Polisens kamp mot brottsligheten.

Att vara Polis i dagens Sverige måste vara ett av världens mest otacksamma jobb.
Inte nog med att riksdagens politiker och hela det Politiskt Korrekta massmedia hetsar som rabbissmittade. Därtill instämmer rikspolischefen och Polisstyrelsen i drevet och hänger ut poliserna som mot alla odds försöker stävja den accelererande brottsligheten i Sverige.
Hur kan tillsättningen av Bengt Svensson som rikspolischef ha gått till, med tanke på att han inte ens förstår nödvändigheten av registrering av grovt kriminella och deras omgivning – det som varje människa med åtminstone en normalbegåvad hönas intelligens begriper.!?
//Kenneth Sandberg
http://petterssonsblogg.se/2013/09/25/zigenare-forfoljs-igen-denna-gang-ar-det-alpacino/
Den 22-åriga Alpacino Petrovic, en medlem av den ökända kriminella zigenarfamiljen familjen Levakovic, jagas nu av polisen i Danmark och Sverige för våldtäkt, grov misshandel och berövande av hans 25-årige ex-fru. Tre av barnen Levakovic var 4, 7 och 8 år när pappan lärde dem stjäla och de hamnade hos polisen första gången. En var 13 år när han första gången begick en våldtäkt. Alpacino åkte fast för stöld för fösta gången när han va tretton år.
http://www.exponerat.info/tva-zigenare-haktade-for-bl-a-inbrottsran-mot-90-aringar/
De två zigenarna, Niko Németh och Atila Lakatos, 17 respektive 24 år gamla är hemmahörande i Landskrona.
http://petterssonsblogg.se/2013/09/25/romer-skaffade-pappers-barn-for-att-fa-bidrag-2/ 
Metoden för att göra ”falska barn” som avslöjades var relativt enkel och genial: En gravid kvinna går till flera läkare i olika kvinnors namn och kvinnorna blir då registrerade som gravida. När så barnet föds så lånar de andra kvinnorna barnet. Sedan går de till myndigheterna och säger att förlossningen skedde hemma. Då blir samma barn registrerat på flera olika kvinnor och barnet får flera personnummer i det nationella registret. Det här kan användas för att få bidrag i olika system, säger avdelningschefen Magne Fladby på departementet för arbetsmarknadsfrågor och social välfärd. Hittills har vi koncentrerat oss på romer vid användningen av fiktiva barn, säger Fladby.
etc, etc…

One Response to Polisens kamp mot brottsligheten.

  1. Jern&Betong skriver:

    Om den här artikeln stått på förstasidorna för 30 år sedan, som ett exempel på vad invandringen skulle leda till 30 år senare, hade katastrofen aldrig hänt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: