Ny kampanj för att förminska de 100 tusentals offer för mångkulturen. Skvallerpressen går i täten.

Återigen är det en kampanj mot ”främlingsfientlighet”. Ingenstans i artikel tar de upp effekterna av deras hyllade mångkultur i debatt artikeln. Utan återigen är det kultur och kändis eliten som står och gråter krokodil tårar. Svenskar som offer finns inte i deras värld. Utan våra barns liv är inget de bryr sig om. Jag skulle vilja att de skrevs en Vitbok över hycklarnas massinvandringspolitik och dess sanna effekter på vårt land. I Norge påvisade det att 1 somalier kostade 10 miljoner genom livet. Det var alltså en ren ekonomisk förlust. Vad tror ni att kostnaden skulle bli i Sverige? Större invandring mer brott och mer PK-hycklare.

Varjager

4 Responses to Ny kampanj för att förminska de 100 tusentals offer för mångkulturen. Skvallerpressen går i täten.

 1. R Ericsson skriver:

  Det är därför jag säger att vi har inte en chans .
  Antalet människor i Sverige som är så välvilligt inställda till mångkulturen slår ut oss få som är nationalister.
  SD kom in i riksdagen – resultat invandringen ökar dramatiskt !!??!

 2. Janne skriver:

  Jag tror inte alls att det är många som är för massinvandring i Sverige!
  Det finns folk som kanske tvekar lite, men ändå väljer att rösta på någon av dom 7 svenskfientliga partierna, trots att dom egentligen känner att det är fel!
  Sen har vi en absolut övervägande majoritet som är kritiskt och t.o.m. mycket kritisk till denna massinvandring! Och jag är övertygad om att vore det en folkomröstning i dag, ja eller nej i flyktingfrågan, så skulle det bli ett rungande nej!
  Men tyvärr så kopplar vissa människor inte ihop ”sitt” gamla invanda parti med massinvandring, utan känner att dom på valdagen måste göra sin ”plikt” precis som farfar och farfarsfar gjorde och rösta på ”släktpartiet” Ett parti som förmodligen inte har en enda stavelse gemensamt med det parti dom nu röstar på!
  Därför måste flyktingfrågan lyftas bort från partipolitiken till en separat folkomröstning och då inget löjligt byråkratiskt joller som ”rådgivande” omröstning! Utan en folkomröstning skall naturligtvis gälla, vad än resultatet blir!
  I bifogade länk kan Ni i alla fall rösta om Ni vill ha en folkomröstning i flyktingfrågan! Jag återkommer senare betr. Värmlandsgruppen som startade bl.a. detta upprop. http://www.skrivunder.com/folkomrostning_om_merinvandring
  MVH
  Janne

 3. HH skriver:

  Janne har en poäng här och ser orsaken till vad som sker i vårt land. Just det – folk kan inte koppla ihop saker och ting. Man tror på det man tror, helt enkelt.

  Men till en annan sak. Jag har ju tidigare skrivit om att jag tycker att Greider förtjänar sitt fina poesipris, kanske det finaste vårt land har. Men den mannen måste leva med två röster i sitt inre. Det är det som gör det svårt att se vad han egentligen och djupast inne menar och tycker.

  Idag söndag fanns han naturligtvis med som någon sorts orakelröst. Tycka och tycka – tja det gör ju t o m vanliga tidningar numera. En diskussion uppstod varför Sverige har så svårt att få fram kvinnliga statsministrar.

  Greider menade att det var Expressen som sänkte Mona Sahlin med sitt skrivande i toblerone-affären. Han fick då frågan om inte hans skrivande om hennes dyrbara handväskor också det blev en orsak till fallet.

  Döm om min förvåning när Greider säger – otroligt faktiskt! – att det bara var en randanmärkning om kostsamma handväskor! Jag trodde inte mina öron!

  Den här mannen har sina egna utspel och sin tro på sin egen uppburenhet. Tydligen är han mycket intresserad av Gucci-väskor och i drömmen kan man se honom iförd ballerinakjol, med blond hästsvans gående stockholmsgatorna fram, svängande på sin älskade, men dyrbara, handväska. Tillsammans med sina ”flickvänner” – hoppas ni minns Tage Danielssons roliga skrift om polismästaren och politikern. Bägge var ju i ropet på sin tid. I TD:s muntration går de som två flickskoleflickor Strandvägen fram och flamsar och har sig.

  Vilken falskhet Greider. Med några ord avslöjade du dig själv!

  • R Ericsson skriver:

   Alkohol är en stor orsak till att svensken är sövd.
   Var tionde svensk är alkis – han eller hon lär inte arbeta för att Sverige ska bli ett bättre land utan parasiterande blattar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: