Hur media medveten leder och försöker skuldbelägga svenskar även då det är Mena invandrare som utför den grova misshandeln.

Man blir förvisso inte förvånad längre. Bevis har i många år pekat på lögner och förakt för etniska svenskar utan för den ”upplysta skaran av journalister”. Men denna gång är det riktigt pinsamt. Anders Lindberg på Aftonlögnen är mest pinsam. ”Ett försök till lynchning” är rubriken, det är ett hatbrott är en annan. Allt detta för att peka på vita förövare. Anders Lindberg lägger sedan nästa mening.

”Det svenska samhället måste säga stopp nu. Sådant här får inte hända.” Det är ju det samhälle som Anders Lindberg och hans kolleger har sagt är en ren vinst för oss. Men genom att säga ”svenska samhället” vill Anders och hans gelikar skylla det på etniska svenskar. Frågan är gör han det för att han och hans gelikar hoppas att kunna behålla snitt svensken i sina klor? För idag borde snart alla se igenom dessa rena lögner.

Kommer vi nu få se manifestationer mot rasism från Mena invandrare? Kommer Gudrun och gänget klä ut sig till afrikanska kvinnor och gå ut i detta område? Eller är det inte värt att uppmärksamma då man inte kan skuldbelägga etniska Svenskar i slutändan?

Varjager

One Response to Hur media medveten leder och försöker skuldbelägga svenskar även då det är Mena invandrare som utför den grova misshandeln.

  1. Rauken skriver:

    Det svenska samhället finns inte längre. Det som finns idag, i det som kallas Sverige, är en brokig mångkultur. En sorts unken och vidbränd pytt som sprider en vidrigt stank. Det gamla samhället dvs folkhemmet, där svenskarna bäst trivs existerar på sin höjd i våra hjärtan, och naturligtvis på de här sajterna.

    Här pågår ordkriget oavbrutet, mot dem som till varje pris absolut vill förinta både oss och vår historia, nämligen det ”politiskt korrekt” samhället. Här förkunnar politiker, media, förrädare och andra kollaborerande medarbetare med höga röstlägen fördelarna med mångfalden. Fördelar som dock aldrig någonsin existerat i verkligheten.

    Hädanefter borde politiker som vill uttala sig om samhället, använda sig av termer som; det mångkulturelle samhället. Något annat samhälle existerar i princip inte, i varje fall inte officiellt.

    För kännedom: I Australien skärps nu attityderna mot invandringen i både ord och handling. Där får båtflyktingarna lägga om till kontrakurs, dvs de får vända näsan åter mot den hamn och plats båtarna kommer ifrån.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: