Sverige t ex. Men allt klarnar. Tydligare än någonsin förstår jag nu vilken vinkel SR har. Jag trodde det inte tidigare men nu står det klart – man är klart vänster i alla åsikter. ”Stalinpopulister” kanske?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: