När Expo kartlägger alla med sverige vänliga åsikter hyllas de av PK eliten. När en Polis kartlägger romer som har eller inte har kriminell bakgrund blir det ett ramaskri.

Jag vet att alla Sverige vänliga inte är brottsligt belastade, men då är tystnaden total. Romer, ja då är det ramaskri. Ingen reflekterar över romernas själv valda utanförskap. Utan allt skylls som vanligt på samhället. De tar inte upp någonstans alla före detta representanter som dömt för häleri eller narkotikabrott. Utan nu tar de fram nya ”språkrör”.

patetiskt…..Dessutom får SD en släng med av dessa PK-ister.

Rosita Grönfors är ordförande i Internationella romska och resande kvinnocenter. När SvD når henne på telefon är hon chockad.

– Sedan Sverigedemokraterna kom in i riksdagen har jag varit rädd för vad som ska hända med oss romer. Men jag har tänkt att Sverige är ett tryggt land för oss. Nu är jag helt förvirrad polisen jagar och registrerar romerna, säger Grönfors.”

Självrannsakan finns inte hos dessa. Bilkapning, guldförsäljning,åldringsrån,stölder…….

Varjager

7 Responses to När Expo kartlägger alla med sverige vänliga åsikter hyllas de av PK eliten. När en Polis kartlägger romer som har eller inte har kriminell bakgrund blir det ett ramaskri.

 1. R Ericsson skriver:

  Jag hoppas att detta register är spritt bland många poliser och att det finns fler hemliga register.

 2. huginomunin skriver:

  Grönforsarna utmärkte sig väl i Vojakkala eller?

 3. HH skriver:

  Nja, att ha register på tvååringar tycker jag inte låter rimligt. Men annars ligger naturligtvis problemet i att denna migrerande skara aldrig vill integreras i vårt samhälle. Idag ges de ju alla möjligheter, eller hur?

  Om nu Rumänien är en del av EU kan man ju fråga sig varför EU inte gör mer på ort och ställe. Eller…kan det vara så att dessa människor – gitanos, zigenare, romer eller vad vi kallar dem – helt enkelt inte VILL lämna sin migrationsstatus? Vad jag vet gjorde inte svenska romer någon värnplikt på den tiden vi hade ett försvar att räkna med.

  Fortfarande väntar jag på någon förklaring varför svenska massmedia inte gjorde sitt riktiga jobb. Ja, ni minns då romer inte fick hyra hyrbilar. Den enklaste hjärnfunktion hos en journalist måste väl vara att ställa frågan: en biluthyrare tjänar pengar på att hyra ut bilar. Ju mer bilarna rullar, desto mer pengar tjänar han. Står bilen still tjänar han inga pengar.

  Det konstiga var ju faktiskt att ingen i massmedia ställde de enkla frågorna: får ni inte tillbaka bilarna tankade? Försvinner plåtarna? Har ni haft och har ni problem med romer?

  Det var bara EN sida som belystes! Svenska massmedia är under all kritik.

  Jag väntar förgäves på svar!

 4. elfyma+ skriver:

  Storm i ett vattenglas. Det är känsligt bara för att det råkar vara zigenare som registrerats.

  -Hamnade själv i SÄPO:s register när jag satte min fot på svensk mark. Även mina släktingar registrerades rutinmässigt.
  Registren var hemliga – så hemliga att vi inte ens skulle få veta att vi fanns med på SÄPO:s svarta lista.

  Blev även registrerad som farlig potentiell smittbärare (av bl.a TBC)som skulle kontrolleras extra och fick genomgå en mängd hälsokontroller, skärmbildsundersökningar etc.
  Jag och mina anhöriga har aldrig brutit mot några lagar, eller burit på några smittsamma sjukdomar utöver vanliga förkylningar.

  Vi registrerades enkom för att jag är född i Finland och hade släktingar i Finland. Ingen i vår släkt är zigenare. Så vitt jag vet drabbades alla som invandrade från den ”östra rikshalvan” av denna svartlistning och pestflagga.

  Media reagerade inte på registreringarna.
  Vi var ju inte zigenare och kunde följaktligen inte bli kränkta, inte ens om våra brunnar blev förorenade med zigenarpiss.

 5. Sture skriver:

  Ytterligare en ”FALSE FLAG – Operation” från den alltmer desperata PK-Eliten ?

 6. HH skriver:

  Plötsligt slog det mig, efter att ha läst Elfymas inlägg, kanske även jag är registrerad -någonstans? Min bästa lekkamrat under andra världskriget var från Helsingfors och av honom lärde jag mig en hel del finska. Jag kan fortfarande räkna på finska som är ett rörligt och fint språk.

  Men registrering – jag öppnade ju käften ganska mycket under 1968-skrikarnas tid. Jag ansåg att de flesta var bortskämda, fick allting i händerna och gullades och snuttades så det stod härliga till. Inte fick vi skolmat. Inte fick vi pengar för att studera vidare. Särskilt minns jag järntabletterna som vi fick av skolsköterskan för att vi hade så dåliga blodvärden… Och detta är naturligtvis ett intet mot vad finländare fick uppleva. Under det senaste kriget alltså.

  Konstigt nog screenade man inte folk från andra länder som kom hit och undersökte om de hade tbc t ex. Ni kanske läst att en del av dessa kvinnor kom in som personal på förskolor och flera barn smittades av tbc. Här handlade det inte om registrering utan om koll på vederbörandes hälsostatus.

  Ja, nu ska det väl jämras en del och politiker tvättar sina händer ordentligt rena. Det här kan inte vara osynligt för dem.

 7. HH skriver:

  Så fick vi då denna onsdagsmorgon via programmet Ring P1 en förklaring till polisens register över vissa romska grupper. Den ena klara rösten hade iransk bakgrund, den andre var en ädel skåning från Vellinge som kunde berätta initierat vad det hela handlade om eftersom han varit polisens vittne.

  Vi tackar varmt dessa röster för klarhet i en diskussion där pressen helt lyst med sin frånvaro och därmed visat sin oförmåga, för att inte säga ovilja, att skrapa fram sanningen.

  Det som en gång var pressens uppgift mot övermakten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: