Trots ett media drev utan dess like inför Kyrkovalet Ökar SD. Trots det mest flagranta valfusket hittills ökar SD.

Detta var bara en försmak av vad som komma skall i Valet 2014. Röstsedlar som ”försvann” eller råkades ”blandas”. Media som hetsade och uppmuntrade alla att gå att rösta mot SD. Som sagt en bild av det ful spel som numera är vardagen i ”dumokratin” Sverige. Alla medier skriver om att SD dubblade sina mandat. Men ingen skriver ”trots” deras fusk och drev. Nu är medierna inne på att förlöjliga SD istället. Från Lena Melin på Aftonlögnen.

”Den sverigedemokrat som fixade flest budröster i kyrkovalet vinner en middag med Jimmie Åkesson.
SD:s eget nobelpris visar hur viktigt partiet anser att kyrkovalet, där de ser ut att fördubblas, är.
För det andra har de andra partierna som ställer upp i kyrkovalet bildat en gemensam front mot SD. Det har triggat SD-sympatisörerna att visa ”etablissemanget” vilken styrka främlingsfientligheten har.
Att ett antal tidningar, helt riktigt, vägrat publicera Sverigedemokraternas valannonser har troligen förstärkt den viljan.”

Så kom inte och säg att Sverige är ett demokratisk land. Kyrkovalet visade detta så tydligt, så tydligt. Nu när PK-isterna måste komma på nästa steg att hindra demokratin så finns det bara fängelse och häktningar kvar för oliktänkande. Samt nedstängning av Internet förstås.

Varjager

4 Responses to Trots ett media drev utan dess like inför Kyrkovalet Ökar SD. Trots det mest flagranta valfusket hittills ökar SD.

 1. Verkligheten skriver:

  Om man ska döma efter vad som rapporterats från kyrkovalet lär valfusket bli omfattande inför och under valet nästa år. Jag vill återigen uppmana dig som är intresserad av demokrati att redan idag skicka in din anmälan om att jobba som röstmottagare nästa år. På det viset kan du i alla fall se till att det går rätt till i din vallokal. Som valarbetare ska du bland annat se till att det är ordning på valsedlarna och att några partiers sedlar inte kastas eller stjäls. Om du inte kan sätta av hela dagen, för det blir en lång dag innan allt är klart, så kanske du kan ut utnyttja din demokratiska rätt att sitta med i lokalen när rösterna räknas. Att ha publik lär hjälpa till att hålla rösträknarna från dumheter. Jag har anmält mig i min kommun och kommer, om jag blir utvald, att göra mitt bästa för att det ska gå rätt till i min vallokal. En sorts en-dags värnplikt i demokratins namn, kanske man kan kalla det.

  • Rauken skriver:

   En bra idé som flera av oss borde tänka på. Jag skall ta mig en rejäl funderare på om det inte kan vara något för mig också.

 2. HH skriver:

  Lena Melin visar bara upp det det jag sett så länge – journalistiken i Sverige ligger i dödsryckningarna! Dessutom är svenska journalister utomordentligt lata och skriver helst krönikor där de får sitta i orubbat bo. De är ju betalda av staten dessutom genom presstöden.

  Men om journalistiken verkligen vore upplysande istället för krönikeskrivande – något som förr bara förekom på ledarsidan – skulle den beskriva några flyktingöden. Jag menar berätta vad de flytt ifrån, de riktiga flyktingarna t ex. Eller ett reportage från något av de otaliga flyktinglägren i Mellanöstern och beskriva hur t ex barn lever. Ser ni någonting sådant? Så att vi alla kunde gå på FN, och andra biståndsgivare och hjälpa alla de människor som har det svårt utan vatten och avlopp och vettiga bostäder. Som faktiskt lever nöd!

  Nej, ni ser aldrig någonting sådant! För då skulle vi alla kräva att världen såg sitt ansvar och hjälpte dem som har det svårt på ort och ställe!

  Jag är så utomordentligt trött över att se denna förljugenhet, denna närsyn som inte tar de stora greppen och verkligen SER hur det är fatt.

  Läs inte svenska tidningar, allihop är förljugna. Som t ex alla de nämnda som inte ville ta in annonser från ett i Sverige godkänt parlamentariskt parti. Helt otroligt! Men V gick bra… Vi kan deras historia från början – Sovjet blev ju DDR och annat.

  Kan du några språk så skaffa en radio där du kan få in andra stationer än de svenska som i allmänhet är förljugna.

  Och ge mig en förklaring hur det kan komma sig att ett land som Sverige idag har så undermåligt lärda elever att de inte klarar av den enklaste linje på något av våra universitet!

 3. HH skriver:

  Men jesses! Jag slog in Avpixlat och fick läsa vad biskopinnan Brunne har sagt – skrivit menar jag. Om inte SD och Frimodig kyrka försvinner i rödaste rappet ska hon spela in en porrfilm med homosexuella i Uppsala Domkyrka – nationalhelgedomen ni vet.

  Hon är en utomordentligt stor beundrare av Helle Klein och vill gärna göra denna film tillsammans med henne.

  Är hon riktigt frisk den här mänschan? Riktigt navlad? Har inte alla indianer i kanoten, skulle jag vilja säga. Är det inte dags för henne att kliva av? Varken hon eller Klein är troende. De anklagar SD för att ta sig in i kyrkovalet för att få makt. Brunne och Klein använder tron, d v s kyrkan som en bra startramp för att säga dumheter som ingen verkligt kristen kan ta på allvar.

  Eller – det kanske är på allvar?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: